Ņemot vērā, ka ieplānots cits pasākums nedēļas nogalē, tad svētdien atbrauksim paskatīties uguņošanu, tas arī viss. :) Bet svētki, kuri bija pirms 10 gadiem jeb "Rīgai 800" man dikti patika. Sasodīts, kā laiks skrien. :)
Gribētu savējo izvilkt laukā uz Vecrīgas Torņu mūziku kaut tikai uz brīdi.
Ja man nebūtu tāds riebums pret uzturēšanos Centrāltirgū,tad varētu uz Tirgus teātri aiziet.
Taču,visticamāk mēs aiziesim uz Rīgas gadsimtu stāstiem 21ajā,jo tur seno deju grupā dejo mīļuma māsīca.
neko vēl nezinu.
bet šausminos par to pašu, par ko Abalone.
Šķiet, ka vēl tikko, ejot tētim pie rokas, apmeklējām 800 gadu pasākumus. Pilnīgi raudāt gribas.
Man pieteicās viena, kurai nav ar ko iet, tad nu gan jau klīdīsim :-D
Bet obligāti-lidmašīnas un uguņošana. :-) Galvenais, lai laiks labs-vismaz nelīst!
Bet vispār-neteiktu,ka man programma ļoti patiktu.
pati vel nezinu ko apmekleshu,bet noteikt bushu Riga sitas dienas,jo nekas cits plana nav.
Noteikt ar draugiem,unj lidz ar to pie mums istaba bus daudz naknjotaju,kuri jau pieteicas uz svetkiem :)
Mani nepamet sajūta, ka katru gadu svētki tiek svinēti vienādi - ar avio šoviem, salsas dejošanu, ēdamielu, tirdziņu, regatēm. :-D Ja nebūtu jāstrādā, labprāt dotos uz Mežaparku baudīt svētku lielkoncertu. Ja sanāks laiks, aiziešu tikai salūtu paskatīties. :-)
Gemin, es neatšuvu, jo man nav tā,ka baigi gribas iet. Paņemšu labāk sīci, pakārtosim man māju un būs forši. :-) Par ballīti nezinu. Man drīz dzimšanas diena. Domāju, aicināt uz dzimšanas dienu tās mīļākās vai taisīt vēl agrāk tikai sālsmaizes ballīti.
Starp citu, mēs ar sīci svinēsim kopā jubileju. Būs jānāk ar 2 dāvanām. :-D :-D