gribēju jautāt kā pareizi jāpīpē zāle nu tas ir jāvelk plaušās vai vienkārši jāpatur mutē vai kaut kā tā? stulbs jautājums,bet ūdenspīpe itkā nav jāvelk plaušās,tāpēc es tā prasu.
nepateikšu precīzi :D neesmu mēģinājusi.
bet par tām ūdenspīpēm un plaušām... līdz pēdējai ballītei ūdenspīpi arī nevilku plaušās, tik tā... kaut ko drusku ievilku un izpūtu. Bet tad draudzene samācīja, ka vajag paturēt iekšā plaušās tik ilgi, kamēr dūmi paši nenāk ārā. :D tad ir pats labumiņš :D Un bija arī, uzreiz tāds kā mazs apreibums un prieciņš :D
Ar zāli pareizi ir tā kā saka Sieva.C
Ūdenspīpi jau aī parasti velk plaušās, jo citādi noreibt nevar nemaz. Un es arī nemaz vairs nemāku tikai mutē ievilkt, liekas, ka viss tur baigi ir saistīts ar rīkli un plaušām :-D
Cigāru nevelk plaušās, tas gan.
seksā un lielpilsētā dāmas vilka zālīti un tagad modīgi palicis ? :D meiča ar cigareti zobos dzīvē neizskatās tik stilīgi kā Kerija. it īpaši ja cigas vietā ir uzpīts lunķītis :D
Laikam neesmu riktīga , bet nafiga (atvainojos, maigāk te nevar izteikties ) vispār kaut ko pīpēt? :D
stāsts iz dzīves. man bija 13 , ciemojos pie draugiem vasarā . šedējām ārā . šie pīpēja un zviedza. kuru paķēra, kurš smējās , lai neizskatītos , ka viņu nepaķēra .
nakts beigās viens nokrita no jumta, jo centās no tā ielekt kokā :) Pēc pāris dienām izlaidumā stāvēja kaunīgs ar roku ģipsī . :D
vienīgais, ja gribi pīpēt tiešām, pēc tam neej iekšā tumšās telpās kā piem naktsklubi . Ļoti daudzi "sagruzās " . :D
tusē , priecājās , viss forši, aiziet uzpīpēt , pēc tam sēž stūrī un pēc 15 min pazino, ka "gruzons, es gribu mājās "
:D