smēķēšana pati par sevi, pēc manām domām, ir pretīga. Kur nu vēl gultā. Fuj..
kā man riebjas ieiet dzīvokļos, kuros var just cigarešu dūmus. Es uzskatu, ja cilvēks smēķē, tad lai to dara ārpus dzīvokļa.
Tieši tā, šis jautājums man asociējās ar Degpunktu un visiem nelaimes gadījumiem, kur notiek nelaimes gadījusi, šī iemesla dēļ! Pati nesmēķēju un man nenormāli nepatīk piepīpētas telpas, mašīnas utt.
Es pati kādreiz kaislīgi smēķēju, no 13 līdz 18 gadiem. Nekad nepīpēju istabā, kur nav logs vaļā, parasti izgāju ārā vai uz balkona. Gultā vispār liekās taču var viss aizsvilties un sadegt :( Un viss taču pievelkas. Nu kas grūti piecelties?
Tagad jau 2 gadus nesmēķēju un iegāju vienreiz draudzenes istabā, kas tur mierīgi pīpē gultā - ziniet, nebija labākā smarža :(
kaimiņa dzīvoklī ieejot varēja smēķēt, kad prasi, kur pelnutrauks, tad viņa atbilde - kopējā! tas nozīmē, ka vnk uz grīdas vai da jebkur citur var bērt! :-D
Neatbalstu. Gulta nav domāta, lai tur smēķētu. Ja cilvēks dzīvo viens un viņam tā labpatīk - uz priekšu, ja aizdegsies gulta, būs pats vainīgs, bet, ja cilvēks dzīvo ar kādu kopā, tad tā ir absolūta necieņa pret otru.
Fuj, fuj, fuj!!!!
Es pati agrāk smēķēju, bet veiksmīgi atmetu! Tagad kā sajūtu cigarešu dūmus vēmiens nāk!!!
Vienreiz ballītē reibumā uzpēpēju, nākošajā dienā mutē bija tāda garša itkā būtu pelnutrauku izlaizījusi! :-D Fuj!