Darbiņš

Reitings 324
Reģ: 29.01.2009

Vai šeit ir kāda, kas ir stāvējusi tajos stendiņos lielveikalos, piemēram, un prezentējusi kādu produktu? Es saprotu, ka tas atkarīgs no tā, kas par produktu, pie kā tu strādā utt., bet man piedāvā tāda veida papilddarbiņu un gribēju zināt, vai tur kko var nopelnīt un cik ļoti vajadzīga krievu valoda?

Varbūt kāda var padalīties, cik jums maksāja, lai varu mazliet orientēties, vai tas, ko man piedāvās, ir pieņemama samaksa.

19.08.2011 15:38 |

Reitings 116
Reģ: 14.10.2009
Vispaar taisniiba arii Tev, Spotlight! Kad padomaaju, atcereejos, ka bija gadiijums, kad pienaaca krieviski runaajoshs viirietis un iztaujaaja. Labi, vins paargaaja uz latvieshu valodu, redzot, ka mums spozha saruna nesanaak, BET taa dikti riebiigi piekasiijaas - uzdeva taadus jautaajumus, uz kuriem atbildes ar gruutiibaam pat lietoshanas pamaaciibaa atradaam. Veel uzbrauca ar taadu nievaajoshu teicienu peec tam, no seerijas - ko ta juus te reklameejat, ka neko pashas nesaprotat no taa. Nu, drankjis, vienvaardsakot :-D
20.08.2011 00:59 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits