Dīvaini cilvēki :)

Reitings 1867
Reģ: 14.07.2011

Sveikas!

Darbā man šodien klusums, tāpēc iedomājos, ka varētu par kaut ko papļāpāt. Un prātā man ienāca tēma par dīvainiem cilvēkiem. Zinu, zinu, ka "dīvains" ir ļoti relatīvs jēdziens, jo, kas vienam liekas dīvains, citam ir absolūti normāls. Bet tomēr :)

Pastāstīšu par kādu gadījumu, kas man joprojām liek pabrīnīties. Vīrieša māsa pirms kāda laika strādāja garšvielu veikaliņā. Reiz pie viņas atnāk tāds ļoti vienkāršs, mazliet apšņurkuša paskata vīrietis un sāk izjautāt par veselībai labvēlīgajām eļļām. Viņa parādījusi un pastāstījusi par veikalā esošo, šis ar mieru pirkt. Paņēma 100 ml diezgan dārgas eļļas, samaksāja un...turpat veikalā pudelīti atskrūvēja, eļļu izdzēra un aizgāja. :D

Dīvaini cilvēki dzīvo arī man kaimiņos. Pāris, kas dzīvo stāvu augstāk, regulāri no loga met putras gabalus, tādā veidā cenšoties pabarot kaijas un albatrosus. Rezultātā - visa mājas priekša zem logiem vienmēr nomētāta ar kaut kādu putru.

Ar kādām cilvēku dīvainībām esat sastapušās jūs? :)

11.08.2011 16:21 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Es sevi noteikti pieskaitu pie divainiem cilvekiem-pedeja laika ipasi,jo man nepatik kontakteties ar realiem cilvekiem vairak.Tiesam nezinu,ka tas ir noticis,varbut darba esmu sevi izlikusi lidz beidzamai vilitei,bet tiesam negribas nevienu aicinat ciemos uz vakarinam ,tapat satikties uttVirs saka -laikam darbs panemis savu... :-ODivaini,ka virtuala pasaule jutos loti labi :-)
Ta runasana ar sevi un atbildesana -piemeram transporta ,varetu but sizofrenijas slimniekiem .Cilveki dzird balsis un ,ja balss uzdod jautajumu ,tas cilveks atbild!Es izturos pret siem cilvekiem ar tadu pietati(runajot par garigi slimiem.)Godigi runajot,man garigi slimi cilveki ir loti zel-ipasi musu dienas,kad viniem visiem ir lielas grutibas atrast darbu utt (t)
11.08.2011 19:11 |

10 gadi
Reitings 485
Reģ: 29.01.2009
Vāvere man atgādināja manu dīvainību. Ar savu suni un kaķi brīžiem mēdzu runāt ļoti stulbā balsī - tādā kā filmās tantes runā ar bēbīšiem (uķi, uķi..). Suns parasti tad sāk luncināt asti, bet kaķis neizpratnē lūkojas manī.
11.08.2011 19:18 |

Reitings 1867
Reģ: 14.07.2011
Nu patiesībā es katru dienu runāju ar kaķiem. Kad satieku kādu savā pagalmā, vienmēr apjautājos, kā iet un uz kurieni dodas. Mājās arī ar savu kaķi sarunājos, stāstu viņam, kas aiz loga notiek vai vienkārši čubinu un saucu visādos mīļvārdiņos. Man liekas dabiski sarunāties ar dzīvnieku. Un es vienmēr pretī saņemu "Mjau, murkš, murkš".

Njā, es arī laikam esmu dīvaina.
11.08.2011 19:21 |

Reitings 16208
Elsa-es atceros ,ka ar savu suni runaju pa telefonu,ta ka vina(sune)man nevareja atbildet,tad mans virs vienmer teica,ka luncina asti ,dzirdot manu balsi!Atminas! (l)
11.08.2011 19:23 |

Reitings 13796
Reģ: 23.10.2010
Elsa - jā,es daru tieši tāpat-tā kā pamuļķe ucinos ar kaķi,man šķiet,ka viņam riebjās :-D :-D
11.08.2011 19:27 |

Reitings 16208
Paris-man loti patik tava profila bilde-vai tava?Tada loti reala! :-)
Es vel nodomaju ,ka dzive butu loti garlaiciga ,ja mums apkart visi butu tadi loti "pareizi"-man vispar patik divaini cilveki. :-P
11.08.2011 19:32 |

Reitings 13796
Reģ: 23.10.2010
Nav mana,bet man arī ļoti patīk,vienmēr mēģinu atrast tādu,kas kaut nedaudz mani raksturo - kā teikt identificējos ar to bildi :-)
11.08.2011 19:36 |

Reitings 16208
Es atceros ,ka vecos laikos mums macija psihiatrija ,ka par psihiski slimiem cilvekiem tiesam nevajag smieties uttTad jau es nevaru stradat ar siem cilvekiem ,ja saksu nirgaties uttTomer jaatzist ,ka kadreiz tie skati ir tadi loti amizanti |-) .
Tagad mana iestade ir viena maza japaniete ,kura peksni sakusi runat tikai japanu valoda ...vina izvelejas sev draudzeni -tadu lielu amerikanieti,loti sirsnigu sievieti,vienmer smaida utt,bet nu ta atmina tiesam slikta.No malas loti interesanti izskatas,ka ta japaniete runa savu ,un amerikaniete atbild angliski ta ,it ka visu saprastu,bet lieto tikai tadus vardus ,ka "ja", "ne","tiesam?".Abas sievietes tik labi saprotas sava starpa -vienmer iet rokas sakerusas! :-)
11.08.2011 19:39 |

Reitings 12651
manējais ir pieradis pie uķi uķi balss, un arī uzreiz luncinās, atliek pateikt kaut vai "aij, aij" tādā balsī, un viņš jau priecīgs :-D

bet vispār runāšana ar dzīvniekiem man liekas pilnīgi normāla, laikam nezinu nevienu, kurš to nedarītu :-D
11.08.2011 19:39 |

Reitings 1468
Reģ: 04.04.2011
ā,vienreiz rīgas autenē bija tāds dīvains onkulis.stāvēja un no pirkstiem knibināja nost ādu, tad vilka netīrumus ārā aiz nagiem, pats baigi pētīja, tad vēl ausīs stūma tos pirkstus un beigās kko no tā visa vēl mutē iestūma :D

a cits onkulis tramvajā stāvēja un ar pirkstiem braukāja iekšā pa muti un arī vilka kko ārā :D

11.08.2011 19:40 |

Reitings 608
Man ir izteikta 'dīvainība' - tā to dēvē mana draudzene. Es, dzerot tēju, atstāju tējas maisiņu krūzē un to diedziņu apsienu ap osi ar vairākiem mezgliņiem. Draudzene parasti pūkojas, jo nevar atsiet vaļā.
11.08.2011 19:48 |

Reitings 1632
Reģ: 26.04.2010
Mana kaimiņienei,gados 60+, ir jumts aizbraucis, arī visu ko met ārā pa savu 1.stāva logu un vienu dienu mani laipni sveicina, jau nākamajā vienkārši bez iemesla tiešām rupjiem vārdiem lamājas uz mani.

Smieklīgi bija,kad kāda cita dīvaina krievu tantīte kaut ko burkšķēdama iet aiz manis,kamēr es eju ar suni gar kādu daudzstāvu māju,suns iet pa zāli,es pa trotuāru. Kad viņa jau tuvu un es dzirdu,ka par mani tur cepās a la 'kā nav kauna,utt.', es pagriežos un prasu "Ko lūdzu?",jo nedzirdēju viņas pēdējo apvainojošo jautājumu/komentāru, un tad viņa turpina pārmest,ka man nav kauna suni vest tur. Kad es viņai pieklājīgi un uzrunājot uz 'Jūs' atbildu,ka es neko sliktu nedaru,nekur nav noradīts,ka tas būtu privātīpašums, turklāt,mans suns tur neko nav nolicis un es aiz viņa jebkurā gadījumā savācu, tad viņa mani pēc katra teikuma sāka izmēdīt ,nu tieši kā mazi bērni ar visām grimasēm-ņeņeņeņeņe, vevevelve,blablabla..Izburkšķējās,izmēdīja un iegāja kādā mājā. :-D Es biju uz mutes,kad viņa sāka mani izmēdīt,viņa taču pieaudzis cilvēks,bet nu laikam tiešām širmis iet ciet visām krievu babuļām uz vecumu. Ne viena vien uz mani vicinās un bļaustās,uzrunā uz 'Tu' un nepieklājīgi runā no sava loga,kad es mierīgi eju pa ielu ar suni gar ne-privātīpašumu.
14.08.2011 21:20 |

