Izvairies no neveiksmīgām attiecībām!

09.01.2013

Dažkārt mēs tik ļoti vēlamies būt ar kādu kopā, ka pat nepieļaujam domu: iecerētais partneris mums nav piemērots. Atklāsme nāk pārāk vēlu, kad rozā brilles krīt un šķiršanās ir neizbēgama. Taču kā laikus saprast, vai viņš būs tavs īstais? Izlasi 5 Cosmo padomus, kā izvairīties no neveiksmīgām attiecībām.

Esi piesardzīga ar šarmantajiem skaistuļiem

Tu tikko esi sākusi satikties ar pievilcīgu puisi. Viņš četras reizes nedēļā apmeklē sporta zāli un līdzinās Holivudas filmu aktierim. Visticamāk, pirmajos randiņos tu nedomā par viņa ieradumiem vai sliktajām īpašībām. Kad kārtējā tikšanās reizē esi beigusi viņu pētīt no mugurpuses, pacel galvu un aprunājies par kādu svarīgu tēmu. Pievērs uzmanību viņa runasveidam. Vai viņš ir ieinteresēts tevis stāstītajā? Ja tomēr jūsu sarunas laikā viņš pašapmierināti smaida un izbauda garāmejošo meiteņu skatienus, vienkārši dodies prom, neatskatoties!

Neuzķeries uz brīvo attiecību piekritējiem

Tu zini, ka tavam iecerētajam nav bijušas nopietnas attiecības un viņš joprojām satiekas ar vairākām meitenēm. Tik un tā vēlies būt ar viņu kopā? Visbiežāk šie brīvo attiecību piekritēji neveido nopietnas attiecības, jo baidās no atbildības. Tev jāapzinās, ka šis ir attiecību veids bez pienākumiem. Parakstoties būt kopā ar šādu puisi, tu automātiski kļūsti par vienu no visām. Ja vēlies ko nopietnu, tad šis puisis nebūs tev piemērots.

Ikviens vēlas tikt novērtēts

Tev nav jābūt kopā ar vīrieti, kurš tevi nenovērtē. Ja vīrietis nav ieinteresēts tavos panākumos un sasniegumos, iespējams, tu viņam neesi nozīmīga. Protams, cerībā uz pārmaiņām sākumā to var paciest. Tomēr ar laiku kļūs arvien grūtāk. Ja tevi neapmierina, ka vīrietis tevi nenovērtē, liec par to manīt un izrunājieties jau tagad. Ja arī saruna neko nemainās, izvērtē vai tās ir attiecības, kuras vēlies turpināt.

Ko tu jūti?

Pieradums un mīlestība ir tik ļoti dažādas izjūtas, tomēr bieži mēs nespējam tās atšķirt vienu no otras. Kas mums tik ilgi liek būt kopā ar kādu cilvēku? Lai uzzinātu atbildi uz šo jautājumu, paskaties otram acīs. Iespējams, sajutīsi vai viņš tiešām ir tavs īstais un vai ar šo cilvēku vēlies pavadīt visu mūžu. Tomēr, ja jūties nogurusi un ikdienā kopā pavadītais laiks nesagādā prieku, ir kas jāmaina. Ja tev arvien patīkamāk ir saņemt komplimentus no svešiniekiem un gultā ar savu otro pusīti vairs nejūties tik labi, ir vērts padomāt par jaunām attiecībām!

Nesāc attiecības tikai vientulības dēļ

Vientulība var būt bīstama. Bieži vien mēs no tās nevis izvairāmies, bet gan gluži pretēji – grimstam tajā arvien dziļāk. Īpaši laikā, kad mums ilgi nav bijušas attiecības vai esam tikko šķīrušās. Tad šķiet, ka visi pret mums ir sazvērējušies un neviens mūs nesaprot. Lai satiktu jaunus cilvēkus, apmeklē pasākumus. Sazinies ar draugiem un nebaidies darīt lietas, kas tev sagādā prieku, pat, ja esi viena. Pats galvenais – neuzsāc attiecības ar pirmo puisi, kurš tev uzsmaida sabiedriskajā transportā. Izbaudi laiku, ko vari veltīt tikai sev!

Teksts: Madara Ozoliņa

 
Komentāri [5]
Kārtot pēc jaunākā / vecākā
 
+1
manā dzīvē puiši ir nākusi un gājuši- bija sāpīgi, bet laba skola dzīvei. Kādam aizejot, tu labāk saproti ko vēlies redzēt sev blakus. Un kad atnāks īstais, ticiet man Jūs jutīsat. galvenais viņš nav jāmeklē, viņš pats atnāks, un kas to zin, varbūt viņš tev jau ir līdzās, bet tu to nepamani, jo nav pienācis vēl īstais laiks.
10.05.2013 12:57 | saite | Atbildēt
 
 
+0
man ari pedejas attiecibas izbeidzas pirms diviem gadiem, bijam kopa 4gadus. joprojam esmu briva jo i nedomaju sapīties ar kādu tikai tapēc lai būtu. ja sāku satikties ar kādu un kaut kas mani neapmierina, kaut vai sīkākā nianse, es saku čalīt piedod, bet tu man neēsi īstais. nav tā ka es meklēju ideālo vīrierieti, es vienkārši negribu ielaisties neveiksmīgās attiecībās, tā ir lieka laika kavēšana, jo neviens nepaliek jaunāks,un pabūsi kopā gadu atkal izšķirsies un tā visu laiku. kurš pēc tam mani tādu vecu krunkainu gribēs? labāk pāris gadus pameklēšu īsto un būšu visu mūžu ar viņu, nekā ik pēc gada mainīšu citu un kas zin varbūt vecumdienās palikšu viena tukšām rokām.
05.05.2013 12:19 | saite | 2 atbildes | Atbildēt
 
 
+0
Bet...ka zinasi kurs ir istais???...
09.05.2013 01:57 | saite
 
 
+0
pilnigi pareizi Tu uzskati,es piekriitu..:)
01.07.2013 00:03 | saite
 
 
+0
Tik pareizi pateikts!:)
10.01.2013 19:37 | saite | Atbildēt
 
 

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits