Kur paliek laiks?

Reitings 6037
Reģ: 30.10.2010

Man šķiet, ka laiks ar katru dienu sāk ritēt arvien ātrāk, vai jums tā neliekas? Jau ar vairākiem cilvēkiem esmu par to runājusi un to ir pamanījuši vairāk vai mazāk visi. Es, zvērināta pūce, esmu sākusi celties agri no rīta, lai laika būtu vairāk, bet kā nav, tā nav. Un mājās pat nav internets, lai varētu teikt, ka tas pazūd tur. Jokaini.

Gribētu dzirdēt jūsu domas par šo jautājumu. :-)

12.08.2011 17:55 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Es kadu laicinu atpakal klausijos kada zinatnieka teikto,ka tiesam "laiks skrien" atrak.Es to loti jutu!Es noteikti domaju ,ka ta ir saistiba ar izmainam kosmosa.Vienmer celos loti agri ar domu,ka sadalisu dienu ta,ka visu paspesu,ko velejos izdarit-diena noteikti par isu! |-)
12.08.2011 19:25 |

Reitings 713
Reģ: 10.07.2009
jā, man savos 19 gados šķiet,ka laiks skrien nenormāli ātri.. :-/ man tas nepatīk.
un mamma saka,ka paliekot vecākai ,tas sāk skriet ātrāk un ātrāk ..man bail no tā, es nevēlos novecot tik ātri :-D (t)
12.08.2011 19:46 |

10 gadi
Reitings 9435
Reģ: 06.03.2009
Man gan laiks nekur neskrien.Vienīgais brīdis gadā,kad man šķiet,ka laiks skrien ir beigās.Tad gan,man šķiet,ka tikko tikai bija novembris un es sāku domāt par dāvanām,ko dāvināt un te uzreiz jau svētki,jaunais gads un 1.janvāris.
12.08.2011 19:52 |

Reitings 154
Reģ: 11.08.2011
Jā mans arī skrien laiks. Bet pats tizlākais man šķiet tas, ka es neprotu izbaudīt mirkli - visu laiku dzīvoju kaut ko gaidot.. Piemēram kad ir lietainie periodi gaidu sauli utt un tajos gaidīšanas periodos laiks paskrien, neizmantoju mirkli, neko nedaru kaut gan varētu, un laiks pa tukšo tik ātri aizskrien. un arī atskatoties uz vasaru - tā pagājusi bezmaz pa tukšo... tik ātri.. maiju un pus jūniju nogaidījos kad paliks silts un bez lietus.. un tagad attopos ka jau augusta vidus..
Tik ļoti gribētu iemācīties izbaudīt katru mirkli un katru dienu izdarīt vismaz kaut ko jauku.. :-/ bet visu laiku nav laika - itkā neko nedaru, bet tāpat nav..
12.08.2011 20:25 |

Reitings 117
Reģ: 10.06.2011
Jo diena ir piepildītāka un notikumiem bagātāka, jo tā ātrāk paiet, savukārt, kad ir piemeklējusi bezdarbība, laiks gluži otrādi velkas. Pēc būtības, ja ir sajūta, ka laiks skrien vēja spārniem, iespējams, ka cilvēks maksimāli efektīvi izmanto savas laika rezerves, kas pat nav slikti, ja vien esam harmonijā ar sevi un savu dzīvi. Tas, protams, manuprāt. :-)
12.08.2011 22:42 |

Reitings 1202
Reģ: 29.01.2009
Protams, ka laiks iet ātrāk. Un tas neapstāsies, tikai uzņems ātrumumu, i nepamanīsi, kad tev jau būs 100!
Tas tāpēc, ka bērnībā tu katru dienu vari ko jaunu piedzīvot, līdz ar to, diena ir piepildīta un paliek atmiņā. Bet vēlāk ir katru dienu viens un tas pats - mājas, darbs, mājas, darbs, visas dienas vienādas, un vienādās dienas, kā zināms, paiet ātrāk.
12.08.2011 23:20 |

Reitings 1445
Reģ: 11.11.2009
Es piekrītu visām :-D Man arī vairs nav jāgaida brīvdienas,vai kas cits,jo laiks paskrien nemanot. Un jā,es arī agrāk biju pūce,varēju celties 2-3 pa dienu un laika bija vairāk nekā tagad ceļoties 9 no rīta. Baigi jocīgi tas viss :-D
12.08.2011 23:33 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits