Kāpēc neprecētas sievietes bieži savus draugus dēvē par vīriem?

Reitings 19
Reģ: 03.07.2011

Diezgan izplatīta tendence, un arī diezgan izplatīta ir precēto sieviešu attieksme pret to-negatīva. Kāpēc, Jūsu viedokļi?

18.08.2011 20:35 |

Reitings 296
Reģ: 29.01.2009
Man draugu kompānijās bieži tā tiek lietots un nevienu tas neuztrauc. Laikam jau tāpēc, ka tas nav tā ļoti nopietni domāts. Iz sērijas: notiek kāds pasākums, kur pusis bez meitenes. -Kur ta sievu liki? -aij, mājās zeķes mazgā :-D
19.08.2011 17:17 |

Reitings 3934
Reģ: 01.04.2011
Man tas liekas tizli. Vēlaties viens otru saukt par vīru/sievu- apprecieties! Tas maksā ap 10Ls. Ja negribat- ko tad tur ķēmoties un citus mulsināt? Piekrītu, ka tas vairāk izskatās pēc izmisuma, kad viena no pusēm negrib precēt otru.
19.08.2011 17:20 |

Reitings 57
Reģ: 24.04.2011
Rokija Dīpaka :D:D:D sasmējos.

a mans draugs mani ar savu mammu iepazīstināja, sakot, ka es esmu viņa sieva. :D bet nu uz joku. mannekas nav pretī. Tikai ja ilgu laiku šitā sauc un nebildina, tad gan kkas nav kārtībā.
04.09.2011 03:34 |

Reitings 787
Reģ: 11.04.2009
Es savu vīru par vīru sāku saukt pēc kāzām. Uzskatu, ka, ja tik ļoti grib lietot vārdus vīrs/sieva, vajag apprecēties!
04.09.2011 04:34 |

Reitings 380
Reģ: 16.02.2011
Nu bieži es tā nedaru, bet smejoties kādai draudzenei emsu teikusi, vīrs mājās gaida vai kā. Bet tas jau jokojoties, saprot jau tāpat.
Iemesli,kāpēc meitenes tā dara, katrai jau savs. Varbūt joka pēc, jo citas tā sauc, vai tāpēc,ka cer,ka reiz tiešām tā varēs saukt.

Bet tā aizdomājoties,jā, kad būs precēti, tad tiešām tā varēs teikt,tad tam vārdam būs īstā jēga.

Man parasti jaunlaulātie asociējas ar to,ka mīļi sauc viens otru :''vīriņš'' un ''sieviņa''. Vai arī ,kad pāri gados, tik eini,kad vecs onkulītis saka ''mana sieviņa'' (l)
04.09.2011 04:41 |

Reitings 895
Reģ: 14.04.2010
Stulbi.
04.09.2011 04:49 |

Reitings 5115
Reģ: 03.06.2011
Mēs gan viens otru neesam saukuši ne reizi par vīru/sievu, bet man ir pilnīgi vienalga, ka citi tā dara. Katrā ziņā man neskauž, nesāp un mani tas nemaldina, jo, uzzinot, ka kāds ir ir apprecējies, neskrietu uzreiz pirkt dārgas dāvanas. ;-) Tā kā reāli - kā jūs tas maldina? Jums rodas kādi zaudējumi, vai kā? Nesaprotu. (t)
04.09.2011 09:59 |

Reitings 1867
Reģ: 14.07.2011
Mans vīrietis diezgan bieži mani sauc par sievu, jo uzskata, ka dzīvojam civillaulībā un esam kā precēti. Jāatzīst, ka es parasti spurojos pretī un saku, ka viņa sieva neesmu, civillaulība neeksistē - ir tikai laulība vai ne-laulība, un es precējusies vēl neesmu :D. Viņu par vīru nemēdzu saukt jau iepriekšminēto iemeslu dēļ. Vīrs viņš man būs, kad vilks man pirkstā gredzenu un dos man savu uzvārdu.
Mani neuztrauc, ka neprecēta sieviete savu vīrieti nosauc par vīru. Reizēm tikai pasmīnu, ka viņai laikam tik ļoti gribās to sievas statusu, ka, pat neprecoties, izmanto šo vārdu.
04.09.2011 10:26 |

Reitings 811
Reģ: 09.06.2011
Man sākumā bija līdzīgi kā aguciitis-raudupiete, ka nosaucām ik pa laikam viens otru par vīriņu un sieviņu, jo jau esam saderināti un kur nu vairs! :) bet ar laiku tas pats pieklusa un nu neesam sen tā saukuši viens otru. Tas man likā mīļi un nostiprināja apziņu, ka būšu viņa sieva!
Bet atbildot uz jautājumu... Kāda starpība kā citi cilvēki viens otru sauc? Lai sauc kaut pa kaziņu, jēriņu vai monstriņu! Man vienalga pilnīgi, ja cilvēkiem tā ērti un viņiem tas patīk, nu lai sauc! Varbūt tev skauž, tāpēc tā cepies? :D
04.09.2011 12:03 |

Reitings 858
Reģ: 08.05.2011
Varbūt kaut kad sen atpakaļ rozā briļļu periodā pāris reizes dzerumā esmu nosaukusi draugu par vīru :-D Varbūt vēļ priekšā stadija, kad nevarēšu sagaidīt, kad mani precēs, tad sākšu tā saukt, pagaidām nav vajadzības ;-)

Un esmu gan no puišiem par sievu dzirdējusi.. Ne tieši sejā, bet, kad runa par ballītem vai kkas tāds, tad drauga draugi bieži saka, ouu Tev jau sieva mājās gaida :-D Vai arī, kur tad Tava jaunā sieva? :-D Bet pārsvarā tas ir ar humoru un nenopietni :-)

Ps. Manuprāt, precētās to uztver negatīvi, tādēļ, ka skauž, ka kaut kāda neprecēta spindzele atļaujas otro pusīti saukt jau augstākā pakāpē kā tikai draugs :-D Droši vien daudz pūles bija jāpieliek, lai apprecetu, tādēļ grib aizrādīt visām tām, kuras nav precētas vai, lai pastāstītu skarbo dzīves pieredzi, cik smaga ir laulību dzīve :-D
04.09.2011 12:44 |

Reitings 12651
Reģ: 29.01.2009
es uzskatu, ka esam jau gana ilgi kopā, lai varētu viņu tā saukt (ok, tas tāpat ir ļoti reti un parasti jau kā jociņš).

Un, summertime (vai kā tas nicks bija), ar maniem vecākiem bija tas pats, un, tiklīdz kāds uzzināja, uzreiz platas acis un - wooow, kā tā? Pfff, it kā tas kaut kas baigi nenormāls būtu un jāprecas būtu tikai tādēļ, ka visi tā dara taču. (t)
04.09.2011 14:02 |

Reitings 190
Reģ: 12.04.2011
Man patīk šad tad nosaukt draugu par vīru :) esam saderinājušies un man tas dikti patīk :)
04.09.2011 15:54 |

Reitings 2310
Reģ: 09.06.2009
man gan tieshi ir otraaid-mans draugs mani meedz saukt par wife-bet es gan nesaprotu,kaapeec....-tas man taa liek samulst peec tam... bet forhsi tik un taa,ka tas ienaak vinja galvaa :)
04.09.2011 15:59 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (2)