Vai draugs runā par jums ar saviem draugiem?

Reitings 154
Reģ: 11.08.2011

Cik daudz un vai jūsu vīrieši par jums runā, kad neesiet blakus? Nu tad kad ir kopā ar saviem draugiem? :-) Un ja jā, kā viņi par jums izsakas - mana draudzene, mīļotā, pricese, sauc vārdā utt? :-D Mani vienkārši interesē vai un ko citi puiši runā par jums ar saviem draugiem, cik mīļi izsakās, vai ar sajūsmu stāsta cik esat labas, vai arī tikai ikdienišķi pastāsta kā jums iet pa dzīvi.

Man kāds puiša paziņa, (kuru es ne reizi līdz šim nebiju satikusi, un arī mans draugs viņu reti kad redz) teica, ka ir jocīgi, ka mans puisis neko par mani neesot stastījis.

Kā jūs uzskatiet, vai atpūšoties atsevišķi draugu un paziņu lokā, ir vajadzība runāt un stāstīt par savu otro pusīti un attiecībām? Meitenes jau droši vien iztirzā savus puišus, bet kā ir puišu kompānijā ar runām par viņu meitenēm? :-D

Vai tas ja puisis visu laiku nestasta par savu meiteni un nejūsmo draugu lokā ir dīvaini? Nevērīgi? Vai normāli? :-D Man vienkārši tā puiša paziņas teiktais lika aizdomāties :-D

16.08.2011 16:32 |

10 gadi
Reitings 4681
Reģ: 29.01.2009
Chryl* , cik superīgi! (l)
16.08.2011 17:29 |

10 gadi
Reitings 9435
Reģ: 06.03.2009
Es domāju,ka maz runā.Vienkārši viņa draugu kompānija,cik man nācies sastapties,nešķiet no tādām,kas klačojas un meitenes pārspriež.Viņiem citi sarunu temati.Nespēju iedomāties viņus sēžam un sajūsmināti stāstam,kāda kuram draudzene...
Domāju,ka ja piemin mani,tad sauc vārdā vai par draudzeni.Nekādi cukuraini mīļvārdi mums nav.
16.08.2011 17:42 |

Reitings 1660
Reģ: 27.10.2010
Šo to jau viņi tur apspriež arī par savām draudzenēm. Manējais tāds kompānijas cilvēks, daudz draugi utt., tāpēc diez vai ar katru atsevišķi izrunā par mani, bet ar tiem, kuriem ikdienā satiekas gan, nemaz nešaubos, runā arī par mani. Es arī īpaši nekad nejautāju, ko viņš par mani stāsta, jo nav iemesla domāt, ka kaut ko sliktu.
Pārsvarā viņi runā par mašīnām un tādām lietām.
Viņš mani sauc vārdā. :-)
16.08.2011 17:51 |

Reitings 99
Reģ: 04.07.2011
Zinu, ka mans puisi nestāsta neko saviem draugiem, kā arī es savām draudzenēm īpaši neko nestāstu un nelielu. Saka jau, ka labāk nejūsmot draugu klātbūtnē par otrām pusēm, jo cilvēki ir dažādi, var skaust, sākt vēl aprunāt, priekš kam tas viss vajadzīgs, galvenais, ka paši zinām kā viens pret otru izturamies.
16.08.2011 17:52 |

Reitings 728
Reģ: 13.10.2009
nedomāju,ka runā baigi daudz.. viņš ir no tiem klusētājiem un savas attiecības draugiem neiztirzā. ja arī kāds apjautājas,kā mums abiem iet-vienmēr seko atbilde-"viss kārtībā" :-D neslavē,jo zin,ka daži viņa draugi mēdz mest acis uz mani. (bet par to slavēšanu 100% nezinu,tikai tā pieņemu). Mani draugu lokā dēvē par "manējā" vai "mana sieva",kaut gan precējušies un pat saderinājušies neesam. :-D
16.08.2011 19:35 |

Reitings 1906
Reģ: 05.04.2009
kaut ko jau runā arī. kad bija attiecību krīze, tad aprunāja uz vella paraušanu :D
16.08.2011 20:29 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
maz runa, bet ja runa, tad saka-sieva.

tava gadijuma domaju, ka nekas neverigs tur nav. normali, ka nav klacu tante tev draugs.
16.08.2011 21:44 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits