gari nagi?

Reitings 1331
Reģ: 29.01.2009

vienmeer biju iisu nagu piekriteeja,kautkaa vinji ne iipashi stipri auga,vai vnk nogriezu iisus,jo praktiskaak,....tagad izauga gari nagi,un saaku azdomaaties----

---kādi Juusupraat plusi ir gariem nagiem,iznjemot sievishkiigu skaistumu(nevienmeer)/???/

12.08.2011 18:45 |

Reitings 2224
man ļoti patīk gari nagi :)
Kā viens no plusiem ir tas, ka pirksti izskatās slaidāki :) man kā mazu un īsu pirkstu īpašniecei tas ir ļoti labs veids, kā maskēt šo defektu :D
12.08.2011 22:32 |

Reitings 161
Reģ: 23.06.2010
man pashai patiik gari nagi, bet ja kaads nags noluuzt, tad griezhu visus :-D nepatiik, ka lielais vairums dara taa, ka atstaaj to nolūzuzho un pāreejie gari (t) geela nagus nekad neesmu likusi, man ar nagiem ljoti paveicies, tie ir stipri un aatri aug. vieniigais miinuss gariem nagiem ir taads, ka ir jaauzmanaas, lai nenoluuzt kaads nags. bet ar iisiem neko laaga nevaru padariit, toties var kraasot koshus tonjus 8-) gari nagi manaa izpratnee ir taadi, ja baltaa malinja ir virs 5mm, shobriid man ir 4 mm un liekas iisi :-D parasti man ir 7mm un godiigi sakot, saakshu veel lieliities, bet arii bez nagu lakas mani nagi izskataas skaisti, jo baltaa malinja ir tieshaam balta nevis dzelteniiga (l)
12.08.2011 22:35 |

Reitings 509
Reģ: 24.03.2011
Haha, es atceros kaa man gaaja pirmajaa dienaa peec geela nagu uzlikshanas! Taisiijaamies ar teeti ciemos un pirms celja ieskreeju aatri mazmaajinjaa, bet kaajaas bija taadas bikses, kur priekshaa jaasasien shnjoriites, tad nu ar lielaam puuleem taas atseeju, lai vareetu novilkt bikses, bet peecaak naacaas prasiit teetim paliidziibu sasiet atpakalj :-D Nu TIIIIK dumji! Un arii bija lielas probleemas matus sasiet, pirmaas dienas luudzu paliidziibu mammai, jo visu laiku likaas, ka man tie nagi nokritiis pie katra mazaakaa spiediena uz vinjiem. Veelaak gan taa pieradu, ka vairs pat nemaniiju to esamiibu.

P.S. Pirmajaa vakaraa ilgi praatoju kaa iznjemt kontaktleecas.
17.08.2011 13:32 |

Reitings 1202
Es taisni ar gariem nevaru nevienu maisiņu attaisīt, man bail, ka nolūzīs (un parasti tā arī notiek). Ar īsiem var pa riktīgo knibināties, nebaidoties ne par ko:D Es pat nezinu, kāda varētu būt garu nagu priekšrocība. Man pat pumpas vieglāk spiest ar īsiem:D
17.08.2011 13:35 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits