Labvakar! Vēlos lūgt Jūsu padomu. Patiešām esmu nonākusi strupceļā. Man kāda tuva draudzene nākamnedēļ precas. 4 gadu attiecību laikā ir bijuši dažādi attiecību pārbaudījumi. Tiesa daudz arī sāpējis dēļ viņas. Bet nu ielūgums ir. Problēma sākās ar vecmeitas ballīti un nu jau visu vēlmi iet uz kāzām. Stāstu visu kā ir... Ballīti organizē cilvēki, ar kuriem man ir ļooooti sliktas attiecības. Un šis cilvēks mani vienkārši ņēma un neuzaicināja. Esmu izslēgta gan pie organizēšanas, gan pašā ballītē. Runāju ar draudzeni, tiklīdz uzzināju. Viņa neko - saskuma, bet teica, ka neko laikam darīt nevarēs. Vēlāk uzzinu, ka pati vien ieteikusi, lai mazāk problēmas, var neaicināt. Uzrakstīju garu vēstuli par savām jūtām. Neesmu saņēmusi atbildi nekādu. Tā vietā zvans ar sadzīves tēmām. Viņa izliekas, ka šāda problēma nepastāv. Sirds sāp. Nezinu ko darīt, jo jautājums - vai man uz kāzām ir vērts iet, izdot 50 Ls? Cik liela loma ir man viņas dzīvē. Mani tuvie cilvēki saka, kā kurš - brauc/nebrauc. Bet es jūtos nevajadzīga dēļ viņas attieksmes un šīm kārtējām sāpēm. Vai tiešām tas viss ir mazs un uzpūšu no mušas ziloni? Nezinu. Lūdzu pasakiet, kā rīkoties, Jūsuprāt!!!!!!!!!!!!!