Darba intervija valsts iestādē

Reitings 2130
Reģ: 29.06.2009

Būšu tēlot stulbeni, tā, ka pa dzīvi biju labi ja piecās darba intervijās, un nekad tā nav bijusi valsts iestāde, tad ļoti gribētu uzzināt ko tur vispār prasīs un cik ļoti tie jautājumi ar savu specifiku atšķirsies no privāto uzņēmēju jautājumiem? Nē, meloju, bija kaut kad gadus astoņus pārrunas muzejos, bet šoreiz tā ir dome nevīs muzejs. Varbūt kādai bija pieredze darba intervijā gan valsts iestādē , gan privātajā sektorā.

Būšu pateicīga par Jūsu pieredzi.

10.08.2011 17:41 |

Reitings 1383
Reģ: 03.10.2010
shaize - atmaskoji mani :D :D likaas, ka muusdienaas visaam apkopeejaam jau ir porkjiki :D joks!
elchaaaa, vari meeginaat iet uz iestaazu personaal daljaam pa taisno un intereseeties par briivaam/aktuaalaam vakanceem, ieej maajas lapaa kaut vai www.riga.lv, taalrunju katalogs, personaala nodala, atrodi kabineta nr. un mochii iekshaa pie viniem :D iesperies un jautaa vai ir kaadas aktuaalaas vakances, ka tu meklee darbu utt...vai vari izdariit savaadaak, rigas domes pirmajaa stava ir kastiites, aiz fantaana, atrodi personala nodalju un iemet savu CV ;)
11.08.2011 14:23 |

Reitings 912
Reģ: 07.06.2011
Ljika, paldies par ieteikumu!
Nu patiesībā, Rīgas dome tepat Vecrīgā, pie mana esošā darba ir, kabinetā varētu nesperties, bet CV var iemest kādu dienu. :-D
11.08.2011 14:27 |

Reitings 125
Reģ: 03.03.2010
tieši par finanšu ministriju man paziņa stāstīja, ka vienu un to pašu konkursu sludināja 3 reizes, jo neviens no n-tajiem kandidātiem nebija spējīgs atbilstoši atbildēt uz jautājumiem / izpildīt uzdevumus.
tādēļ arī konkurss beidzās bez rezultātiem!
nav ne mazākās cilvēku čakarēšanas.

un šis stāsts vien pierāda, ka nav tā, ka tikai caur paziņām var tikt - meklē, mekklē un tāpat nevar atrast!
11.08.2011 20:28 |

Reitings 1677
Reģ: 19.04.2011
Skuķi, kas ir Tava paziņa? Varētu pastāstīt dažas interesantas lietiņas, bet nezinu, vai forums būtu īstā vieta, kur izplatīt informāciju ar konkrētiem faktiem :-P
11.08.2011 20:35 |

Reitings 1677
Reģ: 19.04.2011
Skuķi, es varētu parunāt par konkrētiem faktiem Finanšu ministrijas darbā...Patiešām vēlies? :-P
11.08.2011 20:37 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits