27tajā kārtējā Andele Mandele, bet nevaru saprast, kad labāk iet, uz sākumu, jo plašāks piedāvāju klāsts, jeb uz baigām, kad cenas nolaistas? jeb tā ir tikai man iedomā, ka kaut kam tās cenas laiž nost? :D
Es vienreiz esmu bijusi tikai, bet bija tiik daudz cilvēku, ka grūti saprast kaut ko, apskatīt, kur nu vēl piemērīt! Bet es labāk ietu uz sākumu, jo pēcpusdienā noteikti labākās lietas būtu nopirktas, palikušas vien tādas, kuras nevajadzētu arī par zemāku cenu! varbūt šoreiz būs jāaiziet, BC notiek? 8-)
Barona Centrā notiksies tas viss brīnums! :)
es arī īsti nevaru saprast, jo kad pēdējoreiz tur biju, bija TIK daudz meiteņu un karstums tāds, kā džungļos, tad TIK grūti domājās un kur nu vēl mērījās!
Man patīk tas pasākums.Žēl,ka šoreiz netikšu.
Es parasti gāju uz sākumu,lai redzētu visu piedāvājumu.Ejot uz beigām pastāv iespēja,ka foršākās lietas jau būs nopirktas.Tā kā drēbes neskatījos,jo neredzēju nevienu,kas varētu tirgot manu izmēru,tad man atkrita domas par mērīšanos.
Es uz aksesuāriem un somām skatījos.Esmu foršas lietas tur atradusi :)
Esmu dzirdējusi,ka cenas dažreiz beigās esot pat santīmi-lai tikai nav jāiet ar atnestajām drēbēm atpakaļ mājās.
Un cenas tur tiešām laiž nost arī sākumā-tā teikt-kā sarunā.
Pagājušajā reizē biju uz kādiem pulksten vieniem vai diviem. Bet nu tas karstums (t) Reāli gan man, gan citām sanāca mērīt lietas turpat blakus stendiņam, jo ģērbtuves bija aizņemtas. Cerams, ka šoreiz nebūs tik traki.
Lai veiksmīga iepirkšanās :-)
Šajā pasākumā piedalīšos arī es un varēs iegādāties gan mana zīmola tērpus, kurus esmu vilkusi uz pasākumiem, gan tādus zīmolu tērpus kā Karen Millen, Burberry, D&G, Guess, Mango, Zara utt.
es labprāt, aizietu apskatīties, kas labs piedāvājumā!
esmu iepriekš labas smaržas nopirkusi, no Lv zināma cilvēka sievas!
bet šoreiz tieši plāni uz Liepāju tajās dienās aizbraukt..