Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

ko viņš no manis vēl vēlas.?

Reitings 3
Reģ: 17.08.2011

Pirms kādiem 2 gadiem man sāka uzmanību pievērst kāds no skolas "populārajiem" puišiem, bet es nodomāju, ka esmu tikai kārtējais objekts ar ko paspēlēties. Tajā laikā šis puisis mani galīgi neinteresēja. Kādu vakaru mana labākā draudzene man zvanīja un teica, ka viņas vecākais brālis rīko pasēdēšanu pie viņiem mājā, nodomāju, labi, man tāpat šovakaram nav plānu, aiziešu ciemos, taču, kad ierados tur ieraudzīju, ka starp viesiem ir arī viņš. Es neko neaizdomājos, vienkārši sēdēju un baudīju vakaru ar draudzenēm, tad pēkšņi viņš pienāca man klāt un uzrunāja mani, jau atkal man bija tā pati iepriekšminētā reakcija, bet parunāju ar viņu pieklājības pēc. Vakara gaitā es jutu, ak viņš man sāk pievērst uzmanību ar vien vairāk un vairāk. Tā kā vakara beigās mums sanāca mērot vienu ceļu, tikai man nedaudz tālāk un gribēju pastaigāties teicu, ka iešu mājā, bet tieši tad viņš jautājas vai varot nākt ar mani reizē, es nodomāju, kāpēc gan nē, kas tur slikts un vismaz būs kas sastāda kompāniju. Bet tad kad biju tikusi jau netālu no mājas es attapos tikai tajā brīdī, kad viņš mani jau skūpstīja, un es pat nepretojos. Man pat vēderā bija tā sajūta, kad tauriņi lidinās. Tā mēs turpinājām sarakstīties portālā draugiem.lv .. Bet mēs nesatikāmies. Nākošo reizi es viņu satiku pēc vairākiem mēnešiem jau atkal pie iepriekšminētajiem draugiem. Atkal jau Gājām kopā mājās un tad viņš mani aicināja pie sevis, taču es atteicu. Bet tad kādu dienu, kad viņš mani vēlreiz aicināja pie sevis uz filmu vakaru, nodomāju, labi, aiziešu. Tā mēs divatā sēdējām un skatījāmies kādu filmu, kuru, pareizāk sakot, mēs nemaz neredzējām jo bijām aizņemti ar runāšanos, kurai turpinājās glāsti, skūpsti, iekāre, taču nekas vairāk. Tā teikt, viens otru kārdinājām. Kaut vai mums nebija attiecības, viss notika slepus, dažiem no draugiem, protams, bija aizdomas, ka kaut kas starp mums notiek, bet mēs ne viens, ne otrs to neatzinām, un tad pēkšņi viņš vienā dienā nāca klajā ar to, ka viņš pēc pāris mēnešiem brauc prom uz Ameriku, viņš strādās uz kruīza kuģiem. Tā kā es tur neko nevarēju darīt, jo nebijām ne pāris, ne kas vairāk neiebildu. Un tā viņš aizbrauca prom un 9 mēnešiem. Pa retam sazinājāmies caur Skype, bet es domāju, ka spēšu viņu aizmirst, jo 9 mēneši jau bija ilgs laiks un daudz kas mainījās, taču man nebija interese par nevienu citu puisi, tikai viņu. Kad viņš atgriezās mājā uz 2 mēnešiem, kad atkal viņu ieraudzīju manī uzplauka atkal viss no jauna un nespēju viņu aizmirst, taču šoreiz starp mums viss bija daudz nopietnāk, tikāmies biežāk, kaisle pieauga un pat kaislīgi mīlējāmies. BET atkal jau viss notika slepus, neviens par to nevarēja neko uzzināt, no sākuma nebiju ar mieru, bet pēc tam piekritu, jo negribēju viņu pazaudēt. Tad jau atkal pagāja laiks un viņš devās prom, un es pie sevis nodomāju, labi vien ir, tagad gan man viņš ir jāaizmirst. Sāku satikties ar citu puisi bijām kopā jau vairākus mēnešus, kad man paziņoja, ka viņš jau atkal būs mājās, protams, sazinājāmies, satikāmies, taču nekas nopietns vairs starp mums nebija, es paziņoju par savām attiecībām ar savu puisi un viņš izlikās ļoti saprotošs, jo paskaidroju, ka visu mūžu es viņu netaisos gaidīt. Kādu vakaru svinējām draudzenei jubileju, kurā bija arī viņš, taču es tur biju ar savu puisi. Visi bijām nedaudz iereibuši, izņemot šoferus, tad mans puisi pateica ka dosies mājās, jo viņam nākamā dienā ir jābūt darbā, taču man teica. ka es varot palikt, ja vēlos. Es arī paliku. Bet tad jutu, ka tā nebija laba doma. Pēkšņi jau atkal šis puisis ap mani lidinājās kā bite ap medus podu, tā kā lai tiktu mājās mums bija jābrauc ar vienu mašīnu, neko daudz ar viņu nerunāju, lai viņš saprastu, ka starp mums vairs nekas nebūs, kaut gan es viņu ne pa vismaz nebiju aizmirsusi. Joprojām man ietrīsējās sirds, kad biju ar viņu vienā kompānijā. Bet tā kā biju nedaudz iereibusi un tāds bija arī viņš mēs pārkāpām visus principus un satikāmies. Starp mums atkal bija atmodusies vecā kaisle, taču es ne brīdi nenožēloju ka biju aizgājusi ar viņu, pat sirdsapziņas pārmetumi man nebija. Tagad arī viņam ir draudzene, taču viņš joprojām mēdz ar mani kontaktēties un pēdējā tikšanās reizē pateica, ka mierā neliksies. Viņš visu laiku neļauj par sevi aizmirst, taču klāt sev mani arī nelaiž, cenšas izšķirt mani ar manu puisi un es nesaprotu, ko viņš no manis vēl vēlas.?

17.08.2011 03:16 |

Reitings 819
Reģ: 29.01.2009
Nedomāju, ka šeit tev kāda sniegs to atbildi, visdrīzāk labāk pajautā viņam pašam. ;-)
17.08.2011 03:26 |

Reitings 509
Reģ: 24.03.2011
Kaa man besii shaadi neizleemiigi viirieshi, kuri sev par draudzeni nenjem ,bet prom arii nelaizh, tad beigaas ir ne shis ne tas! Izveertee, kas Tev svariigaaks-Tavs puisis vai shis nenoteiktais tips, kas Tevi pavedinaas un pametiis veel 100x!
17.08.2011 03:27 |

Reitings 239
Reģ: 28.03.2010
Cik neapskaužama situācija. Man bija līdzīgi, tikai viņš pateica, ka nevēlas attiecības AR NEVIENU. Tikai pēc tam viņu redzēju klubā lakstojot ap citām meitenēm, tajā skaitā ar manu draudzeni. Tie vīrieši var būt tādi maitas! Bet, bļāviens, piedzied pilnas ausis ar tik sasodīti salkanām dziesmiņām... (e)
17.08.2011 03:34 |

Reitings 3
Reģ: 17.08.2011
Es esmu viņam jau jautājusi ko viņš no manis vēlas, pasaka tikai - Tevi, bet, kad sāku runāt par to, kāpēc visam jābūt tik slepeni, viņš novēršas no tēmas. Un, jā, vēl kas. Kad viņš iet ar savu draudzeni pastaigāties, kad ierauga mani vienu vai mani ar manu puisi, tā viņš izliekas, ka viņa draudzene ir tukša vieta.
17.08.2011 03:45 |

Reitings 5395
MAns amerikas kuģu čalis man to pateica mēnesi pirms aizbraukšanas, nekontaktējāmies 2 gadus, martā pārradās mājās - satikāmies, dzirksteles, šat tad sarakste, bet skaidrs bija mūsu secinājums - es šobrīd neko negribu, viņš šobrīd nav attiecību cilvēks.
Skarbi!
17.08.2011 03:46 |

Reitings 209
Tas ir tipiskais vīrieša-mednieka gadījums,spēlēšanās.Šajā gadījumā skaidri ir saprotams,ka džeks ir tāds tips kurš vienkārši nemeklē nopietnas attiecības. Ja tu esi tā ar mieru,tad viss ok,tur nav nekas nenormāls. Arī es dažreiz ,pēc vairāku gadu pārtraukuma satiekos ar bijušo un mēs vienkārši labi pavadam laiku kopā :-)
17.08.2011 11:47 |

Reitings 3044
Reģ: 30.06.2010
Es Tev ieteiktu izbeigt visu ar to puisi, jo esmu līdzīgā situācijā un tas ne pie kā laba nenovedīs... Mani arī bijušais neliek mierā, tikai atšķirība tāda, ka mans puisis daļēji par to zina :-/
17.08.2011 11:54 |

Reitings 99
Reģ: 04.07.2011
Ja viņam nav vairāk pa 25/26, tad tas ir normāli, jo jaunākā vecumā puiši reti kad grib baigi nopietnās attiecības, grib izskrieties kā jau visi.

