Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Dīvaini cilvēki :)

Reitings 1867
Reģ: 14.07.2011

Sveikas!

Darbā man šodien klusums, tāpēc iedomājos, ka varētu par kaut ko papļāpāt. Un prātā man ienāca tēma par dīvainiem cilvēkiem. Zinu, zinu, ka "dīvains" ir ļoti relatīvs jēdziens, jo, kas vienam liekas dīvains, citam ir absolūti normāls. Bet tomēr :)

Pastāstīšu par kādu gadījumu, kas man joprojām liek pabrīnīties. Vīrieša māsa pirms kāda laika strādāja garšvielu veikaliņā. Reiz pie viņas atnāk tāds ļoti vienkāršs, mazliet apšņurkuša paskata vīrietis un sāk izjautāt par veselībai labvēlīgajām eļļām. Viņa parādījusi un pastāstījusi par veikalā esošo, šis ar mieru pirkt. Paņēma 100 ml diezgan dārgas eļļas, samaksāja un...turpat veikalā pudelīti atskrūvēja, eļļu izdzēra un aizgāja. :D

Dīvaini cilvēki dzīvo arī man kaimiņos. Pāris, kas dzīvo stāvu augstāk, regulāri no loga met putras gabalus, tādā veidā cenšoties pabarot kaijas un albatrosus. Rezultātā - visa mājas priekša zem logiem vienmēr nomētāta ar kaut kādu putru.

Ar kādām cilvēku dīvainībām esat sastapušās jūs? :)

11.08.2011 16:21 |

Reitings 577
Reģ: 29.01.2009
Man arī kādreiz bija kaimiņiene kas meta no loga visādus sūdus baroja kaķīšus ..tikai viņai bija vienalga vai zem loga kāds stāv vai nē ..forši vienmēr varēja dabūt renģi uz galvas ja neuzmanās :D
11.08.2011 16:23 |

Reitings 953
Reģ: 13.02.2010
Vai pārdevēja paskaidroja, kā tā eļļa jālieto, kas notiek, ja pārdozē un kādos gadījumos to nedrīkst lietot?
11.08.2011 16:24 |

Reitings 1867
Reģ: 14.07.2011
Tās nav zāles, tās ir garšvielas, tām nav nekādu lietošanas ierobežojumu. Arī Rimi uz eļļas pudelēm nav rakstīts, ka pudeles saturs nav jāizdzer pie pusdienām.
Notikt jau nekas no tā nevar ( nu caureja sliktākajā gadījumā ), bet man, piemēram, eļļas dzeršana tādos daudzumos liekas dīvaina. Tāpēc arī uzrakstīju.
11.08.2011 16:29 |

Reitings 8189
Reģ: 02.02.2010
man diivaini liekas tie, kuri runaa pasi ar sevi.. :-D un autobusos var redzeet visaadus diivainjus, kuri lamaa citus utt..
11.08.2011 16:29 |

Reitings 2226
Reģ: 29.07.2009
Sasmējos par to reņģi uz galvas :-D :-D, ir daudz dīvaiņi,bet kad tagad jāpstāsta izkūpējis no galvas :-D
11.08.2011 16:32 |

Reitings 4129
Ja izdzirdu vārdu savienojmu "dīvains cilvēks", tad vienmēr atceros vīrieti, kurš izlietotos tējas maisiņus meta ārā pa 5.stāva logu. Viņš negribēja mest savā miskastē neko, no kā var rasties mitrums plus vēl viņš uzskatīja, ka dara labu, jo sētniecēm tādā veidā garantē darbu. (žēl, ka te nav sejiņa ar pirksta grozīšanu pie galvas) :-)
11.08.2011 16:34 |

Reitings 182
Reģ: 07.08.2011
man kolēģis darbā katru reizi ejot smēķēt apēd kādu šokolādi. snikeru, bontī, twixu, vienalga. un tad viņš tos papīrīšus vienmēr nodedzina, lai gan blakus ir mistkaste.
11.08.2011 16:37 |

