Musulmanju virieshi.

Reitings 1846
Reģ: 06.03.2011

Čau visām! Man ir 2 jautajumi:

1) Ko jus domajat par musulmanju viriesiem?

2) Vai kadai ir pieredze saskarsme dziivee ar vinjiem? (te domats-draudzibu vai attiecibu jomaa)- ja jaa, tad no kuras valsts vinjs bija un kaadu iespaidu radija?

22.08.2011 13:46 |

Reitings 10475
Reģ: 01.08.2010
Zombie, tu nu tagad atzīsties, musulmaņu brūtgans uzradies? :-D
22.08.2011 20:10 |

Reitings 1846
Becky, tipa tavo, bet jau norakstiju :D
Ja butu kads LV virietis, kurs butu kristietis, bet ar musulmanju LABAJIEM tikumiem (nevis taam briesmam), es butu laimiga:D
Bet vienkarshi musulmanis - nee, neder.
Vienkarshi grecigais latvietis - arii nee.
Kaut kur jameklee vidusceljs:)
22.08.2011 20:32 |

Reitings 10475
Reģ: 01.08.2010
Zombie, nu nav jau viņi tādi necilvēki, kaut vai par to sievu sišanu, mūsējais dažs labs zilina visu cauri, cik nav dzirdēts, tie vismaz tā saudzīgi, tjip tavo! :-D
Vnk es uzskatu, ka, pirmkārt, tie kas iet ārpus savas kultūras un iejaucas ar nemusulmanēm ir tādas labo musulmaņu atbiras, otrkārt, mums tomēr ir pārāk lielas kultūras atšķirības.
22.08.2011 20:49 |

10 gadi
Reitings 3122
Reģ: 29.01.2009
Riebjaas musulmanju viiriesi!!! (e) Uzbaaziigi, nesmuki un vispaar neatbilst manai gaumei. Nesaprotu taas meitenes, kas ar vinjiem satiekaas. No pazinju pazinjaam - neesmu dzirdeejusi nevienu staastu ar laimiigam beigaam par saadaam attieciibaam.
23.08.2011 00:19 |

Reitings 1846
Nesmuki?:) Ne nu tie, kas tusee ar bardaam un 100 dienas nemazgajas, mosh,
bet ir jau smukie, tumsneejie :) njax zhel ka musejie tik gaishi
23.08.2011 00:23 |

Reitings 1677
Reģ: 19.04.2011
Man kaimiņos kādu laiku dzīvoja viens musulmanis no šRilankas kopā ar kādu krievieti. Tā no rīta, abus satiekot liftā vai kāpņutelpā,neko nepateiksi, laipns, patīkams pāris, beeet, kad viņiem uznāca strīdu tūres, tā sieviete tik nežēlīgi brēca kā aizkauts dzīvnieks, ka dažbrīd sametās bail, ka tur nenotiek kāds slaktiņš. Tiklīdz piezvani pie durvīm, lai pārliecinātos, vai patiesi tur viss ir kārtībā, dzīvoklī klusums, un pēc laika viss atkal no jauna... Bet nu, jā, arī parastais latviešu vai krievu vīrietis vulgaris spēj nozilināt savu sievieti, tā ka... Taču tā netīkami duālā daba musulmaņiem piemīt, tas gan :-(
23.08.2011 01:04 |

Reitings 436
Reģ: 06.03.2012
2. Jup,esmu laimīgās attiecībās ar musulmani. Dzīvojam kopā.
27.03.2012 14:31 |

Reitings 436
Reģ: 16.06.2011
Kadu laiku biju kopa.
27.03.2012 15:04 |

Reitings 1638
Reģ: 20.09.2010
ni, ni ni un ni. NEKAD. mani tuvāki zina, ja es jelkad ielaidīšos ar musulmani, ka laiks vizītei un rehabilitācijai Tvaika ielā ...
saskarsme bijusi vairākkārtēja. ar dažādu valstu musulmaņiem. lai arī kaut kut tur, ārā, ir arī normāli (pazīstu vienu musulmaņu meiteni no tunisijas; līdz šim nemaz nezināju, ka viņa ar vīru un bērniņiem musulmaņi :D )

1. saskarsme ēģiptē - ļoti nepatīkama; principā viss brauciens sabojāts. biju ar tanti un māsīcu, un izdarīju milzu kļūdu - devos organizētā ekskursijā viena (nu nevaru es visu nedēļu gulēt pludmalē ... nevaru). Lieki piebilst, ka ja meitene ir viena, tas jau paliek dzīvībai bīstami. Ar VARU vilka veikalos, karināja visādas krelles virsū un gribēja taisīt bildes un ko tik vēl ne ...

2. studēju ārvalstīs, te viņu arī gana. viens kursa biedrs no afganistānas, pilnīgs cirvis visādā ziņā :D loģiski, ka sievieets neko nezina (pats viņš nu goda vārds ir stulbs kā zābaks ...), atsūtīja viņam sievu no tās afganistānas. Pirms tam jau kantējās klāt visam, kas kustas, bet nē - pat pēc tam, kad viņu laulībā pidzima dēliņš, kantējas tāpat. Un atgādina jau eirpoeti ar visiem saviem g- star raw džisiem un džemperiem ... tā kā ganjau, ka kāda iekrīt viņa nagos :D
3. viens paziņa / draugs. salds kā medus, draudzīgums lšit pāri malām, bet tas viss ir tik pretīgi, taču var redzēt cauri ikviens, ko viņš vēlas no meitenēm, ar kurām runā.

4. bet nu tagad zinu arī to meiteni; ar vīru abi skaitās musulmaņi bet nu cilvēks kā cilvēks, ļoti jauka. nekādu ierobežojumu, kopā ejam uz baseinu :D
27.03.2012 15:06 |

Reitings 1103
Reģ: 07.10.2011
Pirms diviem gadiem satiku vienu puisi, kurš ir turks, bet uzaudzis Francijā. Dikti laipns, mīļš, smieklīgs un izpalīzīgs. Nu jau 2 gadus mans ir feins paziņa. Viņam ir patstāvīga draudzene, kuru dikti mīl. Mūsu sarunas ir diezgan atklātas, neesmu ne uz brīdi jutusi, ka viņš būtu greizsirdīgais tips. Ļoti uzticas savai mīļotajai.
Pēc šādas pozitīvas pieredzes, uzradās man arī viens pielūdzējs, kurš bija turks. VĀJPRĀTS!! Starpcitu, arī uzaudzis Eiropā. Man bija šoks, jo jau pirmajā randiņā, man nezinot, tiku aizvesta un iepazīstināta ar viņa mammu (tāda dikti dīvaina gaisotne bija). Pēc tā randiņa sekoja n-tie zvani, sms, greizsirdības scēnas (viņš man pavēlēja izdzēst izskatīgos vīriešus no mana facebook profila). Tajā pat brīdī pateicu, ka mums nebūs pa ceļam.
Tad vēl vienu citu vakaru, aiz neko darīt piekritu uzaicinājumam uz kādu dzērienu ar vienu veiksmīgu biznesmeni- arābu (arī uzaudzis Eiropā). Mani aplidoja kā tādu princesi. Uzmanība bija vienkārši pārāk laba, lai būtu patiesība. Protams, trakā greizsirdība un dusmu uzplūdā centieni mani vārdiski pazemot.

Manai paziņai bija vienas nakts sakars ar vienu kurdu vīrieti. Tās nakts laikā, vedot manu paziņu nedaudz iereibušā stāvoklī uz savu dzīvokli, viņš uzzvanīja savam citam draugam ar uzaicinājumu pievienoties. Tā nu paziņa tika, tā maigi izsakoties, izmantota.

Pašai ir vēl viens labs paziņa, kurš ir dzimis Palestīnā, bet 3 gadu vecumā ar ģimeni pārvācies uz Vāciju. Mamma viņam dikti reliģiska. Viņš pats gan ir dikti brīvs savos uzskatos. Ēd cūkgaļu, smēķē, dzer alkoholu. Smieklīgāku cilvēku par viņu satikusi vēl neesmu. Ir patstāvīga draudzene, kuru dikti mīl un lolo. Neesmu manījusi viņā ne kripatiņas diskriminācijas tieksmes pret sievieti, neuzskata sievietes par zemākām personām.

Jāsaka, ka tas ir individuāli. Visus musulmaņus bāzt vienā maisā nevar. Pašai gan nav vecies, tomēr ir dzirdēti arī laimīgi stāsti, lai gan retāk.
Pašai viens no bijušajiem latvju bāleliņiem bija pustraks. Gan atļāvās rokas vicināt, gan nezināja robežas savai nepieklājībai. Dunduki ir katrā tautā- kādā vairāk, kādā mazāk, bet visus pēc viena mērīt nav prātīgi. Tas, protams, mans subjektīvais viedoklis.
27.03.2012 15:30 |

10 gadi
Reitings 6339
Reģ: 01.04.2009
Negribētu nekādas attiecības ar viņiem, esmu laikam sabaidīta ar nostāstiem par viņu dabu un arī pēc izskata man viņi galīgi nepatīk. Bijusī klasesbiedrene UK dzīvo ar vienu musulmani, viņiem arī bērniņš ir, bet nezinu, cik viņiem forši tur kopā, spriežot pēc tā, ka viņa jau kādus 3 gadus nav bijusi LV...Nezinu, negrib braukt vai viņu vnk nelaiž.
27.03.2012 15:51 |

10 gadi
Reitings 3713
Reģ: 29.01.2009
1. Par viņiem nedomāju.

2. Viens no Turcijas- gudrs, jautrs, interesants. Atstāja visnotaļ pozitīvu iespaidu kā labs paziņa. Bet, jā, puisis mācījies labās Rietumeiropas skolās, daudz ceļojis.
No Sīrijas- tā visā visumā ok, bet, kad nācās skolā ko darīt kopā (grupu darbi utt), ļoti labi varēja just to attieksmi, ka grupas biedru (puišu) viedokļus ņēma vērā, bet meiteņu, ja vispār noklausījās līdz galam, neuzskatīja par ievērības cienīgiem (tas nekas, ka, ja to pašu pateica puiši, viss ok). Respektīvi- ļoti labi bija redzama attieksme pret sievietēm.
No Ēģiptes..nu..maigi izsakoties, manuprāt, Rietumeiropas meitenes vienkārši uzskatīja kā iespēju labi pavadīt laiku.
27.03.2012 16:07 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits