kādu laiciņu dzēru borjomi stikla pudelēs , bet tad , kad pameģināju to pašu ūdeni anglijā, sapratu, ka ar to, ko ved pie mums, kaut kas nav kartībā . vai nu viltots, vai arī slikti glabāts . :(
jūs jau protams, dzeriewt, ko vēlieties, bet es saku Mangalis ir visnetīrākais ūdens LV. nu lai kādas atļaujas viņam būtu bla , bla , bla, pati esmu bijusi klāt, kad taisa ūdens ekspertīzi, kas iekšā un kas nav.
pērku Zaķumuižu, Vittel vai Venden. Mangaļi pēc garšas škiet ok, bet nu, cik zinu, nav viņs labs, kā jau bija minēts (t)
Boržomi, Darida u.tml. riebjas nenormāli.
Esmu ļoti izvēlīga ūdens ziņā - kurš katrs man negaršo.
Pagaidām vislabākais no veikalā nopērkamajiem, manuprāt, ir Venden (tas, kam tagad jaunais iepakojums). Garšo arī Ķekavas, Mangaļi un Vishy. Pārējie tā kā nē
Tādus kā Borjomi var dzert ne vairāk kā glāzi dienā :-D
Es izvēlos vislētāko ūdeni :-) Dzīvoklī krāna ūdeni dzert nevar, tāpēc pērku 5 l, ieleju 1.5 l pudelēs un dzeru - pirkt lielo ir visizdevīgāk - 5 l maksā tikpat cik vairums 1.5 l :-D
Tādus kā Borjomi var dzert ne vairāk kā glāzi dienā :-D
Es izvēlos vislētāko ūdeni :-) Dzīvoklī krāna ūdeni dzert nevar, tāpēc pērku 5 l, ieleju 1.5 l pudelēs un dzeru - pirkt lielo ir visizdevīgāk - 5 l maksā tikpat cik vairums 1.5 l :-D
es dzeru mangali skolā, mājās 5l (kā kuru reizi. neko konkrētu).
dažreiz dzeru arī ķekavas avota, bet pēdējā laikā viņam kaut kāda dīvaina piegaršā.. vai nu vcs vai kas :-/
a šobrīd man blakus everests :D
ā un man ļoti garšo tischē (vai kā viņu raksta :D )