Taisu CV pēc Europass CV parauga, un man radās jautājums. Man ir pāris prakses vietas, tādēļ gribēju uzzināt, kur jūs rakstiet praksi - pie darba pieredzes vai kaut kur citur?
Ne gluži
Gan Europass gan visparastākā rezumē prakses netiek ieskaitītas pie darba stāža, Tev tās jāpievieno pie papildus informācijas jo tās skaitās vairāk kā mācības, kursi, pašattīstība.
Es, piemēra, praksi lieku pie darba pieredzes :)
Un piekritīšu, ka europass cv nav diez ko pārskatami, bet teiksim kur ir valodu zināšanas, to tabulu var izdzēst laukā un uzraxti vnk ar vārdiem un pie darba pieredzes ar var pārskatamāk saraxtīt visu.
Es izvērtētu, kur likt.
Ja tā ir bijusi studiju prakse normālā darba vietā un es tur tiešām būtu kaut ko reāli darījusi un ja man nebūtu citas darba pieredzes, tad es rakstītu pie darba pieredzes. Jo galu galā es tomēr to mēnesi/divus tiešām būtu tur strādājusi - tas taču ir darbs!
Ja man jau būtu darba pieredze, tad rakstītu pie papildus info.
jemsy - es tieši tā darīju, jo kopumā man Europass arī nepatīk - šķiet pārāk gari ieraksti kreisajā pusē, kas visu padara nepārskatāmu. es tos vnk ņēmu un uzrakstīju lakoniskāk, kā arī to valodu tabulu neliku :)