Vīrieši- lauvas!

Reitings 8
Reģ: 29.01.2009

Vai tikai man gadās tādi vīrieši, kuriem horoskopa zīme ir LAUVA un viņi visi ir bikli... Tādi,kuri skaidrā nekad neko neizdarīs pirmie ne noskūpstīs pirmais, bet gaidīs no tevis, ne uzaicinās kaut kur, pat sms neatsūtīs,lai apvaicātos kā iet, ko daru. Bet protams,kā brīvdienas klāt un nedaudz ieņemts uz krūts tā zvans vai sms ilgi nav jāgaida, kad aicinājums iziet izklaidēties kā likts !

Nu kā lai izprot tādus vīriešu, ko viņš gaida no manis ? Es arī neesmu tas cilvēks,kas attiecību veidošanā uzņemsies iniciatīvu... :-/

24.08.2011 02:05 |

Reitings 1245
Reģ: 17.04.2009
Tu domāji mazo kājas izmēru? :D :D

Nu manas milestibas bija tikai vēži!Visas nelaimīgas.Nekad neesmu ticējusi horoskopiem, bet acimredzot tagad iepazīstoties jāprasa uzreiz horoskopa zīme :D
24.08.2011 13:24 |

Reitings 199
Reģ: 19.08.2011
man ar Lauvaam galiigi nav viens celjsh ejams
24.08.2011 13:25 |

Reitings 7596
pusliidz jau visiem taa ir bet lauvas,jaa tadi man bijusi :-D
24.08.2011 13:26 |

Reitings 2486
Reģ: 10.06.2009
ŪDENSVĪRS - AUNS
Abu partneru tikšanās reizei nereti ir raksturīga augstas kvalitātes uguņošana un ‘īssavienojums’. Šī savienība var būt veiksmīga un laimīga, pie nosacījuma, ka ‘auns’ necentīsies apspiest ‘ūdensvīra’ spilgto individualitāti, savukārt ‘ūdensvīrs’ centīsies nemodināt ‘auna’ greizsirdību. Šajā savienībā dzimst talantīgi bērni. Savienība ir slavena ar partneru kaislīgajiem mīlas zvērestiem un intīmajām izpriecām, kuras pārspēj visu pārējo zīmju ‘iespējas’. Ir grūti pateikt, kurš kuru vairāk uzbudina un saista, katrā ziņā partneri cenšas viens no otra neatpalikt.
Ja arī starp partneriem rodas nesaskaņas, tās atklājas pamazām, pakāpeniski. Nereti pēc trauksmaina sākuma notiek dvēseles ‘ģenerāltīrīšana’, kā rezultātā iestājas zināms vēsums savstarpējās attiecībās. ‘Auns’, kā vienmēr, cenšas paturēt pēdējo vārdu, taču ‘ūdensvīru’ nav tik viegli saliekt.

Nu es horoskopie neticu īpaši, bet šis man ir kā kulaks uz acs!Pilnīgi precīzi!
24.08.2011 13:30 |

Reitings 3074
Reģ: 15.01.2010
Oi man ir bijuši 2 lauvas. Un man galīgi nav pa ceļam ar viņiem. Tādi raksturi,ka ārprāts. Man vajag vēzi vai vērsi,bet vērsi es pazīstu tikai savu brāli. Vēzi vispāt nepazīstu :D Kur tie vēži slēpjas?
24.08.2011 13:31 |

Reitings 912
Reģ: 07.06.2011
Esmu auns! :-D Man nekādā gadījumā nekad vairs nebūs zivs. :-DTas ir čau. Arī ar aunu man nesapas, abi esam pārāk egoistiski.
Pašlaik man ir ideals variants - strelnieks (l) :-)
24.08.2011 13:33 |

Reitings 2486
Reģ: 10.06.2009

ŪDENSVĪRS - VĒRSIS
Droši var apgalvot, ka šī savienība ‘vērsim’ ir viens no sliktākajiem variantiem, jo ‘vērsim’ ‘ūdensvīra’ grēciņi neliks miera ne dienu, ne nakti. ‘Vērsim’ nāksies pastāvīgi cīnīties ar ‘ūdensvīru’ un viņa draugiem vai draudzenēm. Jau no seniem laikiem šī savienība tiek uzskatīta par nelabvēlīgu un nelietderīgu. Mūsdienu novērojumi to apstiprina.

