ar septembri oficiāli skaitīšos 2.kursā :-) mācības man ļoti patīk, jo pasniedzēji ir ļoti dažādi, reizē interesanti, tā īsti kaut ko sliktu par kādu pagaidām neko nevaru pateikt. Visiem piemīt humora izjūta, kam vairāk,kam mazāk. Domāju,ka gandrīz visi (drīzāk jau visi) ir ne tikai šīs nozares lieliski speciālisti (tiešām!), bet arī ļoti lieli tās entuziasti, kas līdz ar to aizrauj ikvienu, kam ir patiesa interese studēt vēsturi. fakultāte pati par sevi man šķiet ļoti mājīga (un es nerunāju par telpām kā tādām, kuras, protams, nav sliktas, ir ok, bet tieši par atmosfēru), visi ir kā savējie :)
mācību process-nu ir ļoti daudz tieši patstāvīgā darba, arī te laikam liela daļa ir atkarīga no tā,cik ļoti tevi aizrauj šī joma. ja mani šī joma nesaistītu, tad es nespētu to mācīties, bet man patīk viss līdz šim bijušais. protams, nav viegli, ir diezgan pagrūti, bet nav neizdarāmi.
izvēlējos tādēļ, ka vēsture ir interesējusi kopš mazotnes, un bija vēlme ne tik daudz mācīties vēsturi, cik saprast to kopumā, saprast kādēļ tagad ir tieši tā un ne savādāk. un fakultāte līdz šim manas cerības attaisno, jo neviens neliek mācīties sausus faktus (kuri protams arī vairāk vai mazāk tomēr ir jāzin ;) ), bet mums tiek mācīta sapratne, sajēga, mums māca domāt individuāli, ne pēc sabiedrībā valdošajiem šabloniem.
ak jā, un mācos LU VFF. :)