Neveicas ar vīriešiem!!

Reitings 167
Reģ: 30.01.2011

Sveikas!

Varbūt kādai no jums ir kāds labs padoms ko ieteikt.

Tātad stāsts par to, ka meitenei pareizāk sakot sievietei neveicās ar vīriešiem un nevar saprast kur ir vaina. It kā sieviete izskatīga, viss kārtībā, mēģina iepazīties, bet viss tā kā pret sienu, pati viņai esmu palīdzējusi, izejam kopā sabiedrībā un tā, bet nekā, mēģina arī iepazīšanās portālus. Lai gan neticu tādām lietām, bet pilnīgi sajūta, ka kāda "sliktā acs" uzlikta, lai neveiktos. Varbut kāda esat saskārusies ar ko līdzīgu un varat ieteikt ko darīt, nezinu gan ko, bet nu varbut ir kāda jums ideja. Vienkārši apnicis jau skatīties kā viņa skumst u.t.t.

20.08.2011 03:30 |

Reitings 1854
Reģ: 01.08.2011
pareizi dara. jo brīvi bieži vien ir neglābjami lohi kā es. ;calis kas ir šķiries ir daudz labāks jo ir pieredze
20.08.2011 19:50 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Latvija ari ir viriesi,kuri izskatas un ir OK visada zina pec 40,bet noteikti nav daudz! (t)
Teikt ,ka stress iespaido-nevar,jo stress tagad ir visur! (t)
Man liekas,ka nepievers sev tadu uzmanibu,ka arzemes!Es domaju soreiz veselibas zina...!
Mans virs vienmer saka,ja sieviete ir simpatiska un ir problemas ar viriesiem-viss iespejams garlaiciga...!Var but pat perfekts izskats un virietim nepatiks,jo pec kada laika sapratis,ka nekas "nenak ara" ,kas piesaista! :-P
20.08.2011 20:00 |

Reitings 18
Reģ: 21.08.2011
Daudz kas atkarīgs arī no dzīvesvietas. Rīgā, piemēram, viegli var atrast, bet, ja dzīvo kādā mazpilsētā, tad gan var būt drusciņ grūtāk atrast.
Un vēl viena lieta- energētika. Varbūt sieviete vēl nav samierinājusies ar kādu iepriekšējo skirsanos vai tml un tādējādi arī nerada tādu brīvās sievietes vilni vai kaut kā tā :D Vienkārši esmu ievērojusi, ka var pat saprast, ieraugot cilvēku, vai tas ir brivs vai nē. Nu bet iespējami arī daudzi citi izskaidrojumi. Jāskatās un jāanalizē situācija atsevišķi. Var ietekmēt arī pašpārliecinātītības faktors (ja kustībās manāms nedrošums), varbūt kādas iekšējās blokādes, varbūt arī cilvēka paveeds. Piemēram, vai tas ir melanholiķis, sangvīniķis, holēriķis vai flegmatiķis. Sangvīniķiem parasti klājas visvieglāk ar iepazīšanos.
21.08.2011 19:50 |

Reitings 1372
Reģ: 18.03.2011
nav vīrieša? nu un!
pasaule negrozās tikai ap to. tad lai koncentrē enerģiju kur citur, gūs papildu panākumus, piemēram, karjerā!
vīrietis atnāks pats
21.08.2011 19:54 |

Reitings 1245
Reģ: 17.04.2009
Bet ja sieviete nav karjeriste?
21.08.2011 19:59 |

Reitings 5115
Reģ: 03.06.2011
Nu nezinu gan - dažas te saka,ka tas nekas, ka nav vīrieša. Jā, tas ir nekas 20 un 25 gados, bet ja sievietei ir ap 40 un GRIBAS vīrieti, bet gadiem neatrodas neviens, tad es gan neteikšu, ka "pasaules jau nesastāv tikai no vīrieša", bet gan man būs patiesi žēl šīs sievietes. Šeit ir runa par jau diezgan solīdo vecumu un to, ka pašai sievietei gribas kādu.

Protams, var jau ieteikt neskumt utt., bet nu reāli kā lai neskumst, ja gribas to vīrieti, varbūt arī bērnus gribas? godīgi sakot, es ieteiktu mēģināt kaut kur iepazīties - vai nu aiziet uz kādu klubiņu, kur apgrozās cilvēki ~ 40 vai internetā mēģināt. Pats jau pie durvīm diez vai klauvēs, tāpēc jāapgrozās vairāk sabiedrībā :)
21.08.2011 20:12 |

Reitings 1550
Reģ: 29.03.2010
Njā, man arī rodas tāds jautājums, ko sievietei darīt, ja viņa nav karjeriste? Un vispār, vai sievietei ir iespējams tikt pie laba vīrieša, ja viņai nav karjeras? Man pašai, nezinu kāpēc, galvā maisās tāda doma, ka es taču neesmu nekas profesionālajā dzīvē. Parasti tiek jautāts - ko tu dzīvē dari? Tā kā neko īpašu nedaru - parasta, ikdienišķa profesija, negribās neko atbildēt. Ja neesi karjeriste, atliek pievērsties hobijiem, bet ja tie ir izteikti sievišķīgi, kā piemēram mode, joga, skriešana - viss apmēram no ''sievišķīgo muļķību šlakas''. Ko tad :-D ? Tādā situācijā ļoti grūti atrast ar vīrieti kaut ko kopīgu, kas jau sarežģī attiecību veidošanos. Tās var balstīties uz fizisko šarmu, seksu, bet cik ilgi? Nu var jau arī būt kopīgi uzskati par dzīvi...
Vispār domāju, ka viss atkarīgs no kaut kādiem fluīdiem, jo cik nav redzēts arī par sevi nepārliecinātu sieviešu, kuriem tie vīrieši ir un otrādi :-D .
21.08.2011 20:26 |

Reitings 1854
jaut'\ajums.
kādēļ negrib jaun'\aku? vecuma grupā līdz 30+ vīriešu dzimuma pārstāvju ir vairāk.
21.08.2011 20:51 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
zini, uz augstskolu vien ir verts iet macities, jo tur ir pilns ar svaiguminiem :-D :-D :-D.

vsp-tav 40 gadniece ne taja sabiedriba uzturas, tapec ar neka.
21.08.2011 21:27 |

Reitings 1245
Reģ: 17.04.2009
Jā, mīkstais pareizi saka. Šī ir tendence.Manā paziņu lokā ir 3 sievietes,kurām ir 10 gadus jaunāki vīrieši. Es gan padusmojos brīžiem,ka lien citā dīķī, bet tad padomāju,ka man arī jāskatās uz ko jaunāku.
21.08.2011 21:31 |

Reitings 1854
nav par to jāuztgraucas, jo pat ja visas sievietes salaistu ar sava vecuma vīriešiem, 30 gadu vecuma grupā liela daļa paliktu brīvi, nemaz nerunājot par 20
22.08.2011 00:27 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (2)