:-D :-D :-D Tas ir par mani un manu ex!Pilnīgi prezīzi!!!!!!šitas horoskops ir vienkārši ideāls!!!!
24.08.2011 13:34 |

Reitings 4129
Par lauvām. Vīreitis tāds bijis tikai viens. Par viņu arī bija 2 mana bloga ieraksti, spēcīga personība, vēlas visu to labāko, nesamierinaš ar sīkumiem. Patīk, ja paliela un paslavē, grib pierādīt, ka ir īsts vīrietis. Lauva=karalis. :)
Ja par vēžiem, tad man arī pārsvarā gadījās tikai vēži. Tāda sajūta, ka citi vīrieši nemaz neeksistētu, tikai vēži. :-) bet ar tiem, cik forši viss iesākās, tik neforši nobeidzās dabīgā nāvē :-)
24.08.2011 13:35 |

Reitings 1013
Reģ: 27.07.2011
katte mēs arī esam auns - ūdensvīrs un arī kulaks uz acs :D:D:D
24.08.2011 13:41 |

Reitings 651
Reģ: 20.06.2009
Jā, Elchaa. piekrītu, divi auni laikam ir galīgi garām..katrs ar savu taisnību un spītu, kaut kas briest bet noplok baigi ātri ;D
Bet par lauvām - ir sava veida darīšana bijusi ar diviem puišiem , kas pēc horoskopa lauva.
Abi pašpārliecināti, sevis mīloši,bet kopumā jauki puiši.Abi gan bija diezgan atšķirīgi raksturā.Kopīgais elements- tiešā tekstā var pateikt ko vēlas un tam nepieciešams ļoti īss pazīšanās laiks , lai to pateiktu :D
No viena sms un komplimenti bira aumaļām varbūt pat par daudz, no otra ne visai liela tā uzmanība, tur vairāk gaidīja , lai iekaroju es...

Lai gan ticu horoskopiem , to par galveno neuzskatu..;)
24.08.2011 14:00 |

Reitings 4504
Reģ: 21.05.2009
Mana zīme jau ir redzama un vīrietis ir Lauva. Ir bijusi saskare arī ar citām lauvām.
Par biklumu-attiecībā pret sevi neko tādu neizjutu ne sākumā, ne tagad. Varbūt pret citiem, jo ir kautrīgs, bet nu tas mazāk skar mani.

Par iniciatīvu-ja nav, tad nav. Un ne horoskopa zīme, ne dzimums tur neko neietekmēs.
24.08.2011 14:31 |

Reitings 1677
Reģ: 19.04.2011
Mēs abi divi esam Lauvas... Biklumu gan neesmu manījusi, taču piekrītu jau šeit rakstītajam, ka Lauvām ir diezgan sarežģīts raksturs, Lauva neļaus sevi aiz ūsām raustīt un liks ar sevi rēķināties ;-) ...cik jau nu var tādam virspusējam raksturojumam ticēt ;-)
24.08.2011 14:44 |

Reitings 257
*katte
es esmu auns un mans puisis ūdensvīrs.
Varu teikt ka diezgan precīzs ir tas horoskops
24.08.2011 16:26 |

Reitings 5709
Man jau šķiet, ka tāda normāla Lauva nav ne bikla, ne kautrīga.. pašpārliecināta un bieži vien pārdroša arī. Un diez vai Lauva gaidīs kaut ko no citiem. Ja ko grib - tad ies un paņems. ;-)
Es pati esmu Lauva, bet vīriešus-Lauvas zinu tikai kā labus draugus. Žēl, jo vienmēr ir mocījusi zinātkāre par Lauvu-Lauvu attiecībām.
Pašai labi saskanēja ar Vērsi, un tagad - ar Svariem. Ar Ūdensvīriem arī, bet no Mežāžiem un Dvīņiem gan labāk atturēties. :-D
24.08.2011 16:32 |

