Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

GAN BEI ēdieni

 
10 gadi
Reitings 10604
Reģ: 16.07.2009

čau, vēlreiz!

Lūdzu, speriet ārā visas iespējamās Gan bei receptes! :-)

14.08.2011 01:21 |
 
Reitings 1854
Reģ: 01.08.2011
kā piebuhāties? vai ko?
14.08.2011 01:25 |
 
Reitings 608
Reģ: 29.01.2009
Vienmēr kad esmu Gan Bei, pasūtu visādu variāciju nūdeles (nūdeles ar melnajām Ķīnas sēnēm, nūdeles ar dārzeņiem).

Tas ir tas pats risotto, tikai rīsus aizvieto ar nūdelēm (kuri ir garšīgāki par rīsiem). Izvāra nūdeles, pēc tam tās izliek uz pannas un pacep ar dārzeņiem-pievieno garšvielas (parasti kariju) pēc garšas.
14.08.2011 01:31 |
 
Reitings 7596
Reģ: 29.01.2009
nestradaju gan bei,nezinu vinju receptes :-D
14.08.2011 01:34 |
 
Reitings 544
Reģ: 29.01.2009
http://ganbei.lv/ganbei_menu/
14.08.2011 01:41 |
 
Reitings 1854
Reģ: 01.08.2011
labais nosaukums restorānam :D
14.08.2011 01:42 |
 
Reitings 10475
Reģ: 01.08.2010
Nepatīk ne gan bei ēdieni, ne apkalpošana, par pēdējo tur ēsto es varu pastāstīt - parastie ceptie baklažāni, no vistas filejas čiks vien bija, toties jēlu neizceptu sīpolu bija vairāk kā visa iepriekšminētā! :-/
14.08.2011 12:42 |
 
Reitings 624
Reģ: 20.06.2011
mmm, man gan ļoti patīk gan bei un labprāt ar uzzinātu kādu receptīti :)
14.08.2011 14:03 |
 
Reitings 5941
Reģ: 30.10.2009
Mmm.. Man ļoti garšo Gan bei ēdieni. Visus suši var jau paskatoties (vai apskatot menu) saprast, kas tur jāliek ieksā, katram savas vēlmes. Citiem labumiem, nemācēšu teikt. :D
14.08.2011 14:53 |
 
Reitings 34
Reģ: 29.01.2009
Sastāvdaļas
Vistas fileja bez ādas 1 gabals
Sojas mērce ~2 ēdamkarotes
Kartupeļu ciete ~2 ēdamkarotes
Sīpols 1 vai 1/2 atkarībā no tā lieluma Kukurūzas eļļa vairākas ēdamkarotes Spilvas saldā tomātu mērce (var izmantot arī parasto) vairākas ēdamkarotes
Medus 1 ēdamkarote
Sezama sēklas 1 ēdamkarote
Pagatavošana:
Vispirms vistas fileju jāsagriež garenos gabaliņos.
Gabaliņus ieliek bļodā vai šķīvī, uzlej nedaudz sojas mērces, apmaisa. Tad pieliek cieti un aī apmaisa. Noliek ievilkties.
Nomizo sīpolu, sagriež palielos gabalos. Var atstāt uz griežamā dēļa līdz tie būs nepieciešami.
Pannā pielej eļļu rēķinoties ar to, ka gaļa tiks vārīta eļļā nevis cepta. Ar 2-3 cm pietiks. Izmantojot vok pannu tiks patērēts mazāk eļļas nekā parasto. Pagaida kamēr uzkarst.
Kad panna uzkarsusi tajā liek vistas gabaliņus. Ja eļļa ir pietiekami karsta gabaliņiem ir jāčurkst. Jārēķinās, ka vēlams pannā neievietot visus gabalus uzreiz, jo tādā gadījumā tie salips. Vārīšanās sākumā nepieciešams tos atdalīt no pannas un vienu no otra.
Vāra kamēr vista kļūst brūna. 1-2 min
Tad tos var ņemt ārā un likt uz virtuves dvieļiem ar mērķi notecināt eļļu.
Soli atkārto kamēr visi gabaliņi ir savārīti. Gabaliņus var atstāt uz dvieļiem vai arī iebērt traukā
Nolej lielāko daļu eļļas. Pannā atstāj 1 ēdamkaroti. Pannā ieber sīpolus un aptuveni 1 minūti apcepina – pavisam nedaudz. 0.5 – 1 min
Uzreiz pievieno 1 ēdamkaroti medus
Maisa kamēr medus izkūst
Kad medus ir izkusis pieber iepriekš apcepto vistu un sajauc ar mērci
Pieber sezamu un izslēdz uguni vai noņem pannu no uguns
14.08.2011 22:54 |
 
Reitings 636
Reģ: 29.01.2009
http://www.receptes.lv/receptes/tomatu-zupa-ar-vistu-un-olu-fotorecepte/

Visu dara kā tur teikts tikai tanī daļā kad teikts ,ka jāliek klāt vista es nelieku vistu , bet gan jūrasvelšu kokteili beru iekšā (pērku maksīmā 3 ls ar kapeikām, Rimi pirku jūras velšu kokteili,bet viņš bija dīvains ar kkādiem taustekļiem iekšā , ka pat pretīgi bija ēst :D tāpēc neiesaku to :D) un to jūras velšu kokteili nevajag mērcēt ūdenī lai atkausētu, pazudīs garša. Beigās sanāk takā gan bei tā asā zupiņa.
15.08.2011 00:20 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits