Meitenes, kauli un locītavas krakšķ, bet man vēl nav 90! Jums arī tāpat ir? Varbūt kāda ar to griezusies pie ārsta, ko viņš teica? Labi, var teikt, ka man nav pārāk kustīgs dzīvesveids, varb'tu tas ir pie vainas (s) . Jāsāk vingrot laikam!
Pievienojos krakšķētājām :D man gan arī ir aktīvs dzīvesveids, bet šad tad gadās, ka celis krakšķ, vai arī, ja kādu īpaši gribu nobiedēt, tad varu arī iekrakšķināt gūžu :D nav nekas traks :)
Man kreisaa peeda (augshpusee kkur) biezji krakskj. Vispaar diezgan neeerti dazjreiz kaut kur iet, kad apkaart valda klusums (piemeeram, cilveeki rindaa gaida pie aarsta), bet man uz katra otraa solja skan "krik, krik, krik..." :-D
Man traumatologs pateica, lai izslēdzu no dzīves laukā visu kur ir kofeīns un saku dzert un smērēt opīšu smēres un tabletes.
Bet drošības labad aizej pie ģimenes ārsta un pakonsultējies (:
Bille, es jau biezpienu un citus piena produktus lietoju regulāri, bet tāpat krakšķu. Esmu lasījusi par kaut kādām glikozamīna tabletēm, ķirbiem un skrimšļu ēšanu. Tās tabletes tāpat vien negribas sākt dzert, jāpakonsultējas ar ārstu, bet kā iešu pie ārsta, šis man pārmetīs mazkustīgu dzīvesveidu :-D . Kā man kārojas labu masāžu (l) !
man arī viss krakšķ, šausmas, tā kā tāda sagrabējusi. Bet tagad pēdējo pusgadu sāka viens celis sāpēt, kurš ir lielākais krakšķētājs. Pie ārsta gan neesmu bijusi.
Redziet, cik liels mums to grabošo pulciņš, ārprāts pilnīgi :-D
minka_chuu, kādas smēres un tabletes tev tieši izrakstīja? Kafiju dzeru katru dienu :-D
Man arī viss krakšķ :D Agrāk krakšķēja kāju pirksi, tā, ka bez skaņas nevarēju lavīties nekur :D Itkā vingroju un vitamīnus dzeru, kalciju gan nē.. varbūt tas arī ir pie vainas.