Reitings 3615
Reģ: 01.09.2009
esmu Lauva, briesmīgs radījums. Man no astroloģiskā viedokļa ir ļoti slikts salikums, visas uguns zīmes - gads, mēnesis/datums un vadošā planēta dzimšanas datumā.

Ar savu bijušo man bija tikai 6h starpība - viens gads, mēnesis, datums, tā bija traģikomēdija, jo viņš nemaz nebija tik lauvisks, es atkal esmu ļoti temperamentīga, domāju, ka horoskops nemaz tik daudz nenosaka par puisi, vairāk audzināšana un visādi apstākļi!
24.08.2011 16:52 |

Reitings 117
Reģ: 10.06.2011
Man Lauvas šķiet pašpietiekami, par sevi pārliecināti, varbūt reizēm pat nedaudz egoistiski, bet kopumā lādzīgi cilvēki. :-D Protams, uz visiem vīriešiem - Lauvām nevar attiecināt vienas un tās pašas rakstura īpašības, jo horoskopi jau apraksta tikai tipiskus zīmju pārstāvjus. :-) Tas, ka puisis dod par sevi ziņu tikai tad, kad ir iedzēris, var liecināt ne tikai par kautrību, ja patiešām Tu viņam patīc, bet arī par to, ka viņš Tevi uztver vienkārši kā ballīšu biedreni, ar ko ir jautri kopā izklaidēties.
24.08.2011 16:57 |

Reitings 995
Reģ: 03.12.2009
nu ne visi cilvēki ietilpst savas horoskopa zīmes uzstādītajos rāmjos |-) Manas pagātnes lauva galīgi nebija ambiciozs- drīzāk tāds mierīgs un kluss vīrietis, bet mēdz taču teikt, ka tieši klusie ūdeņi ir tie dziļākie :)
Es lauvas horoskopam atbilstu 100% un par to liels prieks :)

Salome, es jutu, ka Tu esi lauva :)
24.08.2011 16:59 |

Reitings 1677
Reģ: 19.04.2011
Droši vien tagad uzrakstīšu muļķību (s), man ir sajūta, ka no šeit forumā esošajām meitenēm Lauva ir Heartkiller (s) (s)
24.08.2011 17:20 |

Reitings 59
Reģ: 27.01.2011
Almond, varu teikt tikai to, ka man simpatizējošais lauva ir gandrīz tieši tāds pats :) trakums katrā ziņā.
varbūt tiešām ņem iniciatīvu savās rokās, ja arī tas ir ļoti grūti.
esmu apņēmmusies tā darīt, par spīti tam, ka man arī nākas tikt sev pāri, jo man tas šķiet arīdzan tik pat kā neiespējami, bet tas tomēr ir iespējams :)
01.09.2011 00:25 |

Reitings 5119
es pati esmu lauva un tagadejais virietis ari lauva, un pirms laika satikos ar citu lauvu.

man loti patik si horskopa zime, bet liela nozime ir pasam cilvekam un auzdinasanai. viens no lauvam bija diezgan agresivs, iedomigs, lecigs, visatlautiba augsta mera, tagadejais ir sapratigs, lepns par sevi, bet ar meru, dasns, miloss.

abiem kopigais - taisnibu milosi, patiesibu augstu verte, pasparliecinati, pietiekami atraktivi, adrenalinu milosi, labi gulta un ta....

bikli abi nebija.. bet nevar ta viennozimigi cilvekus vertet pec horoskopa!ja par horoskopiem -tad ticu individualajiem! + ir jau ari daudz faktoru, kuru ietekme cilveki mainas!
01.09.2011 00:48 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits