Karsta duša.Klusums.Miers.
Pavasaros un vasarās-gara pastaiga palīdz.Ziemās un rudeņos nav vēlmes līst aukstumā ārā un diži kaut kur klīst bez vajadzības.
ar 100 g konjacinja, upenju balzaama vai arii vecaas labaas baldriaanju tabletiites...tas taa, ja tieshaam liels stress utt., bet vispaar, karsta vanna ar lavandu un piparmetru
Vispār pagrūti ar to atslābināšanos, jo, piemēram, alkohola lietotāja nekāda īpašā neesmu, miegazāles negribu dzert, jo nevar no rīta pamosties, sex arī nav tāds, kā gribētos:D Mēdzu iziet dabā, ar velo pabraukt, kādu grāmatu palasīt, bet vispār bieži gaidu, kad stress pats pāries :)
Ja man ir lielais domājamais, tad zinu, ka nekas nepalīdzēs aizmigt. Dzeršu nomierinošu tēju-tapat domāšu. Iešu karstā vannā-domāšu, gulēšu-domāšu. Tad nu domāju, kamēr fiziski atslēdzos, jo organisms pats vairs nespēj izturēt. :)
Man palīdz atslābināties, ja esmu atstāta uz pāris dienām viena pati mājās, tad atslēdzu visus gadžetus, ielienu vannā, fonā skan mūzika, paralēli lasu žurnālus un laikrakstus.
Lūk, tā ir mana miera osta.
Tas,ja ir stress, parasti ir kāda notikuma rezultātā-vai nu sesija vai darbiņš. Atslābinos un nomierinos, ja maksimāli tam sagatavojos-tā gūstu pārliecību,ka viss būs ok.
Vispār cenšos visu atrisināt tik tālu, cik ir manos spēkos, tādā veidā izvairoties no stresainām naktīm. Jo stresaini naktis atstāj sekas uz sirdi un nākamajā dienā parasti esmu nekāda.
es atkal ka ielienu vanna un sezu, ta man galva sak uzbasties visadas debilas domas, saku parcilat katru situaciju, analizet un tadejadi es sevi spidzinu.