Markus Riva ielūdz uz dzimšanas dienas koncertu!

21.08.2015

Šogad rudens solās būt krāsaināks kā parasti, jo mūziķis Markus Riva 2. oktobrī, savā dzimšanas dienā, mūs pārsteigs ar krāšņu audiovizuālu solokoncertu, kas notiks slavenību iecienītā naktskluba Studio 69 koncertzālē, Tērbatas ielā 73. Koncerts ir ieplānots Markum Rivam nozīmīgā laikā - tā būs iespēja nosvinēt jaunā albuma angļu valodā iznākšanu un mākslinieka dzimšanas dienu vienlaicīgi.

Tas būs šī gada pirmais un vienīgais mūziķa solokoncerts galvaspilsētā Rīgā pēc aktīvas darbības ārvalstīs, tādēļ gaidāms, ka koncerts būs patiešām vērienīgs – varēsim dzirdēt ne tikai jau iecienītos skaņdarbus kāTake Me Down un Krasiva silno, bet arī jaunākus, turklāt patlaban noris darbs pie krāšņa vizuālā šova sagatavošanas tieši šim notikumam. Markus Riva atklāj, ka solokoncertā gaidāmi arī citi ļoti īpaši pārsteigumi, kurus piedzīvot 2. oktobra vakarā ir aicināts ikviens.

Koncerta programma ir īpaši sagatavota šim koncertam – pavadošā grupa Rock 5 nodrošinās pasākuma melodisko baudījumu. Koncerta programmā iekļauti paši populārākie mākslinieka hiti, dziesmas no televīzijas šova Хочу к Меладзе, kā arī jaunākās dziesmas no gaidāmā albuma angļu valodā, ko plānots nodot klausītāju vērtējumam jau rudens sākumā.

 
Komentāri [0]
Nav pievienots neviens komentārs. Esi pirmais!

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits