hello!
Dzeru jau otro kafijas krūzi, ko es nedrīkstu darīt, bet man gribās! ;-) Kārtējo reizi pārliecinājos par savu blondīnismu!Es kādu pusgadu meklēju savas labās austiņas, kuras nopirku, ne sitama nevarēju atrast!šodien es viņas atradu, protams, kastītē, kur glabājas austiņas, vadi utt sūdiņi, kur, protams, es biju skatījusies reizes 200! ;-)
Šodien redzēju fantastisku sapni :-D sapnī kāvos ar sava bijušā džeka draudzeni (izstāstu, lai nepiepildās) :-D izstāstīju šai par visiem viņa grēka darbiem, bet šī neko! :-D Tas bija sapnī, bet šis man saka, ka esot pa īstam visu viņai izstāstījis, bet šī piedevusi!Nu kamoon,kas notiek ar meitenēm??????? :-O ja jau pašā rozā briļļu peridā Tevi ritīgi krāpj, bet esi gatava uzreiz piedot!kaut ko nudien nesaprotu!
Un vēl es nesaprotu, kad beigsies nolādētais melnais posms manā dzīvē?nepietiek ar manām ilglaicīgajām mīlas mokām+ vēl darbā man bļauj virsū visi, kam nav slinkums!ok, ne visi, bet divas vadības dāmas, kuras es vnk nespēju cienīt, jo neuzskatu viņas ne par gudrām, ne spējīgām, tapē ir tāds besis!saprastu, ja cilvēks, kuram ir sajēga Tev bruktu virsū (e)