Vienā darbā aizgāju izrunāties ar vienu no priekšniekiem par otra priekšnieka attieksmi un pēc kādas pus otras stundas emocionālas sarunas teicu, ka acīmredzot es gribētu ar pirmdienu tur vairs nestrādāt..
Otrā darbā noliku priekšniekam uz galda atlūgumu un Rafaello kasti, jo jutos vainīga par to, ka pametu viņus tik smagā brīdī, bet tā kā man bija perspektīvāks piedāvājums, negribēju palikt strādāt aiz žēluma. Šefa reakcija bija tāda - ieejot kabinetā, kurš bija manējam aiz sienas, no turienes atskanēja balss - kas tas ir? Tu nevēlētos kaut ko paskaidrot. Es tāpat pretī atbildēju - bet tur jau viss ir uzrakstīts. Tad viņš iznāca, rokā turot manu atlūgumu un teica - vai šis? Pastāvēja, izlasīja un teica - nu to es nevaru pieņemt! :D
P.S. Mans ieteikums - ja esi izlēmusi iet prom 100 %, tad raksti iesniegumu un sniedz darba devējam, pie tam - vēlams palūgt uz otra eksemplāra parakstu par saņemšanu. Ja vēlies sākumā aprunāties par to, ka vēlies kaut ko mainīt un ja nemainīsies, tad iesi prom, tad - ej uz sarunu!