Kadas sievietes vairak pievelk,kapec?

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010

Man vakar ar viru bija kartejais parrunu vakars par attiecibam...kapec tomer viriesus pievelk vairak sis "nevarigas sievietes"?Es negribetu teikt varbut naudetajas,bet tadas tomer... uz to pusi! ;-)

Tas jau laikam butu vairak japrasa viriesiem -te jau paris laikam ir-tomer ka jus domajiet!? :-)

20.08.2011 20:41 |

Reitings 996
Reģ: 07.05.2011
No malas es šķietu trausla, nevarīga, bet, ja vajag, varu gan zāli pļaut, gan zemi rakt, malku skaldīt, rūpnīcā kastes cilāt. Protams, ja ir kāds, kurš to izdara manā vietā, labprāt izmantoju priekšrocību būt sievietei. Manuprāt, tā arī vajag. ;-) Tikai nevajag pārspīlēt un tēlot nevarīgu lellīti, kura prot tikai nagus pucēt. Tas arī vīriešiem nepatīk.
20.08.2011 23:06 |

Reitings 8189
Reģ: 02.02.2010
Es itkaa esmu no taam nevariigajaam, jo mani taa bernibaa macija, ka ar viriesu darbiem tiek galaa tetis, un taa nu es izaugu un paljaujos, ka viriesu darbus veiks viirietis. man nemaz praataa nenaak dazreiz skruuveet spuldziiti :-D tikai tados gadijumos, kad virietis ir projaam uz ilgaaku laiku.
21.08.2011 00:02 |

Reitings 1852
Reģ: 29.01.2009
Es laikam piederu pie tām visu visu varošajām, un baidos, ka draugu reizēm tas tracina.
Es negaidu, kad vīrietis izdarīs savus "vīriešdarbus" , es pati ķeros tiem klāt!
21.08.2011 00:03 |

10 gadi
Reitings 3122
Tas tacu atkariigs no katra individuaali. Manam draugam riebjaas naudeetaajas bez sava mugurkaula. Tiesi sodien vinjs man teica, ka ja es buutu luuzere, kas nevareetu par sevi pastaaveet, vinjs nebuutu ar mani kopaa. Vinjam vajadziiga blakus sieviete, kas vinju iedvesmo un izaicina un ko vinjs var izaicinaat uz aizvien jauniem sasniegumiem.
21.08.2011 00:05 |

Reitings 1852
Un jā, vīriešus, manuprāt, piesaista, patīk sievietes, kas neko nevar, jo tas noteikti paceļ vīrieša ego.
Tomēr jāatzīst, ka mūsdienu sievietes kļūst arvien varošākas un vīriešus tas dzen izmisumā. :-D
21.08.2011 00:05 |

Reitings 16208
Es pat laikam vairak domaju -kadas sievietes viriesi izvelas ka sievas...? |-) Mans virs nupat pateica tadu interesantu domu,ka ta sieviete, kurai vins vienmer sutijis rozes ,nekad nebutu laba sieva,bet milaka bijusi vienreizeja :-) .Abus tipus cilveka apvienot laikam gruti....!Aizfantazejos atkal! :-D
21.08.2011 01:49 |

10 gadi
Reitings 9435
Reģ: 06.03.2009
Patiesībā,tas tiešām jājautā vīriešiem.Es esmu runājusi par šo tēmu tikai ar sev pazīstamajiem.Kaut kā neviens ņaudētājas un mūžīgās acu bolītājas,kas neko pašas nevar izdarīt,nav atzinis par sev pievilcīgam.Viens labs paziņa reiz teica,ka tās,kuras tikai acis bola un pašas neko nejēdz izdarīt viņu kaitina daudz vairāk nekā tās superstiprās,kas vienmēr visu cenšas pašas darīt.Viņš teica,ka viņš labāk pacīnās ar tādu supersievieti un piebremzē viņas tieksmi uz ''es visu varu'',nekā ir kā skolotājs,kas māca nevarīgajai kā spuldzīte jāskrūvē,kā darbojas atsevišķas iekārtas utt.Viens cits ļoti foršs puisis reiz teica,ka nevarīgās viņam liekot justies kā auklei.
Taču,pārsvarā man zināmie tomēr sev par pievilcīgām atzinuši normālas sievietes.Tādas,kas neņerkst,bet nav arī superūberstiprās.Tādas,kas var daudz izdarīt pašas,bet ne visu un tā.Tādas,kurās ir normāls līdzsvars,nevis galējības.
Taču,uz pasaules ir daudz vīriešu.Līdz ar to-gan jau ir arī pietiekoši tādu,kas ģībst dēļ nevarīgajām un tādu,kas sajūsminās par supersievietēm.
21.08.2011 01:59 |

Reitings 16208
Heartkiller-tik labi pateici par to acu bolisanu! :-D Vispar laikam ta ir maksla, nodzivot ar to izredzeto - darbs ari...! :-D Jamak tas attiecibas laikam ta saturet,lai butu tada mereniba-reizem but tadai mazliet ari "nevarigai",reizem iet "pari likiem"! :-)
21.08.2011 02:31 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
patik "nevarigas", jo var but viriskigi un specigi uz musu foan, pasargat. a ja sieviete ka vecis ir, tad ta jau ir sacenciba.
21.08.2011 02:56 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
patik "nevarigas", jo var but viriskigi un specigi uz musu foan, pasargat. a ja sieviete ka vecis ir, tad ta jau ir sacenciba.
21.08.2011 02:56 |

Reitings 1202
Mans ar mani laikam nemaz nedrauzētos, ja es būtu nevarīgā:D Es jau arī uzskatu, ka ir jābūt līdzvērtīgi varošiem. Kāda jēga, ja viens var pārgājienā 30 km ar mugursomu nostaigāt, bet otrs pēc 3 km sāk čīkstēt?

Viens bijušais vispār pateica, ka ar mani ir ideāli braukt ceļojumā, jo ir labi, ja ceļabiedrs var pats panest savu somu un kājas pavilkt:)
21.08.2011 18:07 |

Reitings 1372
Reģ: 18.03.2011
es domāju, ka tas tāds stereotips tikai vien ir :-) pievelk jau cilvēks, ne jau tas, ko viņš var/nevar paveikt.

Bet runājot par sevi, patīk arī būt neatkarīgai, bet ļoti jauki ir sajusties kā dāmai, kad puisis palīdz :-) kaut vai ko smagāku aiznes - varu jau pati, bet tik ļoti forši jūtos, ja puisis piedāvā (vai pat neprasot) izdarīt manā vietā..
21.08.2011 18:10 |

Reitings 2925
man liekas,ka vīriešiem patīk sievietes,kurām ir neliels sievišķīgais vājums,uz kura fona viņi var justies stiprāki.
tādas,kuras ir pozitīvas un starojošas,prot novērtēt to,ka vīrietis priekš viņām cenšas.
tādas,kuras māk pateikt "Paldies" jo ir tik svarīgi dzirdēt šo vienu mazo vārdiņu.

tādas,kuras ir pašpietiekamas,kuras pratīs sevi nodarbināt,ja viņam būs draugu vakars,vai daudz darbu un sagaidīs smaidīgas mājās,nevis noraudājušās.

tādas,kuras reizēm palutinās arī savu vīrieti un liks viņam justies īpašam..
reizēm taču ir tik jauki ,ka kaut ko nespējam (vai notēlojam :-D ) tad ļaujam to paveikt mūsu vietā un par to paslavējam (l)
21.08.2011 18:13 |

