Esmu bijusi pie Svetlanas, ļoti jauka ārste, skraida apkārt un čivina, dara visu ļoti ātri, pārāk ātri, savukārt ņem kopumā lēti. Nonācu pie viņas ar ļoti stiprām sāpēm augšējā žoklī, kreisajā pusē, bija aizdomas par trīszaru nervu, taču viņa man atrada vainīgo zobu, kuram zem plombes bija izveidojies kariess, kas jau skāra nervu, tāpēc bija jātīra kanāli. To viņa izdarīja labi ja 10min, ielika zāles, pagaidu plombi. Nākamajā apmeklējumā vaicāja kā jūtas zobs, teicu, ka ir niezoša sajūta kaulā un dažreiz vieglas migrējošas sāpes vaiga kaulā un deniņkaulā, viņa atbildēja, ka tā tam vajadzētu būt jo tomēr zoba kanāls tīrīts, tālāko procedūru veica bez atsāpināšanas, jo nervam bija jābūt pagalkam, bet...izrādījās nervs tomēr vēl nav nogalējies, vēlreiz uzlika zāles. Tālākajās dienās sajutos nelāgi, jo parādījās sāpes blakus stāvošajos zobos. Bija man nelāga nojauta, aizgāju pie cita ārsta vienkārši uztaisīt rentgenu un izrādījās, ka man ir abscess, tad ārsts man attaisīja zobu vaļā un grībēja apārstēt, taču nevarēja jo zoba kanālā atrodas nolauzts intrumenta gabals, tagad jāiet uz Stradiņiem pie "zobu mikroķirurga". Jāsaka, esmu parliecināta, ka viņa zināja, ka nolauza man instrumentu zobā, jo kad viņa pārbaudīja tos nervus un iedūra man tāda kuru es sajutu, viņa pēkšņi palika ļoti dīvaina un es tam nepiešķiru vērību, iekams neuzzināju par to ļūžņa gabalu zoba kanālā. Repsketīvi, nākamajā reizē viņa man visu aizplombētu, abscess turpinātu attīstīties un tad mans nākamais ceļojums būtu uz sejas un žokļu ķirurģijas centru. Es to visu pastāstu, jo būtu vēlējusies, lai man kāds cits to pirms tam būtu pastāstījis, man nebija ne jausmas, ka kas tāds vispār ir iespējams.