Tas ir tapēc, ka tā pat kā vīriešiem patīk sajust to, ka viņš ir stiprs un var pasargātm uzturēt sievieti, tieši tā pat kā mums patīk ''vīrišķīgie-stiprie vīrieši'' :) Kurai gribētos sev blakus pēdējo ņuņņu? Un kuram vīrietim gribētos blakus sievieti veci :D
Beeeet es uzskatu,ka visam jābūt tādā līdzsvarā un varbūt to ''nevarīgo'' labāk dēvēt kā sievišķīgo :) Jo nevarīgs, nu nezinu, es nespēju skatīties tās super nevarīgās sievietes, kam viss jāpienes, jāpadod , jāpsaka priekšā, katram cilvēkam tomēr jāmāk pastāvēt par sevi. Mūsdienās sievietes var daudz vairāk nekā senāk, pašas veido biznesu, var būt lielas autoritātes kā arī vadīt uzņēmumu, kur visi padotie vīrieši :-P Un tapēc spiež uz to, ka sievietei jābūt no dzelzs! Kā man mamma stāstīja par krievu sievietēm, kādas viņas ir un man tas liekas vnk super :-P Dzīvē viņas, ja vajadzēs izdarīs visu uzaudzinās bērnus vienas, uzcels māju, ja vajadzes utt. :D Bet, ir brīži, kur vajag padomāt pa sevi, sajusties vājākai nekā vīrietim un likt lietā savu sievišķību (l) Bet stāsts par krievu tautības sievietēm bija tāds, ka viņa bija ceļojumā ar autobusu un tagad visi kāpj ārā un man mamma saka, latviešu sievietes apkrāvušās pašas ar savām somā, stiepj acis izgriezušas, pašām spēka nav, kājās uzvilktas botas un sten kā trakas un tad bijusi viena tāda krieviete a šī vnk pateiksui ''aah, kakije mnje chezolije sumki'' uztaisījusi nevarīgo sejiņu un protams ka pirmais vecis pieskrējis un visas mantas iznesis a šī tikmēr priecīga savās 10cm špiļkas aizsoļo, rezultāts - nepiepūlējās, smuki izskatījās, un visu viņas vietā izdarīja! :-P Vai nav super? :) lūk tā es domāju par šo jautājumu, jo pati tgd mācos brīžiem vairāk ļauties tam sievišķigajam, nevis vnm ar zobiem nagiem pati cīnīties, un zinat, ir vieglāk :-)