pēc aicinājuma twiterī varu padalīties ar savu pieredzi!
Sākās viss tā - iepazinos ar vīrieti kurš dzīvoja ar draudzeni, jau 10 gadus viņi bija kopā, bet pēdējos pāris gadus dzīvoja kā brālis un māsa, bez seksuālām attiecībām! Beeet., tie ir 10 gadi! Ilgi, vai ne? Nu tad sākumā tikāmies var teikt , ka slepus, lai gan par mani viņa darbā zināja, gan viņa bērni gan viņa darbinieki! Kad viņa draudzene devās darba darīšanās uz Londonu , tad nakšņoju pie viņa. Diezgan nožēlojami! Lai gan paralēli viņa tagad jau bijušajai draudzenei bija attiecības ar citu vīrieti Londonā. Tā mēs dzīvojām, briesmīgi! E ( mans draugs ) ļoti pārdzīvoja to ka izšķīries ar L ( viņa toreizējo draudzeni).., viņš bieži iedzēra un viņai rakstija sms., es to visu lasiju, jo ja viņš bija dzēris, tad aizmirsa izdzēst! Viņa rakstija arī viņam.., tādā garā viss turpinājās un aprima pavisam apmēram pēc pus gada. Tagad ir tā, ka dzīvojam ar E jau kopā vairāk kā pus gadu un esam laimīgi. Ar L viņš satiekas un sazvanās tikai par darba darīšanām. Un ir vel kas .., beidzot viņš var man pateikt ka mani mīl un izrāda savu mīlestību visos iespējamos veidos. Pēc pusotra gada ko esmu gaidijusi. Bet es viņu tiešām izcīniju., ar pacietību un lielām pūlēm! Oii., cik daudz asaras neesmu izraudājusi un meģinājusi tam visam tikt pāri un mest mieru. Baidos, ka tas viss briesmīgais, kas bija sākumā manī ir nogulsnējies un šķiet, ka to nekad neaizmirsīšu. Bet bija vērts gaidīt,. tišām :-) tagad ir tik labi un šķiet ka vel pēc gada būs vel labāk un tā joprojām.., L viņa dzīvē paliks vieta, protams, viņš viņu mīlēs., bet nu jau savādāk kā mani., (l) laikam tas , kas ļāva mūsu attiecībām tomēr izdoties ir tas ka vienmēr viens pret otru bijām godīgi. Respektīvi., es jau no paša sākuma zināju,sapratu, ka viņa galva ir pārņemta ar domām par šķiršanos ar L.
Nu vot - mans stāsts ar laimīgām beigām.
Un par to "Vai kādai tā bijis,ka attiecību sākumā vīrietis nav pietiekami ātri saņēmies novilkt strīpu pār pagātni?" diskutējams jautājums.., ja ir daudz, daudz gadus ilgas attiecības bijušas , tad nav iespējams uz sitiena pārslēgties pilnībā citam cilvēkam un tam pilnībā atdot sevi visu. Neiespējami., laiks, laiks,laiks.