kādu laiciņu dzēru borjomi stikla pudelēs , bet tad , kad pameģināju to pašu ūdeni anglijā, sapratu, ka ar to, ko ved pie mums, kaut kas nav kartībā . vai nu viltots, vai arī slikti glabāts . :(
Man Latvijas ūdens ne īpaši garšo, to secināju pēc tam, kas atlidoju no citas tālas valsts, kur ūdens tiek ņemts no kalna avotiem vai dzīlēm (nemācēšu perfekti izskaidrot).
Bet, ja jālieto, tad lietoju Evian vai Venden.
Cenšos lietot tādu ūdeni, kur ir uzrādīts sastāvs.
vistīrākais ūdens Latvijā ir Zaķumuižas ūdens, Everests arī nav slikts, bet Mangaļi pasarg dievs, nezinu , ko viņi tur jauc iekšā, jo skaitās taču no urbuma , bet ir naftas piemaisījumi. ir taisītas ekspertīzes.
Becky-es ari pievienojos tavam teiktajam.Es dzeru udeni,kas iet cauri tadam aparatam-maina ph.Dzeram tadu jau vairakus gadus. :-) Kalnos gan dzeram no krana un Hawaii ari-udens nav ipasi garsigs,bet esot loti veseligs-nak no kalniem,daudz mineralvielas ieksa :-)
Kad esmu Latvijā, tad jebkuru negāzēto ūdeni, kurš ir "dabīgs minerālūdens", jo, ja ir vienkārši "dzeramais ūdens", tad tas esot salīdzināms ar krāna ūdeni un nekā vērtīga tur nav. Visretāk gan pērku Mangali specifiskās piegaršas dēļ. Kad esmu ārzemēs, tad Evian, Vittel
Borjomi var dzert bikiņ, ideāli uz pohām, jo izskalo ārā visu slikto. Bet ja dzersi ikdienā - tad izskalos arī to, kas tev pašai noderētu - labās vielas. Un jā, ar gāzētajiem vajag bremzēt - viņi vājina asinsvadu sieniņas, būs slikti...
Pirmdiena, vārītu ūdeni dzert gan nav īpaši gudri, jo tas vnk ir miris ūdens. (t)
Ja uz pudeles iepakojuma norādīts „Dzeramais ūdens” tad neatkarīgi no tā ieguves tas ir parasts ūdens kurš atbilsts noteiktiem standartiem (šajos standartos noteikti nav naftas piešprice ;) ), neatkarīgi no tā vai filtrēts krāna ūdens vai no 70m dziļa urbuma, vai iet caur kapiem vai mežu. Kvalitāti nodrošina uzņēmējs, kurš regulāri pārbauda ūdeni laboratoriski.
Ja uz pudeles rakstīts „Minerālūdens" tad tas ir ūdens no dziļurbuma kura sastāvā ir dažādi minerāli.
Tas tā, izvēloties „labāko” ūdeni.
gandrīz visi ūdeņi ir "miruši" dzīvu vari dabūt tikai avota ūdeni, ko pati esi paņēmusi, un pat tad ne vienmēr, un liekot tos koraļus, tiem gan es nezinu vai ticēt vai nē, bet tā runā. un varēja ar kkā dabūt tur saldējot saldētavā, tik neatceros kā bija.