Reitings 895
Reģ: 14.04.2010
Kas tur jauks-tēlot,ka pati nevari izdarīt kaut ko?Ja tiešām nevari,tad vēl ok,bet speciāli tēlot...man tas šķiet stulbi.
Man vīrietis ir līdzīgi teicis,kā essnee par tiem pārgājieniem,tikai attiecināja to uz laivu braucieniem,kas mums ar draugiem katru vasaru ir.Viņš man teica,ka es esmu forša kaut vai tāpēc,ka pati varu paairēt ik pa laikam,nevis sēžu kā porcelāna princese visu ceļu,neko nedaru un spiedzu,tiklīdz ods vai muša tuvumā parādās.
Man šķiet,ka tas ir stereotips,ka pārsvarā vīrieši sajūsminās par nevarelēm.Varbūt tas ir piesaistoši sākumā,taču domājot ilgtermiņā-dzīvot visu mūžu ar personu,kas tikai liriski pūš un gaida,kad vīrietis visu viņas vietā darīs,jo viņa taču ir tik vāja un nevarīga...man nešķiet,ka tā varētu būt dzīve,kas visus masveidā sajūsminātu.
Lai nu kā-pasaulē ir daudz,daudz vīriešu ar ļoti,ļoti dažādām gaumēm...
21.08.2011 18:27 |

Reitings 1677
Reģ: 19.04.2011
Principā piekrītu Liideres un Heartkiller teiktajam. Kas sievišķīgs ir faktā, ka sieviete nemāk spuldzīti ieskrūvēt? :-D Kā to vispār var nemācēt? :-D Un kas ar tādām totāli nevarīgajām notiek vai notiktu, kad viņām būtu jādzīvo vienām? Dzīvotu tumsā un nevarīgi raudātu :-D Un ko viņas darītu, kad viņām būtu bērni - "sievišķīgi" bezspēcībā raudātu pie mazākā sīkuma??
Labi, es nerunāju par galējībām un pārspīlējumiem,kur sieviete pilnībā zaudējusi savu sievišķību, taču uzskatu, ka jebkuram cilvēkam, ja vien viņš ir dzīvs un vesels, ir jābūt pietiekami patstāvīgam, lai gadījumā, ja kas dzīvē notiktu (un to nekad dzīvē nevar paredzēt, kā var iznākt!),viņš spētu pats ar sevi tikt galā, nevis būt pilnībā būt atkarīgs no otras personas.
21.08.2011 18:31 |

Reitings 1202
Aha, par laivām arī. Pagājušovasar braucām ar draugiem, tās laivas tādas, ka diviem vajag pielikt roku, lai ieceltu ūdenī. Mēs ar draugu nesam savu laivu, līdz pieskrien viens džeks un atņem man, tad tik sāku skatīties, ka pārējās meitenes stāv un skatās, kā puiši laivas nes uz upi:D Man prātā nebija ienācis, ka manu laivu vajadzētu nest kādam citam. Un draugs arī teica, ka ir ļoti forši, ka es arī airēju no visa spēka un nepīkstu par to, ka grūti vai kas tur vēl... Atšķirībā no dažas labas citas, kas airēja tikai pirmajā dienā, jo viņai bija tulzna:D Neizskatījās arī, ka viņas draugs ir priecīgs par to, ka viņa meitene ir nevarīgais tips:D
21.08.2011 18:45 |

