Ja grib tad var, nav ko čīkstēt :) Es biju pārdevēja, kļuvu lielā uzņēmumā par asistenti un tad par speciālistu, nepilna gada laikā, ar nepabeigtu politologa izglītību, kas pagaidām ir procesā. Un politoloģija ir kas kardināli atšķirīgs no manas darba specifikas. Mani izvēlējās no 298 citiem cilvēkiem. Tu arī tā vari. Bet sevi ir jāspēj pasniegt, ir jāapzinās savas stiprās puses, ir jāapzinās ka tu vari iemācīties to ko varbūt nezini, ir jāiet ar smaidu un augsti paceltu galvu, novērtē sevi! Ja tu neticēsi pati sev un saviem spēkiem, tad arī potenciālais darba devējs tam nenoticēs. Tava izglītība šajā gadījumā ir specifiska, bet tas ka tev ir izglītība nozīmē arī to, ka tu esi mērķtiecīga, spēj mācīties, esi apķērīga, u.c. lietas.
Un mazāk lasi tās prasības, kad es atlasu personālu, reti ir CV, kurš atbilst visām prasībām, ir CV un motivācijas vēstules, kas patiesi uzrunā, un to cilvēku, lai arī neatbilst visām prasībām arī uzaicinu uz pārrunām un dodu iespēju sevi parādīt un prezentēt.
Protams, tas nenozīmē, ka tagad uzreiz ir jāsūta CV pretendējot uz direktora amatu :)