ieraksti google peim. skype 4.3. un sameklēs... bet te kaut kad bija diskusija par skype un tur bija links ar pilnīgi visām versijām.. toreiz es kaut kādu pilnīgi vecu uzinstalēju...
Man ir cits jautājums - kā var dabūt to, lai nerādās tie divi logi, kad es iestarēju datoru? Mani tas tā kaitina.. vecajiem nekas tāds nekad nebija.. (e)
ai, man arī automātiski uzinstelējās jaunais skype, neko esmu jau pieradusi bet tgd man visu laiku rādās kkads stulbs uzraksts:Nav jaunu atjauninājumu.Kāpēc jūs neievotojat statusa atjauninājumus? :-D
Man nepatīk jaunais skype...arī pret manu gribu tika uzinstalēts. UN tad nu es Hakeris būdams, googlee ievadīju "Skype old version" un izmeta man mājaslapu, no kuras ielādēju veco versiju. Bet tur drusku ir japačakarējas, jo jebkuru veco versiju man negribēja ielādēt. Lai veicas!
drugdealerin - es gribu lai tas logs nelec laukā, kad es ieslēdzu datoru... man vienalga.. divi vai viens.. lai sēž un klusē kamēr neuzaicinu :D
savādāk.. es ieslēdzu datoru un piermais, kas tur parādās ir divi logi -viens parastais skype un otrs, kas man saka, ka es neko neatjaunoju un kāpēc es neko neatjaunojot... nu kaut kā tā