Reitings 1496
Reģ: 12.09.2009
Tas ir tapēc, ka tā pat kā vīriešiem patīk sajust to, ka viņš ir stiprs un var pasargātm uzturēt sievieti, tieši tā pat kā mums patīk ''vīrišķīgie-stiprie vīrieši'' :) Kurai gribētos sev blakus pēdējo ņuņņu? Un kuram vīrietim gribētos blakus sievieti veci :D
Beeeet es uzskatu,ka visam jābūt tādā līdzsvarā un varbūt to ''nevarīgo'' labāk dēvēt kā sievišķīgo :) Jo nevarīgs, nu nezinu, es nespēju skatīties tās super nevarīgās sievietes, kam viss jāpienes, jāpadod , jāpsaka priekšā, katram cilvēkam tomēr jāmāk pastāvēt par sevi. Mūsdienās sievietes var daudz vairāk nekā senāk, pašas veido biznesu, var būt lielas autoritātes kā arī vadīt uzņēmumu, kur visi padotie vīrieši :-P Un tapēc spiež uz to, ka sievietei jābūt no dzelzs! Kā man mamma stāstīja par krievu sievietēm, kādas viņas ir un man tas liekas vnk super :-P Dzīvē viņas, ja vajadzēs izdarīs visu uzaudzinās bērnus vienas, uzcels māju, ja vajadzes utt. :D Bet, ir brīži, kur vajag padomāt pa sevi, sajusties vājākai nekā vīrietim un likt lietā savu sievišķību (l) Bet stāsts par krievu tautības sievietēm bija tāds, ka viņa bija ceļojumā ar autobusu un tagad visi kāpj ārā un man mamma saka, latviešu sievietes apkrāvušās pašas ar savām somā, stiepj acis izgriezušas, pašām spēka nav, kājās uzvilktas botas un sten kā trakas un tad bijusi viena tāda krieviete a šī vnk pateiksui ''aah, kakije mnje chezolije sumki'' uztaisījusi nevarīgo sejiņu un protams ka pirmais vecis pieskrējis un visas mantas iznesis a šī tikmēr priecīga savās 10cm špiļkas aizsoļo, rezultāts - nepiepūlējās, smuki izskatījās, un visu viņas vietā izdarīja! :-P Vai nav super? :) lūk tā es domāju par šo jautājumu, jo pati tgd mācos brīžiem vairāk ļauties tam sievišķigajam, nevis vnm ar zobiem nagiem pati cīnīties, un zinat, ir vieglāk :-)
21.08.2011 19:33 |

Reitings 1550
Reģ: 29.03.2010
Pat nezinu. Man kā vienmēr liekas, ka viss atkarīgs no seksuālās pievilcības, kas slēpjas dziļi iekšā un plārvēršās tādā kā starojumā. Tas stāsts par tām nevarīgajām sievietēm vairāk, man liekas ir radies, ka vīrietis vienmēr centīsies pierādīt savu vīrišķību, atstāt labu iespaidu seksīgas, patīkamas sievietes klātbūtnē un vienkāršākais veids, kā to izdarīt, ir kaut vai panest smagās somas. Kā jau dzīvnieku pasaulē - sievietes vienmēr izvēlēsies stiprāko tēviņu. Tas jau, protams, nav tik vienkārši. Mūsdienās vīrietim ir grūtāk izrādīt savu vīrišķību. pati piederu pie tām, kas var visu izdarīt. Ja ir lietas, ko izdarīt neprotu, kā piemēram, kontaktu ieskrūvēšana sienā, tad jautāju to izdarīt kādam, kas to prot :-) .
21.08.2011 20:50 |

Reitings 237
Reģ: 30.01.2010
Manuprāt, te visi bišķi pārspīlē to nevarīgumu... Varētu padomāt, ja sieviete nav visu varoša, tad pēdējā ņuņņa un lupata :D Galu galā, otrā pusīte grib justies vajadzīga, tāpēc nepatīk sievietes, kas pilnīgi visu var izdarīt pašas. Man arī nepatīk visu varoši džeki, kam es esmu vajadzīga tikai, lai nevajadzētu ar dūri draudzēties. Pārim jāpapildina vienam otrs. Es esmu meitene ar tehnisko izglītīgu, ļoti patstāvīga un samērā spēcīga personība, bet tomēr man patīk, kad mani palutina. Patīk dažreiz nedomāt un ļaut puisim kontrolēt situāciju. Patīk arī pietēlot, ka man vajag viņa palīdzību. Tas satuvina, jo viņš jūtas noderīgs un es panāku, ka viņam ir interese kaut ko darīt mūsu vai manā labā, ne tikai sev. Vēlāk nebūs jāžēlojas, ka džeks tik sēž pie kompja un neko nedara. Pašas jau ar savu visu varēšanu padarat vīrus par lupatām!
21.08.2011 22:09 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits