Pirms diviem gadiem satiku vienu puisi, kurš ir turks, bet uzaudzis Francijā. Dikti laipns, mīļš, smieklīgs un izpalīzīgs. Nu jau 2 gadus mans ir feins paziņa. Viņam ir patstāvīga draudzene, kuru dikti mīl. Mūsu sarunas ir diezgan atklātas, neesmu ne uz brīdi jutusi, ka viņš būtu greizsirdīgais tips. Ļoti uzticas savai mīļotajai.
Pēc šādas pozitīvas pieredzes, uzradās man arī viens pielūdzējs, kurš bija turks. VĀJPRĀTS!! Starpcitu, arī uzaudzis Eiropā. Man bija šoks, jo jau pirmajā randiņā, man nezinot, tiku aizvesta un iepazīstināta ar viņa mammu (tāda dikti dīvaina gaisotne bija). Pēc tā randiņa sekoja n-tie zvani, sms, greizsirdības scēnas (viņš man pavēlēja izdzēst izskatīgos vīriešus no mana facebook profila). Tajā pat brīdī pateicu, ka mums nebūs pa ceļam.
Tad vēl vienu citu vakaru, aiz neko darīt piekritu uzaicinājumam uz kādu dzērienu ar vienu veiksmīgu biznesmeni- arābu (arī uzaudzis Eiropā). Mani aplidoja kā tādu princesi. Uzmanība bija vienkārši pārāk laba, lai būtu patiesība. Protams, trakā greizsirdība un dusmu uzplūdā centieni mani vārdiski pazemot.
Manai paziņai bija vienas nakts sakars ar vienu kurdu vīrieti. Tās nakts laikā, vedot manu paziņu nedaudz iereibušā stāvoklī uz savu dzīvokli, viņš uzzvanīja savam citam draugam ar uzaicinājumu pievienoties. Tā nu paziņa tika, tā maigi izsakoties, izmantota.
Pašai ir vēl viens labs paziņa, kurš ir dzimis Palestīnā, bet 3 gadu vecumā ar ģimeni pārvācies uz Vāciju. Mamma viņam dikti reliģiska. Viņš pats gan ir dikti brīvs savos uzskatos. Ēd cūkgaļu, smēķē, dzer alkoholu. Smieklīgāku cilvēku par viņu satikusi vēl neesmu. Ir patstāvīga draudzene, kuru dikti mīl un lolo. Neesmu manījusi viņā ne kripatiņas diskriminācijas tieksmes pret sievieti, neuzskata sievietes par zemākām personām.
Jāsaka, ka tas ir individuāli. Visus musulmaņus bāzt vienā maisā nevar. Pašai gan nav vecies, tomēr ir dzirdēti arī laimīgi stāsti, lai gan retāk.
Pašai viens no bijušajiem latvju bāleliņiem bija pustraks. Gan atļāvās rokas vicināt, gan nezināja robežas savai nepieklājībai. Dunduki ir katrā tautā- kādā vairāk, kādā mazāk, bet visus pēc viena mērīt nav prātīgi. Tas, protams, mans subjektīvais viedoklis.