meitenes, kā jūs pēc kārtīgas dzeršanas nākamajā dienā noslēpjat peregaru? :-D es kkur lasīju, ka semi4kas palīdz, bet ir varbūt kādi citi veidi? :-D 8-)
Sesillla, bet te jau minēja,ka viens ir zināt un otrs ir lietot. Tur jau ir tā atšķirība!
Es tak arī zinu vārdus - po***,na***, bet neizmantoju parasti.
Ja par tēmu (:D) - pirms diviem gadiem meitenes bija tikpat kašķīgas, cik šodien. Kašķīgas par neko. :D Abi vārdi ir pilnīgi normāli vārdi, nav jādzīvo ar urlām, lai tos zinātu. Semičkas ir parasts saīsinājums, tāds pats kā latviešu valodā košļene no "košļājamā gumija", savukārt peregar vispār ir parasts sarunvalodas vārds.
Pēc diviem gadiem kāds beidzot atbild uz jautājumu. Cerams autorei noderēs.
Ko zini, varbūt viņai jau 2 gadus ir peregRars un šī, muļķe, tik grauž semi4kas un gaida, kad pāries. :D
Bet, ja godīgi, pati samējos. Tā aši uzrakstīju atbildi, atceroties, ku mums restorānā sušī meistars eda to ingveru lielām karotēm pēc ballītēm, kad priekšniecība brauca. Cik atceros, palīdzēja, bet īpaši neostīju viņa muti. :D
Es kārdeiz pēc ballītēm otrā rītā ejot mājās, lai mamma tik ļoti nejustu, pa ceļam ēdu bumbieres lapas un zaļas plūmes, jo tie koki bija pa ceļam uz mājām :D
peregars vispār ir krievu vārds, ja kas. Un dzīvojot LV kur ir tik daudz krievu nav jābūt urlai, lai to zinātu.
un tāpat arī semi4kas ir krievu valodas atvasinājums. Es piemēram saulespuķu sēkliņas saucu par sēmuškām, pielipa no vienas mazas meitenes,liekas smieklīgi :D