Reitings 2226
vakar aptiekā bija dīvaina kundze,tāda mazliet ekstremāla paskata un viņa lādēja aptiekāri un visu pasauli,jo viņai asinsspiediena mērāmo neiedeva uz māju līdzi :-D,aptiekāre neizturēja un teica,ka tādā gadījumā var iedot citam stringus pavalkāt un pēctam pārdot nākošajam,es tā smējos kā kutināta un neapmierinātā dāmīte burkšķēdama aizgāja :-D
11.08.2011 16:40 |

Reitings 345
Reģ: 21.07.2010
mmmmmm... Dīvaini kaimiņi.... Viena no iecienītākajām tēmām.. Mums 1. stāvā pustraks tantuks dzīvo, ko jau nez cik ilgi saucam par armēnieti..

Un īss, nu jau par klasiku kļuvušā piedzīvojuma izklāsts:
Vakara krēsla, draugs ārā ar suni staigājās un uzskrien virsū armēnietei, kas nāk no miskastes ar maisiņu rokās,kurā ir balta masa... Viņa pagriežas izbolījusi savas trakās acis, smaids pa visu bezzobaino muti, kas noķerlēta ar balto masu un teksts: Maroženaja nihatiti???

bet vispār daudz trakumu ar viņu mums ir...
11.08.2011 16:40 |

Reitings 2226
guu
:-D :-D :-D :-D :-D :-D
11.08.2011 16:46 |

Reitings 2494
Iepriekšējā darba vietā man bija viena departamenta vadītājs galīgi "strange" - viņš jau bija pavecs kungs un iespējams, ka tas ar bija pie vainas.. bet katru reizi kā es atnācu.. viņš jautāja manu vārdu (es gāju apmēram 1-2 x nedēļā) - dažkārt viņš manu vārdu aizmirsa arī kamēr es atrados tajā telpā (dažkārt, brīnumainā kārtā - viņš atcerējās, kā mani sauc)... un dažkārt viņš aizmirsa, par ko mēs runājām, kamēr apdomājās.. nu vienu vārdu sakot.. viņš bija jocīgs.. bet nu man patika pie viņa iet...
11.08.2011 16:47 |

Reitings 117
Reģ: 10.06.2011
Jocīgas šķiet omītes, kas matus taisa divās peļastītēs vai bizītēs, cilvēki, kas sabiedrisko transportu izmanto par ēdnīcu, kur ieturēt pusdienas vai kārtot savstarpējās attiecības. Dīvains šķita vīrietis, kuram likās, ka teātrī tualetes atrodas nevis teātra ēkā, bet uz ielas, sveši cilvēki, kas bez iemesla un ne pa tēmu, piemēram, veikalā, iejaucas citu sarunās.

Pieņemu, ka arī mani kāds uzskata par dīvainu, jo bieži vien cilvēkus, ar kuriem nesaskan uzskati, mēs taču tā dēvējam. :-)
Savukārt tos, kas runā paši ar sevi, par dīvainiem nesaucu, jo parasti šādiem cilvēkiem tomēr ir veselības problēmas.
11.08.2011 16:59 |

Reitings 1383
Reģ: 03.10.2010
man atkal liekas diivaini, ka cilveeks (mans kaiminsh/nji), kuri iet aaraa no dziivoklja noliek miskastes maisu uz trepeem, kursh smird pa visu kaapnju telpu un nevar danest liidz miskastei. nu jibio rio, ja tu taapat ej laukaa, var taksh pakjert to nolaapiito miskastes maisu un pa celjam izmest! tas man nav skaidrs. Diivainu ir ljoti daudz, bet uz sitienu gruuti atcereeties.
11.08.2011 17:01 |

Reitings 608
Man ir ļoti dīvaini kaimiņi, kuri savu izlutināto kaķi ved laukā no 6:00 līdz 23:00 ved laukā pa maiņām (dažas stundas vīrietis, dažas- sievietes) katru dienu, neatkarīgi no laika apstākļiem. Viņi vaktē kaķi, seko tam, aizgāņā citus sētas kaķus, lai tik viņu kaķim nekas slikts nenotiktu.
11.08.2011 17:07 |

