tām, kas grib iepazīties

Reitings 137
Reģ: 29.01.2009

Skatījos,ka bija diezgan gara diskusija, kurā meitenes sev meklēja jaunas draudzenes/paziņas. :-) Varbūt šajā topicā katra,kas vēlas iepazīties, ieliek informāciju par sevi, kontaktus, vietu,kur tieši dzīvo utt.? Tā būtu uzskatāmāk, jo grūti sekot līdzi garajai diskusijai. :)

22.08.2011 03:44 |

Reitings 4504
Reģ: 21.05.2009
Man arī patiktu pārīšu vakari, bet manējais tāds pakautrīgs. :-D Taisni prieks noskatīties kā citi kopā salasās un brauc pārgājienos un tā :-)
23.08.2011 21:09 |

Reitings 359
Gemini - manējais arī mēdz izvairīties no svešām kompānijām . :-D
23.08.2011 21:09 |

Reitings 5709
Es arī par sevi pievienošu, jo man ļoti derētu turpmāko laiku aizpildīt pēc iespējas ciešāk, tad nu kāpēc gan ne foršu meiteņu sabiedrībā? :-P :-)
Par mani:
- 21 gads
- dzīvoju Rīgā, Valdemāra Rimi apvidū, bet nu bieži esmu arī centrā
- tūliņ sākšu studēt ekonomiku.. plānos ir arī pabeigt :-P
- ļoti, ļoti patīk māksla, bet ne modernisms un avangards (lai gan Rīgas izstādes apmeklēju, jo nu... nav jau mums bieži tas ekspozīciju maiņas prieks), daudz lielākā cieņā ir klasika un absolūti dievinu impresionistus.. 8-)
Vēl pie interesēm pavisam noteikti ir ēst gatavošana un vīna baudīšana, jo, ak, kā man patīk atrast kādu jaunu, vēl negaršotu vīnu un pieskaņot to maltītei.. (l)
- patīk fotogrāfēt - amatieru līmenī gan, bet tā kā nemāku gleznot un nemāku dziedāt (ehh), savu radošo pusi izpaužu bildēs.. un rakstīt arī, acīmredzami, patīk.. tāpat arī ļoti cienu savu valodu un atzīšos, ka diez vai atrastos kas kopīgs ar kādu, kas to nedara.
Ā, un vēl.. tā kā šobrīd man ir attiecības, tad ballīšu biedrenes īsti nemeklēju, bet kādai jaukai papļāpāšanai pie tējas krūzes vai vīna glāzes gan nevaru atteikt. :-) Un esmu kinomāne, arīdzan! Tiesa, ne Holivudas kino... tādēļ patīk KinoRīga, jā, vai arī reto reizi Forumā ko labu rāda (no mūsdienīgākajām filmām nu ļooooti patīk trilleri :-P).
Tā kā, ja kādai man ir ko teikt (un es ļoti ceru, ka tā), gaidīšu vēstules. :-P
([email protected])
23.08.2011 21:20 |

Reitings 269
Reģ: 28.10.2010
Aizņemtās meitenes - tieši tāpēc vajag k-ko izdomāt, iedrošināt viņus! :-D Būtu tak tik forši (l)
23.08.2011 21:21 |

Reitings 1632
Reģ: 26.04.2010
Dzīvē ar nevienu patreiz iepazīties negribu, bet papļāpāt gan varētu.

Ja nu kādai ir interese, var ko uzklabināt uz [email protected]
23.08.2011 21:23 |

Reitings 2224
Es nesen pārvācos uz Rīgu un ar labprāt atrastu kādu, ar ko kādreiz aiziet kopā paballēties, pastaigāt pa veikaliem, paklačoties utt :)
Par mani:
- 21gads, 160cm īsa
- Dzīvoju Rīgas centrā, gandrīz pie Origo
- Studēju, un daru vel šo to :D
- Patīk interesantas lietas, labas filmas, ēst gatavošana (bet man mājās nav cepeškrāsns:( ) mēdzu pārtaisīt visādas lietas :) viens no darbiņiem un hobijiem man ir gēla nagu likšana...
- Esmu aizņemtas meitenes statusā, tādēļ meklēju draudzeni, paziņu, kas arī ir aizņemta, vai vismaz tādu, kas ejot ballēties nebūtu pārāk slimi koncentrējusies uz džekiem, bet gan padejošanu un labu laika pavadīšanu; tādu, kas mani nepamestu vienu klubā džeka dēļ; tādu, kura ir jautra un nav augstprātīga; tādu, kura visus nenoliek gar zemi un neceļ sevi uz pjedestāla par ne par ko :D

Man var rakstīt uz [email protected]
23.08.2011 22:24 |

Reitings 5115
Reģ: 03.06.2011
Gribēju pievienot jau iepriekš rakstītajam - ja ir kāda meitene, kas kopā vēlētos apmeklēt kādu teātra izrādi (jebko tikai ne komēdijas, jo tās apmeklēju ar vīrieti), ļoti labprāt gaidīšu ziņu e-pastā. ;-)

[email protected]
23.08.2011 23:21 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits