Labs sestdienas vakars jūsmājās. :)
Pašlaik taisu izlasi ar dažnedažāko mūziku apģērbu veikalam, kurā strādāju. Tāpēc lūgums jums, meitenes, iesakiet dziesmas, kuras jums labpatīkas un kuras būtu pieņemamas atskaņošanai veikalā iepirkšanās laikā. (godīgi sakot, līdz šim esmu dzirdējusi visvisādus variantus, gaumei nav vaļas, tā teikt) Vienīgais, ko man pateica, ka nedrīkstot, būt latviešu mūzika. (neprasiet, kāpēc, nezinu. :D )Feini būtu, ja ietikumos būtu gan no relaksējošā, arī kkāda salsas mūzikas gala, beidzot... ai, lūdzu visas jūsu iecienītākās dziesmas studijā! :-D
Otrs, es ar draugus (man 21, pusim 23) meklējam vien līdz divistabu dzīvokli centra apkaimē, ideālāk Āgenskalnā, ja jums ir kādi piedāvājumi vai ir zināms, ka kāds radinieks varētu zināt, es izmisīgi lūdzu palīdzēt, jo 4to gadu kojās nepavisam negribās pavadīt. Ar izcenojumu..skatīsimies attiecībā no dzīvokļa, ja būs pieņemams, tad super, pēc iespējas ātrāk ar ievāktos, ar to nebūtu problēma. Galvenais, iespējams, ne šādus piedāvājumus, http://ej.uz/drausma
skat, 3. bildi + ir malkas apkure bez siltā ūdens + atceramies, ka jāmaksā 120 plus komun.
Pievien uzjautāšu, vai tikai man tas neliekas diži normāli? (t)