Reitings 608
Atvainojos par nesakarīgo rakstu : D
11.08.2011 17:08 |

Reitings 2056
Reģ: 31.07.2010
Atceros, ka manas draudzenes smaržu veikalā nāca tāda dīvaina sieviete un vienmēr iesmaržojās ar visām smaržām pēc kārtas :-D
Vēl arī liekas dīvaini tie, kas paši ar sevi runā..Visādas dīvainas lietas redzētas, bet tgd nevaru atcerēties :-P
11.08.2011 17:09 |

Reitings 10333
Reģ: 21.07.2011
Man dīvaini cilvēki liekas tādi, kuri ir šausmīgi pozitīvi, viss ir tik skaisti un superīgi, saulīte spīd, viss ir tik burvīgi, ka tādus uz podu nevar pat pasūtīt.
11.08.2011 17:15 |

Reitings 105
Man arī ir savs smieklīgais - stāvu uz ielas, trotuāra malā, gaidu, kad mamma brauks ar mašīnu garām un pa ceļam mani paķers. Stāvu, gaidu, skatos, pretī nāk sieviete, tā ap 45, izskatās bišķi iedzērusi. Un sāk kliegt uz mani nenormāli skaļā, tādā drūmi nodzertā balsī: ''Ei, ti! što ti staiš kak dura? Njeit, nu ti tochna dura! Nu pochemu ti zdjes tak stajish? Djelatj njichevo? Stoit kak dura!'' Un pēc tam ar tādu veča bravūru jautā ''Spički jesķ?'' Es nodomāju, ka ar psihiem pa labam un tikai pakratīju galvu. Blakus bija benzīntanks, viņa iegāja tajā, acīmredzot, paprasīt sērkociņus, kurusu neviens viņai tur neiedeva, jo, kad viņa iznāca ārām viņa turpināja uz mani kliegt'' Nu cho ti stoiš kak dura?'' un aizgāja prom, vēl tad, kad viņa bija prom labu gabalu un es viņu vairs neredzēju, es vēl dzirdēju viņas ''Stoit kak dura!''

Paiet nedēļa. Mans draugs stāv trolejbusa pieturā, citā Rīgas malā pilnīgi. Apkārt staigā dīvaina paskata sieviete, visiem prasīdama sērkociņus. Nevienam nav, tā nu viņa paprasa arī manam draugam, viņš paska, ka nav. Atnāk trolejbuss, viņš kāpj iekšā un aiz sevis dzird krievu valodā no tās sievietes traku lamu birumu ''Idiot kakoij-to!'' Durvis aizverās, trolejbuss brauc un viņs redz, kā tā sieviete stāv ielas vidū un ar dūri vicinās un bļauj uz viņu vēl.
Sakritība :-D
11.08.2011 17:18 |

Reitings 105
Noktirne, starp citu, es redzēju pirms kādām 2 nedēļam tādu jocīgo tantiņu - divas bizītes no superplānajiem, sirmajiem matiem, gadi tantei kādi 65, lina gara kleita, lina soma, zandales un tantiņa - Aiiiiziiieeet uz skūtera aizdrāžas man garām gar Ministru Kabinetu :-D
11.08.2011 17:20 |

10 gadi
Reitings 485
Drauga kaimiņi ir interesanti.
Pēc vienas ballītes pustrijos naktī atbraucām mājās. Ejot no autostāvvietas uz dzīvokli, pagalmā redzējām vecu vīrieti uzvalkā, kas klusi dziedādams iznesis 4 maisus ar miskati (?) un krāmē tos konteinerā.
Citu nakti arī pēc tusiņa, pieklājīgi un klusi pa kāpņutelpu kāpjam augša un pēkšņi atveras durvis, veca tante izbāž galvu, krieviski saka- labvakar, bērni, vai kaķi neredzējāt? Naktī?!
11.08.2011 17:20 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits