Lieta tāda, ka pavasim drīz krāsošu sienas savā istabā, bet neesmu vēl izlēmusi kādā krāsa..tāpēc būtu ļoti interesanti uzzināt kādā krāsā ir Jūsu guļamistabas sienas un vai jums pašām patīk vai tomēr vēlētos jaunas pārmaiņas! :)
Vienās mājās man ir krievu laiku tapetes, bet otrās ir baltas tapetes. Man nepatīk, gribu melnu guļamistabu, viss lai būtu melns, tikai spilveni sarkani un logu rāmji, un radiatori. Kad būšu pietiekoši kruta, tad man tā būs:D
Tagad mums ir dzeltena, visas istabas ir dzeltenas :D
Bet mājā man ir rozā :)
man atkal zilā krāsa istabā nepatīk, nezinu kādēļ, bet šķiet ka mani nospiež...Ar daudzām krāsām man tā ir :/ melna man ar nekad nevarētu būt :-D
Viena siena,pie kuras gultai ir galvagalis ir tumši sarkana ar rakstu neuzkrītošu,pārējās baltas..gulta un skapis brūnā tonī..Un brūna parketa grīda.
Kopā izskatās afigenna smuki (l)
Mājās,mazpilsētas dzīvoklī manā istabā ir tumši zaļas tapetes ar pelēku pieskaņu.Nevar tā aprakstīt,bet man ļoti,ļoti patīk,jo nav gaišas.Man drausmīgi riebjas gaišas sienas.
Rīgas dzīvoklim ir jocīgs gaišs,dzeltenīgs tonis,kas man riebj tieši tāpēc,ka gaišs.Taču,mēs neko te nemainam,jo ir doma pārvākties.Pieciešu,bet savu mūžu no laba prāta gaišas sienas negribētu.Vēēē.
2sienas baltas(uz vienas iebūvēti plauktiņi ar iekšu sarkanu, gar vienu sienu iebūvējamais skapis, viena siena sarkana :)
man patīk vēl šādi varianti -balts ar tumši violetu un balts ar melnu. :) piem melnas strīpas uz kādas sienas,pārējās sienas baltas. jebkura spilgta krāsa izskatās labi ar baltu :) un ja nepatīk,pēc laika var pārkrāsot :) vai piemēram nokrāsot visas sienas batas un uzaicināt kādu mākslinieku,kas uzzimēs kādu foršu ziedu motīvu vai kaut ko tādu :)
Šinī dzīvoklī ir maigi dzeltenas, bet tā, kā esmu dzīvojusi visur kur, tad protams, arī ir bijušas visādas. Iepriekšējā īrētajā dzīvoklī bija baltas, nolupušas:D