Helovīns ir klāt! - Dieviete.lv" />

Helovīns ir klāt!

31.10.2007

Tieši šovakar, 31.oktobrī, daudzviet pasaulē svin Helovīnu jeb Visu svēto dienas priekšvakaru. Arī Cosmo.lv piedāvā nelielu konkursu par šiem svētkiem.

Uzraksti, kāds bijis tavs interesantākais piedzīvojums Helovīna svētkos, un laimē pārsteiguma balvu! Kāds izvērtās Visu svēto dienas priekšvakars? Kāds bija tavs kostīms? Vai tevi kas pamatīgi nobiedēja? Tepat zemāk izstāsti mums savu piedzīvojumu, un, iespējams, ka tieši tu saņemsi pārsteiguma balvu!

00039gmo_bulls_200_01 

Konkurss noslēdzies!

Šoreiz sveicam Leldī (ar uzvarētāju sazināsimies personīgi). Paldies par visiem iesūtītajiem stāstiem!

Komentāri [4]
Kārtot pēc jaunākā / vecākā

+0
Nezinu vai veel var raksttit, bet tik un taa gribu izstaastiit notikumu :D Dziivoju es rajonaa kur ir tikai privaatmajas un heloviinu sveetkus zin katrs nama iemiitnieks, jo beerni katru gadu lieliem bariem staigaa pa maajaam un prashnjaa konchas. 2 gadus atpakalj kad man bija 17 gadi peedeejo reizi gaaju heloviinos ar meiteneem, jo dariit tajaa vakaraa nebij ko. Ilgi staigaajot muusu grozinji bija pilni ar visaadiem saldumiem. Bet tik un taa vajadzeeja veel. Piegaajaam pie kaarteejass maajas, piezvaniijaam. Iznaaca viens viirietis, prasiijaam vinjam saldumus, bija vinsh ljoti laipns un smaidiigs. Vinsh aizgaaja liidz maajaam un iznes mums vafelju torto, par ko mees meitenes nu ljooooooti priecaajaamies. Atnaacaam veelaak pie manis maajaas, lai padzertu teeju ar vafelju torti ko itiligentais viirs mums uzdaavinaaja. Attaisiijaam to vafelju torti, saakaam eest un visaam mums likaas, ka ir ljoti diivaina garsha. Apskatiijaamies deriiguma terminju un izraadiijaas, ka tortei 5 gadus jau izteceejis terminsh. Mees bijaam taa viilushaas....
01.11.2007 16:33 | saite | Atbildēt

+0
Pagajušā gadā biju vienā masku ballītē, kura notika viesu namā Jūrmalā. Tieši īsu laiku pirms tam biju atlidojusi no Londonas un tā kā Lielbritānijā helovīns ir populāri svētki, laikus iegādājos tērpu tur, jo izvēle ir milzīga! Iejutos Lady-Vamp lomā ar melnu mini kleitu un seju pilnīgi nosedzošu masku, mati augšā, pāris pilienu smaržu uz kakla un aiz auss- biju gatava ballītei! Viesu bija samērā daudz, un dreskodu bija ievērojuši pilnīgi visi. Sākās vakara aktivitātes, spēles un dejas. Vienā spēlē bija jāsadalās pa pāriem un tā kā jau atnākot uz ballīti noskatīju kādu vīrieti izlēmu rīkoties! Vakars izvērtās burvīgi! Mēs iepazināmies, runājām ļoti ilgi! Uzreiz sajutu kaut kādu dzirkstelīti mūsu starpā :) Nakti pavadījām kopā, un tikai no rīta ieraudzīju viņu bez maskas. Vīlusies nebiju ;) Esam kopā joprojām un tieši šodien man un mums ir īpaša diena , gan kā helovīns, gan kā diena, kad iepazināmies! Tādēļ man šie svētki ir īpaši mīļi (l) (l)
01.11.2007 00:15 | saite | Atbildēt

+0
tas bija pagaajushogad. peec muuzikasskolas devos maajaas,kaa parasti,pa taam pashaam ielaam,un tad man bija jaashkjeerso mazs skveerinjsh.parasti tas man nesagaadaaja nekaadas bailes,bet shoreiz,kaa jau heloviinos drusku paarbijos un satraukti gaaju taalaak.kad biju kaut kur skveera viduu,peekshnji dzirdu,kaa kaads kash lapas,tad saleecaas akads kakjis un tad,protams,saleecos es. :-D izraadiijaas,ka kaut kaads seetnieks nebija laikus sagraabis lapas,un izdoamaja taas graabt tieshi vakaraa,heloviinos un tad,kad es gaaju cauri skveeram. :D bet kakjis saleecaas,jo seetnieks iztrauceeja vinja gulju lapukaudzee. :-D lai arii cik smiekliigi tas shjita tad,kad biju tikusi maajaas,tobriid es tieshaam biju ne pa jokam sabijusies. :-D
31.10.2007 22:08 | saite | Atbildēt

+0
Tas norisinājās pirms pāris gadiem,tieši 31.oktobrī ir mana dzimšanas diena.Tajā gadā nevēlējos svinēt to,gribēju atpūsties no visa,tā nju vakariņu pavadīju skatoties Tv,izdomāju uzklāt sejai maskiņu...Izskatījos kā zombījs rīta kleitā:)!Tā nju sēdēju un relaksējos,līdz brīdim,kad kāds zvanīja pie manām durvīm!Pārsteigums,ne laika tīrīt seju,nedz pārģēbties....Atverot durvis mani draugi bija mazliet šokēti:).Bet pēc brīža saprata,ka dīvainā būtne esmu es!Tā nju vakariņš tika pavadīts draugu lokā,skatoties halovīniem atbilstošu filmu,ēsti saldumi,,Tā bija viena no superīgākajām dzimenītēm:)
31.10.2007 16:52 | saite | Atbildēt

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits