laikam neriktīga. bet MĪLU

10 gadi
Reitings 212
Reģ: 24.07.2011

Palasu te diskusijas par dažnedažādām situācijām, kad divu cilvēku attiecībās jaucas iekšā vēl kaut kādas bijušās, ne īsti aizmirstās, vīrietis bezmaz kā paradīzē starp divām sievietēm un katra sniedz tieši to viņam vajadzīgo - ko nesaņem no vienas, to saņems no otras, un otrādi.. Vēlos tad nu šajā kontekstā noraksturot arī manu situāciju. Jau rēķinos ar visādiem norējieniem, bet nu nevaru, protams, nepiekrist, ka ir traka situācija.. bet te nu ir - ko tik nevari pieņemt cilvēka labā, ko patiesi mīli..

Tātad:

Nu jā, viņš ir mana pirmā patiesi lielā mīlestība. Mīlu viņu jau gadu, iepazināmies pagājušajā vasarā, satikāmies varbūt pāris reizes mēnesī - un tās pašas, lai tikai kopīgi izklaidētos, uzdzīvotu, utt. - bet man jau tad bija svarīgi - vienkārši viņu redzēt. Censties neko nepieprasīt. Kaut kā jau no paša sākuma liku sevi rāmjos. Lieki piebilst, viņam jau tad bija cita sieviete (ar kuru kopā bijis pietiekami ilgi, vairākus gadus..). Tad nu tikai šī gada aprīļa beigās, naivi cerēdama, ka viņš patiešām ir no viņas aizgājis, sagājām kopā. Visādus faktorus, kuri varbūt šeit nav tik būtiski, nepieminēšu, BET skaidrs ir tikai viens: es labi apzinos, ka nekas tur patiesībā beidzies ar viņa "bijušo" (značit joprojām esošo) nav. Bet es esmu iemācījusies pieņemt to, ka ir vēl kāda. Jo būtībā pat esmu gatava uz visu, lai viņu nepazaudētu. Jā, zinu, ka viņa velkas pakaļ viņam kā smaga ķēde, un šķirties 100% viņš acīmredzami negrib (kaut ir bijuši vairāki brīži, kad jā - nopietni sastrīdās un šķiet, viss cauri.. un es, kā vienmēr, patrāpos pa vidu.. lieki piebilst, ka viņa joprojām esošā par manu eksistenci nezina.). Un es.. es vienkārši to esmu pieņēmusi. Viņam viņa ir un viss. Un nekādi nepanākšu, lai viņi izšķirtos (ja to mēģinātu, mūsu attiecībām būtu beigas, un to nu es vēlos vismazāk).

Laikam esmu tā, kura pieņēmusi "otrās" lomu. īsti jau neatbilst mūsdienu lepno sieviešu standartam, vai ne?

Gribēju tik pavēstīt, ka arī vēl šodien, šajā pasaulē, tā notiek. Protams, ir brīži, kad ir sāpīgi, kad zinu, ka viņš pie viņas, utt., utjp., bet arī tos esmu iemācījusies pārdzīvot un tajos brīžos daru ko sev ļoti noderīgu, izklaidējos vai vnk atpūšos.

Pilnīgs ārprāts, bet nu mācos sadzīvot, un neteiktu, ka nokritis kāds gabals.

Laikam jau tā ir mīlestība...?!

11.08.2011 00:32 |

Reitings 68
Reģ: 19.06.2011
dzastinJ - bet tāpēc jau viņa ir kopā ar tādu vīrieti,ka ir prieks.
Viņa taču nebūtu kopā ar viņu, ja būtu nelaimīga.
Un tā var būt mīlestība - neviens jau nav izdevis likumu, ka nedrīkst mīlēt aizņemtu vīrieti!!!
11.08.2011 12:34 |

Reitings 811
Reģ: 09.06.2011
Es biju domājusi, ka prieks no tā, kāda situācija viņai radusies! Bet manis pēc, lai mīl visus pasaules vīriešus, man nav žēl, bet lasot tak var just, ka tas grauž un ir nepatīkami, bet darīt neko nedara!
11.08.2011 12:42 |

Reitings 68
dzastinJ - a, ko lai dara? Ko darīt? Kā mainīt visu?
Viens personīgs jautājums - Tu dzastinJ esi attiecībās?
11.08.2011 12:48 |

Reitings 811
Reģ: 09.06.2011
Neprasi man ko viņai darīt! Es tikai izsaku savas domas un dzīvoju tālāk. Ko viņa darīs ar savu dzīvi vai attiecībām mani nekādi neiespaido!
Jā, esmu jau 2 gadus kopā. Un arī man ir gājis visādi, bet vel esmu dzīva un atradusi iespēju kā būt laimīgai! Ja cilvēks to negrib vai nevar, tā ir viņa paša darīšana, bet tas nenozīmē, ka tev jāievirza citi uz pareizu domāšanu ( šajā gadījumā tavu komentāru). Nepatīk, nelasi! Es tāpat savas domas nemainīšu un meitene, pieļauju, ka arī nē. Takā nevajag tā iespringt!
11.08.2011 12:54 |

Reitings 68
Kā jau teicu, paēdušais izsalkušo nekad nesapratīs.

Es jau nesaku, ka tas, kā viņa dzīvo ir baigi pareizi. Bet ir tādi cilvēki, kas tikai šādā veidā var kļūt un būt laimīgi, viņi vienkārši nav radīti cita veida attiecībām, viņi nespēj savādāk būt laimīgi.
Tas arī ir viss.
Tāpēc ta ir dzīve - sarežģīta, katram savādāki laimīga, ar pacēlumiem un kritumiem!
11.08.2011 13:07 |

Reitings 8189
Reģ: 02.02.2010
nu izklausaas tiesaam peec pilniga arpraata. nosodiit es nenosodu, jo katrs driikt dziivot kaa veelas, tikai domaaju, ka esi pelnijusi ko labaaku. lai vinji ir kopaa, atlaid vinju, un drosi ka satiksi kaadu , kuram buusi vienigaa ;-) lai tev viss izdodas..
11.08.2011 13:16 |

Reitings 68
Sesilla - visa cieņa Tev no manis, par tavu komentāru, mēs nevienu nedrīkstam nosodīt, un tas ir tas pareizākais. Nekad nebūs iespēja ielīst otra ādā, sajūtās.
Tas, ka esam pelnījušas to labāko - tas ir skaidrs un tā tam vajadzētu būt. :)
11.08.2011 13:18 |

Reitings 8189
Reģ: 02.02.2010
Pffff- paldies! ;-)
11.08.2011 13:21 |

Reitings 269
Reģ: 28.10.2010
Uzskatu, ka tu vēl esi ļoti jauna un nepieredzējusi, līdz ar to arī viegli ietekmējama. Manuprāt, tā kā šīs ir tavas pirmās nopietnās attiecības, tu nevari apgalvot, ka tā ir īsta mīlestība. Tu pati nemaz neesi pārliecināta par to...Saņemies un dod iespēju kādam citam, jo neredzu šīm attiecībām nākotni. Tu redzi? Protams, būs sāpīgi, bet nu...T;a būs labāk gan tev, gan viņam ;-)
11.08.2011 15:25 |

Reitings 509
Reģ: 24.03.2011
Taa vinjsh ir, ka tie viirieshi jau nedaudz gados (excuse my French) p*sh jauniem skutjiem smadzenes un dziives :-/ Es neesmu gan nekad bijusi attieciibu trijstuurii, bet esmu bijusi attieciibaas ar vecaaku viirieti un cik diivaini ir apzinaaties, ka vinji nemaz nesaudzee muusu juutas, lai arii liekas, ka ja vecaaks, tad buus praatiigaaks un taads kaa... nu teevishkjaaks! Bet Tev iesaku-ciinies, ja juuti, ka vari vinju dabuut tikai sev! Padoties vareesi vienmeer.
14.08.2011 04:31 |

Reitings 1853
Reģ: 27.01.2011
citēju - ''diskusijas jēga bija parādīt, ka joprojām starp mūsdienu lepnajām (dažreiz, jāatzīst, pārlepnajām) sievietēm ir tādas psihās, kā es.''

psihā? tu vnk esi stulba, tas ari viss, ko te vēl daudz komentēt...
14.08.2011 05:56 |

Reitings 8
Reģ: 04.08.2010
Ka ir brizos,kad tu zini, ka vinsh ir gulta pie citas? Un stasta tadad pashas pasakas kaa Tev?

Man taads princips - mans ir mans!
14.08.2011 06:20 |

Reitings 55
Reģ: 07.09.2009
Eh, cik gan daudzas nemaz citreiz nenojauš, ka tā sauktās otrās pusītes nereti paslepus tiekas ar vēl kādu citu, tā saukto "otro".
Šajā gadījumā autore vismaz zin kas un kā un beigās nav nekādu pārsteigumu.
Visapkārt ir pieņēmums kādām ir jābūt attiecībām, bet pašā būtībā galvenais jau ir tas, ka tev ir sasodīti labi ar otru cilvēku, tādēļ kapē gan lai nebūtu šāds attiecību modelis.
14.08.2011 14:22 |

Reitings 953
Reģ: 13.02.2010
Esmu droša, ka autorei kopumā nav normāla dzīve- problēmas ar vecākiem, iespējams, arī ar vienaudžiem.
Iesaku vērsties pie psihologa, lai izvērtē tavu kopējo garīgās veselības stāvokli, jo tas ko tu sauc par mīlestību, patiesībā ir akla apmātība. Tu bojā dzīvi sev, tam vīrietim un tā vīrieša sievietei. Atrisināsi savas problēmas citās sfērās un arī apmātība mazināsies un varbūt kādu dienu tiksi pie normālām attiecībām, kas tevi pacels 7 cm virs zemes.
14.08.2011 14:46 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (2)