Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Mērcīte:) + grauzdiņi

 
Reitings 605
Reģ: 09.04.2009

Dāmas kā lai pagatavo mērcīti kuru var ēst kopā ar čipšiem???

gatava Dippi, vai kā viņu sauca_ neder.

un padalieties kādas gardas maizītes esat ēdušas.

der arī grauzdiņi, kā viņus vispār pagatavot, jo tos jau arī verētu ēst ar mērcīti :)

21.08.2011 18:45 |
 
Reitings 2548
Reģ: 29.01.2009
SĀĻAIS:

apgrauzdē garenos gabaliņos formas maizi, jeb ķieģelīti, mazliet apkaisi ar sāli. Kā mērcīte varētu būt- krējums, sasmalcināti ķiploki, sāls/vegeta, dilles, var arī nedaudz majonēzi asumam.

SALDAIS:

apgrauzdē baltmaizi vai franču maizi sķēlītēs. Kā mērcīte varētu būt izkausēta šokolāde vai ābolu/apelsīnu biezenis.
21.08.2011 19:06 |
 
Reitings 2056
Reģ: 31.07.2010
skābo krējumu sajaucu ar majonēzi,tad ņemu blenderi pievienoju 2 ķiploku daiviņas, tad mazu gabaliņu svaigu gurķi un valriekstus, vēl dilles, sāli un piparus, visu kopa sablenderēju un mērīte gatava.
21.08.2011 19:15 |
 
Reitings 147
Reģ: 19.05.2011
gurķu mērce - sakapa marinētos gurķus (vislabāk KOK mazie gurķīši, jo viņi etiķaināki ir), papriku, pieber nedaudz vegetu, saspiež ķiploku, majonēze+krējums (attiecība 1:1) - lai pastāv kādas pāris stundas ledusskapī un būs loti labi. (:

Vēl nopirkt Santa Maria siera mērci (parasti pie meksikāņu ēdieniem stāv) sajaukt ar saldo krējumu (35%), un nedaudz uzsildīt mikroviļņu krāsnī, tā ir tāda kā Čillī picā lazanjas mērce (:

Un grauzdiņi ir elementāri - nopērc tostermaizi, nogriez garoziņas, pagatavo pesto mērciti (baziliks, dažādi zaļumi, eļļas - to visu kopā sablendē), uzliec grauziņus ietaukotā pannā, aplej ar pesto un ieliec apgrauzdēties (:

21.08.2011 19:36 |
 
Reitings 102
Reģ: 29.01.2009
Krējums+smalki sarīvēti ķiploki, pēc garšas cik izteiktu gribi + mazliet sinepes. Sāls, pipari, dilles.
21.08.2011 19:52 |
 
Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
nu nezinu vai kiplokmaizes skaitisies tev grauzdini, bet es daru ta:
rupmaizi apcep uz pannas, ieive ar kiploku, uzber sali.
21.08.2011 21:41 |
 
Reitings 646
Reģ: 05.03.2011
apgrauzdeju baltmaiziti (es to daru cepeskrasni uz 4 minutem), kartigi ieriveju kiploku, pa virsu tomatu skeli un majonezi. mana maja cienaa ;)
21.08.2011 22:50 |
 
Reitings 7596
Reģ: 29.01.2009
man garšo biolakto ar citrona sulu mazliet,saali un pipariem :-D
maiziites taisu parasti rupjmaizes ar tomatu un teejas sieru (l)
22.08.2011 00:28 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits