Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Kā tas izskatās no malas?

Reitings 547
Reģ: 04.03.2009

Apskaidrojiet mani, mīļās, kur esmu iekūlusies? Un kā tas izskatās no malas. Nespēju objektīvi novērtēt situāciju.

Man ir puisis 6 gadus, kuru mīlu, nekad neesmu krāpusi. Bet sāku sarakstīties ar citu puisi, kurš ir precējies, ir bērns. Starp mums ir kolosāls flirts, ļoti patīkam viens otram, katru dienu regulāri čatojam par visu ko. Pāris reizes esam tikušies, aizgājušu pusdienās, uz jūru esam aizbraukuši kopā. Nekas mūsu starpā nav bijis, ne skūpsti, ne pieskārieni, tikai flirts. Bet, kaut arī neko sliktu kopā neesam darījuši, tāpat esam to noklusējuši savām otrajām pusēm.

Man gribētos viņu satikt biežāk, kaut vai aiziet vīna glāzi iedzert pēc darba. Tik viņš kaut ka raustās, bail, ko sievai sadomāt, kur ir un ko dara (sieva ļoti kontrolē). Man tas ir vieglāk, jo manējais mani nekontrolē. Bet mēs jau neko sliktu nedarām, netaisos ne kļūt par mīļāko, ne atņemt sievai, neko, tikai šad tad forši pavadīt kopā laiku. Viņš arī to grib, bet baidās. Un tās viņa bailes liek man justies kā tādai lētai mīļākajai, ko ir jāslēpj. Bet es tāda neesmu un negribu būt.

17.08.2011 00:08 |

Reitings 2643
Reģ: 06.01.2011
Problēmu ļoti ātri atrisināsi pieliekot tam visam punktu...
reiz te viena meitene rakstīja, ka sievas viņi saudzē un nesāpina, bet mīļākajām saka visu kā ir...

17.08.2011 00:16 |

Reitings 509
Reģ: 24.03.2011
Miii, ljoti divdomiiga situaacija! No vienas puses ljoti negatiiva, jo jauc aaraa viiriesha gjimeni un savas attieciibas (iespeejams, tagad Tev taa neshkjiet, bet juusu flirts pilniigi noteikti nestiprina attieciibas ar otrajaam pusiiteem)! Bet no otras puses..... pati esmu flirteejusi ar viirieti, kuram ir sieva un beerns ,un nezinu pat kaa tas viss beigtos, ja nepaarvaaktos dziivot uz citu pilseetu studiju deelj! Neiesaku sho sakaru turpinaat, jo varat sastraadaat lietas :-) Bet nu skaties pati....

Reitings 76
Reģ: 22.03.2011
Man ir tieši tāds pats variants, tikai manā gadījumā puisis ir nesen apprecējies, bērnu nav un pats ļoti kantējās klāt! :) Sākumā viss izskatījās ļoti nevainīgi, satikāmies vnk kā darba kolēģi, bet tagad tiek doti visi mājieni uz seksu! Bet es esmu tā, kas "raustās", jo esmu laimīgās attiecībās ar savu otru pusīti... BEt laikam nav tik ļoti laimīgas attiecības, ja jau piekritu šādam flirtam ar precētu vīrieti! :) Es sev arī centos iegalvot, ka esam tikai kolēģi, kuri labi pavada laiku kopā un par mīļāko toč nekļūšu! :-/ Tagad gan sāku šaubīties, jo viņš ir ļoti apburošs, pietam sportists! (l) Un tas, ka katru dienu pavadām kopā darbā, padara to vēl sarežģītāku... (t)

Reitings 1906
Reģ: 05.04.2009
neviens vīrietis netiksies ar sievieti tāpat vien - tātad viņam ir plāns, kā tevi nokoļīt :) nekā nevainīga tajā flirtā nav, citādi to varētu stāstīt otrajām pusēm.
17.08.2011 00:20 |

Reitings 8189
Reģ: 02.02.2010
es arii domaaju, ka tas nav nevaniigi, varbuut pagaidaam ir, bet nu viss liidz vienam briidim
17.08.2011 00:24 |

Reitings 99
Reģ: 04.07.2011
ilūzija
Tu tiešām stāstītu savai otrai pusei, ja būtu sekojošā situācijā???? Un kā tu domā, kā tas izklausās?!? vai tiešām nevainīgi? Pat ja tur nekā nav es nedomāju, ka otra puse tam tik viegli noticētu.
17.08.2011 00:26 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
ne, patiesiba ir ta:
tu savejo nevis mili, bet tas ir vnk nejauks pieradums. un tu sev laika kavekli atrod cita cilveka, jo flirts tev atkal liek jsuties ka sievietei, bet majas noteikti tas viss trukst.
un ar flirtu tu liec sevi nostadit milakas loma, jo parasti draugi neflirte. un pietam tas ir tikai logiski, ka jaslepj, jo cilvekiem ir tada tendence visu sava galva piepuskot un neticet tam, ka neka redz nav bijis.
17.08.2011 02:05 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits