čau čau Late!
es arii gribu meitenju balliiti :-D
kas tad tev taas par vegjetarietem-draudzenem?man likaas ka tev esmu vieniigaa paziistamaa vegjetariete :-D
pagatavo pildiitus aabolus ar zhavetiem augljiem un riekstiem meduu!!!
vai arii picas vegjetaras :-D
Jaukum, mana labākā draudzene un viņas māsa-abas veģetārietes. :-)
essnee, tas nebūs smuki,jo es eju pie viņām. Ko es tur vistu nesīšu un viņas skatīsies? :-D
Jordana, labi,ka nezvanīju. Vakar ar citu sazvanījos, tad redzēs kā būs. :-)
Jā,jā, ar tādu sālspaku man visas nāks. :-D Ieber labāk vistas garšvielas bez sāls, sāli nenes. Neesot tak veselīgi. :-D
Laikam jau būs jāpaliek pie tiem dārzeņiem, tikai mannekad negribas mazgāt, mizot un griezt. Jāliek draudzenes pie darba. :-D Kā ķiploku mērcīti varētu pagatavot bez tās DIPI garšvielas? Pats var?
protams, ka var..man labāk garšo paštaisīta, neko daudz jau nevajag - es lieku majonēzi, krējumu, ķiplociņu, vegetu (nu, jā, nav jau laba, bet to var aizvietot) un vēl dilles (l)
"dipi" meerciiti pati taisu.
Kreejums,majoneeze,dilles,3 kjiploka daivinjas,minimaali sinepes un minimaali saali..Tas arii viss,bet nu tas taa,ja gribas pikantaaku :)
Late., kāpēc gan ne? Domā, viņām siekalas tecēs? :D Ja pie manis atnāktu ar bietēm, sīpoliem un kabačiem, es tikai priecātos, ka ir kaut kas, ko ēdīs tie atnesēji un atstās man vairāk tos ēdienus, kas garšo man:)