Reitings 2643
Reģ: 06.01.2011
šodien vienu "labu"variantu redzēju draugos- ielikta bilde- Ventspils govs pakaļa un vairāk nekas... viens komentārs klāt- :-D un to pašu ielicis pats cilvēks kas bildi ievietoja.. maigi izsakoties drusciņ stulbi... :-D
14.08.2011 21:23 |

Reitings 226
Reģ: 19.05.2011
Pie manis un draudzene(kurai ir rudi mati) pienāca vīrietis, kas šausmīgi gribēja atrast sev draudzeni, rudmati, dvīņi pēc horoskopa, ar zaļām acīm 21 gadus vecu, d izmēra krūtīm, nedaudz hipijiska stila un nosauļojušos.
Jāpiebilst, ka manai draudzenei ir hipijisks stils un rudi mati, un viņš visu ceļu(jo sekoja mums) izprašņāja viņu ,vai gadījumā viņai nav kāda māsa, vai māsīca, kas izskatās tāpat, tikai ir vecāka, un atbilstoša visām šīm īpašībām paralēli tam apgalvojot cik es esmu neglīta, un kā viņam tādas kā es nepatīk :D :D . Pašam viņam bija ap 50.
14.08.2011 21:33 |

Reitings 5395
ui, pie Origo es esmu visu dīvaiņu magnēts, vilcienā visādi psihie apsēdīsies blakus, labākais bija martā, vēls vakars ap pusdesmitiem - iekāpj garmatains krievs, mākslīgās ādas garajā mētelī un šim augšējās pogas vaļā un tur var labi redzēt visu krūšu spalvojumu, kas kā traks lien laukā.
Tad bija vīrietis,no kura padušu spalvām var bizes sapīt :D
ir bijuši visādi kājstarpi ostošie ceļā utt :D
14.08.2011 21:39 |

10 gadi
Reitings 3987
Reģ: 02.02.2011
nu, ir jau daudz dīvaiņu :)
īpaši sabiedriskajā tādus var manīt ļoti bieži. Ir cilvēki, kas dara ko dīvainu, ir cilvēki, kas sarunājas dīvaini - ļoti skaļi, saka visu, kas uz mēles (nesen viena liela dāma ar sīku kundziņu sēdēja priekšā. sieivete mieg ciet, vīrietis ik pēc brīža skaļi noburkšķ "Nu, ko tu guli?".. pēc tam sieviete atmožas, paskatās laukā pa logu. Tad saka "paskaties, kāda tai mašīnai pakaļa".. Tad vecis saka: "Ā, jā, interesanta. Tāda pakaļa nebija redzēta." utt... :D ).
vienā no pieturām, kurā stāvu lai tiktu uz skolu, regulāri visu cauru gadu apkārt staigā smaidīga dāmiņa naktskreklā. Ja ir tiešām ledaini auksts, tad viņai mugurā ir arī halāts. Zem naktskrekla nekā cita nav, tāpēc visa lēkājošā krūtaža spīd cauri. Iet pie cilvēkiem, prasa cigaretes/sērkociņus..
Tad ir vēl viena māja, kuras logā 9. stāvā regulāri lēkā kāds pliks vecis :D Nezinu, vai tas ir sporta vai prieka dēļ, bet izskatās savādi.
Un, nu, protams.. visi n-tie trisītāji krūmos un zem tiltiem... ;-)
14.08.2011 21:51 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits