Jaunajā shape žurnālā izslasiju, tajā testēšanas izcilos produktus par `frizz ease straight fixation` matus nogludinošo krēmu. Kāda ir lietojusi? Un tiešām tik labi iztaisno un nogludina matus, kā aprakstits?
Zinu,ka daudziem nepatīk tie Syoss matu produkti, bet man ļoti patīk Syoss matu maska. Man viņu uzdāvināja, sākumā likās,ka nekas īpašs, bet kad palietoju vairākas reizes, sapratu,ka ir pat vairāk kā tikai OK. Man vnm uz galvas ir bijušas pūkas,kuras šausmīgi grūti savaldīt, bet tagad mati palikuši tādi spīdīgi un gludi. (l)
Izmēģināju no Avon neizskalojamo balzamu ar Lotus Shield tehnoloģiju (oranžā pudelītē) un man ļoti patīk. Parasti mati ir pūkaini un kur nu vēl lietus laikā, bet tagad skaisti, gludi un spīdīgi. Arī šajās lietainās dienās viss skaisti :)
Pati arī esmu konsultante, bet par šo produktu tiešām esmu sajūsmā. Pirms tam neviens cits tādu efektu nebija devis.
Ja kas interesē - [email protected]
man tas kattes ieteiktais krēms riktīgi riebjas :D tā kā man ir dabīgi čirkaini mati, tad ja ir mitrs gaiss, iztaisnoti mati dēļ tā krēma vēl vairāk saviļņojas, nekā bez un izskatās tiiiiik pretīgi.