Protams, nav jau forši, ka tev čakarē smadzenes un negrib tevi ne sev, ne citam. Es domāju met mieru + vai tiešām vēlies būt ar tagadējo puisi, ja jādomā par to pirmo?! Varbūt sākumā ir prātīgi salikt visu pa plauktiņiem un tad mesties iekšā attiecībās.
17.08.2011 12:14 |

Reitings 8189
Reģ: 02.02.2010
tiesaam izklausaas ka vinam nav vairaak par 22, 23 gadiem, pieaugusi cilveeki taa nerikojas
17.08.2011 13:13 |

Reitings 149
Uh ti rakstiņš... slinkums lasīt :-D ...
17.08.2011 13:26 |

Reitings 2226
Reģ: 29.07.2009
ŠAUSMAS CIK GARI,lasīju starp rindām un lielos vilcienos :-D ,ahh,tādi nekad nemainās,man pašai reiz bija,viņi ir kā mazi bērni,ne sev,ne citam :-D,bet jauki :-D,varu derēt,kad mani ceļi ar viņu šķērsosies vēl vismaz 10x dzīvē, jo ik pa laikam mums velk vienam pie otra :-D
17.08.2011 13:35 |

Reitings 453
Reģ: 03.08.2009
sakumā pajautā viņam vai viņš vēlas nopietnas attiec\ibas bez slēpšanās, ja jā tad apdomā un pam\e\giniet.

bet ja nē tad nobloķē visur kur vien vari....

man bija līdzīgi bet nu tagad esam kopā jau kādu laiku un viss ir lieliski.
17.08.2011 13:55 |

Reitings 811
Reģ: 09.06.2011
Hi, visu izlasiju :D
Nu, no vienas puses man tas liekas stulbi nedaudz, jo kāda jēga ir kaut ko darīt slepus, ja reiz bijāt brīvi un patikāt viens otram. Laikam meklēja asas izjūtas un spriedzi nez kādu! :D Tā jau forši, ka cilvēks neatlaidīgs un tiecas pēc tevis, bet tad lai arī pie tā paliek! Ja reiz tev ir draugs un viņam ir draudzene, tad otra cilvēka dzīve ir jārespektē. Jūs viens otram neko neesat ne solijuši, ne arī mīlestībā atzinušies, tad kam vajadzīgas tādas bērnu spēles. Protams, kamēr esi jauns un brīvs, kapēc gan neizmantot ko dzīve sniedz un nekad jau nevar zināt kā viss beigsies. Taču nevar cerēt, ka tu tagad sēdēsi mājās, liesi gaužas asaras un zvērēsi mūžīgu uzticību cilvēkam, kurš pats izskatās nezina īsti ko grib! Neņem ļaunā, bet man tas viss vairāk izklausās pēc tādas spēlītes, kur viņš paļaujas uz to, ka tu būsi vienmēr kā variants ar ko izklaidēties! :-/
17.08.2011 14:08 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
nu ja, puisim ir dikti izdevigi ik pa laikam kur nogrusties, emocijas kadas.
17.08.2011 15:15 |

10 gadi
Reitings 3781
domaju ir skaidri redzams ka vins pats nezin viņs grib tevi vai nē.. tāds rezerves variants ar ko pamīlēties dažreiz.
šādi puiši ir ļoti daudz.
17.08.2011 15:19 |

Reitings 104
Reģ: 16.11.2010
Manuprāt, viņš grib tevi paturēt rokas stiepiena attālumā, ne tālāk, ne tuvāk.
Šādi tās lietas var turpināties ļoti ilgi..
Iespējams, ka viņš grib tevi ar to čali izšķirt, jo tad, kad tu esi ar kādu citu esi divreiz iekārojamāka nekā viena pati, jo neesi tik vienkārši pieejama. Tādi tie vīrieši ir. Man arī bijušais atrakstīja baigo tekstu, kā gribot mani satikt, labi zinādams, ka man ir draugs un pašam esot ārzemēs. Tad, kad es esmu brīvi pieejama un viņš ir LV, viņam vairs neinteresē. :D
18.08.2011 15:51 |

Reitings 3934
Reģ: 01.04.2011
Pēc izlasītā liekas, ka tu viņam nenozīmē neko. Nu labi, varbūt izklaide.
Jau pēc pirmās reizes viņš neizrādīja interesi- jo kāpēc gan sarakstīties draugiem.lv, ja dzīvojat netālu un varat mierīgi satikties?
Izšķirt vēlas nevis tāpēc, ka patīc, bet tāpēc, lai celtu savu pašapziņu, izjustu varu, justos pārāks par tavu tagadējo.
Slepenībai var būt divi iemesli- viņam kauns par tevi (viņš tevi uzskata par kaut ko zemāku, ne sevis cienīgu) vai arī visu laiku bija cita.
Nevajag tev tādu, nav vērts.
18.08.2011 17:06 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits