Tad nu esmu nolēmusi, ka visu laiku pasūtīt ir baisi dārgi.
Esmu izpētījusi vairākas receptes:
http://www.receptes.lv/receptes/susi/
http://www.receptes.lv/receptes/pasrocigi-gatavots-susi-1/
http://www.receptes.lv/receptes/majas-sushi/
Bet te katra bišku atšķiras.
Nav nozīmes pildījumam, tur jau skaidra doma.
1. Kā ir ar to atstarpi starp rīsiem un malām, cik vajag no kuras puses? No kuras puses jāsāk tīt, kur mazāka atstarpe? Jāpiespiež diezgan stingri, ne?
2. Cik aptuveni daudz rīsu Jūs liekat vienā Nori lapā? Kuri rīsi ir bijuši, Jūsuprāt, labākie?
3. Un pats muļķīgākais jautājums - cik ilgi var Nori lapas uzglabāt? Tās jātur ledusskapī?