Chrono katalogs – juvelierizstrādājumi un sieviešu pulksteņi

25.04.2018

Cilvēka vēlme rotāties ir tikpat sena kā pats cilvēks. Sākot ar ķermeņa krāsām, vēlāk jau radot rotas no dabas materiāliem un citiem apstrādātiem materiāliem (dzelzs, vara, zelta), līdz tās kļuva par konkrētā cilvēka sociālā statusa un gaumes izjūtas apliecinājumu. Senāk rotām vairāk bija simboliska un nedaudz māņticīga nozīme - tās varēja norādīt uz varu, vēlmi atvairīt ļaunumu vai centieniem piesaukt labu ražu. Laikam ejot, rotāšanās vairāk kļuvusi raksturīga sievietēm.

Kā tajā populārajā teicienā – dimanti ir meitenes labākie draugi. Ekskluzīvas rotaslietas un rokaspulksteņi var būt lieliska dāvana, jūtu apliecinājums vai pašas vēlme atalgot un palutināt savi, parādot gan savu stila izjūtu, gan arī piederību konkrētam sociālajam stāvoklim. Tas ir arī apliecinājums, ka jums svarīga ir kvalitāte, elegance un unikalitāte, kas simbolizē jūsu spēcīgo personību.

Chrono – lielākais interneta katalogs

Dažreiz ir patīkamāk izvēlēties kāroto mājas omulīgajās sienās un chrono.lv sniedz tieši šādu iespēju. Te juvelierizstrādājumi ir plašā klāstā, un varat izvēlēties no tādiem zīmoliem kā Cartier, Bvlgari, Chopard un citiem. Kas tad rada rotaslietas izsmalcinātību? Tie ir vairāki elementi:

  • Izejmateriāli

  • Sarežģītība

  • Zīmols

  • Unikalitāte

  • Meistara darbs

Piedāvājumā ir gredzeni, auskari, rokassprādzes un kaklarotas, vārdu sakot viss, ko sirds var kārot. Stila ziņā arī ir plaša izvēle - no minimālisma un elegances līdz krāšņumam un mirdzumam. Ekskluzīva rotaslieta ir ļoti individuāls un personisks pirkums, otrs cilvēks ir ļoti labi jāpazīst, lai varētu uzdāvināt, ko tik īpašu un atbilstošu. Manuprāt, juvelierizstrādājumi padara ikdienu īpašāku un nevajadzētu visu taupīt tikai svētku reizēm, katra diena jāpadara par svētkiem.

Rokaspulksteņi

Arī ekskluzīvi sieviešu pulksteņi ir Chrono klāstā. Nereti varētu šķist, ka pulkstenis ir vīrieša aksesuārs, vīrišķīgas varas un statusa apliecinājums, bet tā nebūt nav. Iepazīstoties ar piedāvājumu, jūs pārliecināsieties, ka sievietēm domātās kolekcijas ir ar tikpat plašu izvēli un kvalitāti. Pulkstenis mūsdienās noteikti vairāk kļuvis par rotaslietu, nekā praktisku laikrādi, tā izskatam ir ļoti liela nozīme, līdz ar to sievietes smalkā gaume noteikti spēs novērtēt šos stila smalkumus.

Mēs esam to pelnījušas

Runā, ka sievietes ir īsteni “multimākslinieki”, spēj darīt neskaitāmas lietas vienlaicīgi, bet vai tas vienmēr ir nepieciešams? Katrā ziņā izsmalcināts, elegants un unikāls rokaspulkstenis būs lielisks sabiedrotais, lai spētu izsekot līdzi savai aizņemtajai ikdienai.

Dažbrīd ir tik grūti iemācīties atdot kontroli kādam citam, būt ievainojamai, sievišķīgai, bet tas ik pa laikam ir jādara. Jāuzvelk sava mīļākā kleita, kurpes un smalkākie auskari, jāiet satikt draudzenes un jāļaujas muļķīgām sarunām. Tas palīdzēs būt stiprai un turpināt ikdienas skrējienu. Izsmalcinātas rotas un pulkstenis var būt arī tavs ikdienas atgādinājums, ka katra diena jāpadara īpaša, ka tu esi īpaša un tas ir sasniegumu, mīlestības vai greznas dzīves simbols. Lai kāds arī būtu rotas stāsts, tā ir daļa no tevis un tavas personības.

 
Komentāri [0]
Nav pievienots neviens komentārs. Esi pirmais!

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits