Vai Jums tas izdodas, vai vispār tas ir vajadzīgs?

Reitings 858
Reģ: 08.05.2011

Sveikas, meitenes :-)

Šajā miglainajā, vēsajā rītā nolēmu izveidot nelielu diskusiju par un ap vīriešiem... Šoreiz draudzenes mazliet nost, bet interesē tīri, kā tas notiek Jūsu attiecībās. Nav vēlmes raisīt spraigu, asu vārdu apmaiņu, kašķu diskusiju, vēlos vairāk padalīties viedokļos, nevis šoreiz iztirzāt savas attiecības, cik tās ir pilnvērtīgas vai nav :-)

Tātad jautājums, Jums dārgās dāmas... Vai Jūs piekrītat tam, ka laimīgu attiecību pamatā ir, tas, ka pāris ir ne tikai pāris sabiedrībā, bet gan labākie draugi? Vai arī Jums izdodas būt saviem puišiem mīļākajām gultā, draudzenēm sabiedrībā, drauga plecam grūtā brīdī un čomam, ar kuru kopā izklaidēties vai vienkārši jautri pavadīt laiku no sirds izsmejoties? :-)

Un, ja izdodas, tad padalieties ar mani, meitēnu, kuram nav tik liela pieredze, kā to ir iespējams panākt, mainīt, kā nonākt līdz tādam līmenim attiecībās, kad viens pret otru ir simts procenti atklāti :-) Nerunāju, ka puisim jābūt emocionālajam tamponam un jāuzklausa visi lovestory, draudzeņu bēdu stāsti un tamlīdzīgas lietas, bet domāju, ka sapratāt, ko vēlos no Jums šoreiz dzirdēt ;-)

22.08.2011 15:56 |

Reitings 2230
Reģ: 29.01.2009
Jā, tā ir, tas jau dabiski tā sanāk. Ja esi kopā ar otru cilvēku, tad viņš pamana, ka kaut kas nav kārtībā un nekas cits kā izrunāšanās neatliek. un pie tā pierod, ka otrs uzklausa un pamāca.. Man ar savējo ļoti bieži domu gājiens sakrīt un pasakam vienlaicīgi identiskus vārdus. Tā jau forši, bet no otras puses man tas arī nepatīk. Paliek jau garlaicīgi, ja nav nekāda action uzvedībā un attiecībās. Laikam baidos,ka tās attiecības nepaliek pārāk pierastas un ikdienisķas- kā piemēram brālim ar māsu.
23.08.2011 02:10 |

Reitings 5119
lapsiga
kamer gribi seksu ar vinu, tikmer nebusiet ka masa ar brali :D
23.08.2011 02:14 |

Reitings 2230
oi, to es visu laiku gribu :-D labs arguments :-D

23.08.2011 02:19 |

Reitings 728
Reģ: 13.10.2009
mums tā nav... uzticamies viens otram,bet tomēr viņš nemūžam nebimbās uz mana pleca un neklāstīs,cik slikti viņam iet vai to,ka viņam darbā priekšnieks brūk virsū,jo,viņaprāt,tā viņš zaudē vīrišķību manās acīs. un tā arī ir. ja viņš pēc darba man nāktu sūdzēties,ka šefs kko uz*irsis,vai činkstētu,ka ar labāko draugu sakasījies,man tāds lupata nebūtu vajadzīgs. un tāpat ir ar mani. es negribu viņa priekšā izrādīties vāja. tik sīki mēs neiedziļinamies-runājam tad,ja ir nopietnākas sarunas un problēmas,un risinam tās kopā. šad tad arī paklačojamies. varbūt kādreiz mēs arī būsim labākie draugi,bet pašlaik esmu ļoti laimīga,ka esam tikai mīļotie cilvēki. :-P
laikam jau esam tāds savādāks pāris nekā vairums... :-D
23.08.2011 14:01 |

Reitings 1516
Reģ: 01.07.2011
Nu, spriežot pēc manas pieredzes, svarīgi, kā tās attiecības sākušās -- ja sākumā esat bijuši labi draugi un pēc tam sagājuši kopā, draudzīgums un atklātība nekur nepazūd, bet gan sasniedz pavisam citu līmeni, kad tam klāt nāk arī mīlestība un sekss. Ja attiecības sākušās ar to, ka abi viens otrā redz seksa partnerus u.tml., tad ir grūtāk, jo draudzība jāveido no nulles, bet var izrādīties, ka abu raksturi nemaz tik saskanīgi nav.
Līdz šim man vienmēr ir izgāzušās tās attiecības, kas izaug no plikas fiziskas pievilcības. Ar tagadējo draugu bija citādi -- sākām viens otru labāk iepazīt kā cilvēkus, bija pa vidu arī sekss, taču sākumā neuztvēru to nopietni. Kad iepazinu viņu labāk, tas mainījās, un es ļoti priecājos par šīm attiecībām, jo varam viens otram gan uz pleca paraudāt, gan paklačoties par kopīgajiem paziņām, gan kopā pasmieties un vispār izturēties tik brīvi, cik nu ienāk prātā :)
24.08.2011 23:13 |

Reitings 9
Paspeeleejat kopaa xbox :-D 8-)
28.08.2011 22:22 |

10 gadi
Reitings 3122
Mees ar draugu noteikti esam labaakie draugi. Esam emocionaali ljoti tuvi, viens otram uzticamies un ljoti, ljoti daudz runaajam. Muusu attieciibaas ir svariigi, ka mees viens otru ljoti labi saprotam un varam viens otram paliidzeet emocionaali. Man sii dradziiba ir ljoti svariiga. Mees saadu draudziibu varam uztureet, jo mujms ir liidziigi uzskati, liidziiga humora izjuuta.
29.08.2011 00:02 |

Reitings 3022
Neieidziļināšos sīkumos, bet - jā, es esmu viņam sieva, mīļākā un čoms. Mūsu attiecības vispār ir īpašas. Mums ir kopīgs hobijs (pat vairāki, bet viens lielais), tāpēc mēs ļoti daudz laika pavadām kopā. Mēs nemēdzam daudz runāt, bet būšana pie dabas ļoti saista un tuvina.
29.08.2011 00:08 |

Reitings 4718
Jā, mēs esam labākie draugi, kaislīgākie mīļākie, un riktīgi čomi (l)
29.08.2011 00:12 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits