*Else, man arī patika izstāde. Bet nebija tā, ka es baigi sajūsminātos un aiz priekiem lēkātu. Iepriekšējā Vasiļjeva izstāde man patika labāk, šķita interesantāka. Uz "No mini līdz maksi" izstādi noteikti var iet arī tādi, kam šķebina dūšu dzirdēt vārdu "izstāde", jo asociējas ar gleznām vai medicīnas muzeju. Toreiz aizvilku sev līdzi māsu, kurai nepatīk staigāt pa izstādēm. Pēc "Art Deco stils - starpkaru periodu mode" (iepriekšējā Vasiļjeva izstāde) viņa man teica, lai uz tādām izstādēm vēl kādreiz paņemu viņu līdzi.
Par DAD cafe sarunām nemācēšu teikt. Esmu tur bijusi vienu reizi, uz meetingu. Jauka vieta :-)
Ja gribi kādas lekcijas, tad varbūt var aiziet uz 1/4 Satori (spriežot pēc DAD cafe iespējamajām lekcijām, varētu Tev patikt)? Tur izklausās sakarīgs piedāvājums ;-) Es pati esmu diezgan pasīvs lekciju apmeklētājs. Eju tikai, tad, ja zinu, ka tur satikšu paziņas vai lekcija tik tiešām mani interesē.
Labi, eju uz savām izstādēm. Ja kājas aizvedīs arī līdz lekcijai, tad arī uz to aiziešu.