kāzas

Reitings 128
Reģ: 18.05.2010

Sveikas, meitenes :-)

gribētos dzirdēt Jūsu domas - vai jūs gribētu mazas piemīlīgas kāzas un kādas tās Jūsuprāt būtu? (l)

Jauku Jums visām šo dienu :-)

10.08.2011 13:45 |

Reitings 7908
Reģ: 05.02.2011
nē, es gribu lielas un netradicionālas kāzas.
10.08.2011 14:06 |

Reitings 514
Reģ: 29.01.2009
Vakar ar viru runajam, ka praktiski visi musu precetie draugi to ir darijusi, tad kad meitene ir bijusi stavokli, kapec uzreiz japrecas?
Kad mes precejamies, visiem pirma doma bija ka esmu stavokli, bet
mes vienmer jokajam, ka precamies milestibas nevis berna del! (l)
10.08.2011 14:10 |

Reitings 15092
Sestdien biju vnk lieliski noorganizetas kazaas un tieshi ar virieti runajam, ka dievs vien zin, kad apprecesimies, jo tas ir tik dargs pasakums! (t) Abiem gribas,lai kaazaas ir klat gan labakie draugi, gan radi un tad jau pilnigi dabiski sanak pasakums uz kadiem 60-70 cilvekiem, ja aicina kaut vai tikai pashus tuvakos..
10.08.2011 14:12 |

10 gadi
Reitings 10290
Zakjis* , zini, cik izmaksāja???
man tagad iet aptaija par kāzu izmaksām kādiem 70 cilvēkiem....lēti jau nav, to jau es esmu sapratusi :)
a kas bija tur tik labs???
man vajag uzsūkt visas idejas :D
10.08.2011 14:14 |

Reitings 2840
man besī, ka man rados ir tā,ka ja tu vienu ielūdz, tad tev jālūdz arī pārējie, arī tantes, ko labi, ja gadā reizi redzi.
10.08.2011 14:15 |

Reitings 15092
pipar, nu shitas bija noteikti virs 5000, jo bija gan kaazu organizatori, gan popularas grupas, gan dizaineru shuta kleita, utt.

Bet nu cik esmu ari apjautajusi draugus/pazinjas, tad bes liekam ekstram kazas eniivei velk uz 2,500 LVL un ne mazak.. Viesu nams ar edinashanu un izguldishanu uz 60-70 cilv. jau vien sanak ap 1500 + vel parejas izmaksas.
10.08.2011 14:17 |

Reitings 811
Reģ: 09.06.2011
es arī gribu tādas mīļas, mazas kāzas, bet tajā pašā laikā, lai ir arī tāds šiks un zināms vēriens! Tikai vel neesmu izdomājusi vietu! :-D Un ar tiem viesiem arī ir tā - vienu uzlūgsi un otru nē, tad tas apvainosies! Bet mēs ar draugu arī runājām par to! Nu lai apvainojas - tās ir mūsu kāzas, mūsu diena un tie ir cilvēki, kurus mēs gribam tad līdzās! Un izmaksas, jā, tas vienmēr ir sāpīgs temats, bet jūs jau varat visu izplānot un apskatīt budžetu un ja kaut kas trūkst, tad pamazām atmest to bez kā jūs arī varētu iztikt vai aizvietot ar ko citu! :-)
10.08.2011 14:22 |

Reitings 8189
Reģ: 02.02.2010
man katraa gadijumaa negribeetos aicinaat tadus radus, kurus gadiem neesmu redzejusi un ar kuriem nekontaktejos tikai pieklaajiibas peec :-| labaak mazaak viesu, bet lai ir tadi kuri tevi miil un kurus veelos redzeet es, un tapat no viira puses..
10.08.2011 14:27 |

Reitings 10
Reģ: 09.08.2011
Nu, mums nebija nekas baigi šiks, nu, ja neskaita vakara vadītāju, kas palīdzēja arī vedējiem. Nu un fotogrāfs nebija baigi ekskluzīvs, muzikants arī nebija populārs, bet ļooooti labs tāpat, kleita bija no iepriekšējās sezonas (bet, manuprāt, princešu kleitas jau vienmēr ir aktuālas). Bija mums brauciens zirga pajūgā pa Bīriņu pils teritoriju, bet nu tas arī nebija nekas tāds baigi dārgs. Kāzu auto nebija jāīrē, brāļa auto bija mūsu kāzu auto. Gredzenus dabūjām ar atlaidi abus pa 160 Ls.
Viesu nams gan mums bija dikti skaists, noteikti gribētu tur kādreiz atgriezties..
Bet nu jā, lai arī nebija tās šikākās kāzas (kaut gan par nelielām arī nevarētu nosaukt :D), bet tie 4000 Ls aizgāja.
10.08.2011 14:27 |

10 gadi
Reitings 4946
Reģ: 20.08.2010
nu nezinu, ja es preceetos ar savu tagadeejo puisi tad mums sanaaktu kaadi 40 cilveeki tikai radiniekus vien skaitot, jo abiem lielas gjimenes (un taas nav simtaas pakaapes tantes, bet tieshaam tuvaakaas maasiicas un radinieki, ko redzam biezhi). Tad katram savs tuvaakais draugu loks, tad tuvais kopeejo draugu loks. Ar tuvaakajiem cilveekiem ap 70 - 80 varbuut sanaaktu. Man liekas, ka taas skaitaas taadas videeji lielas kaazas. Es gribeetu. Vai arii tad tieshaam tikai ar vedeejiem. Un pavisam noteikti gribu visas taas latvieshu tradiicijas, jo shovasar esmu bijusi uz divaam franchu kaazaam un vispaar nav forshi - sarakstaas un uzreiz balliite.
10.08.2011 14:38 |

10 gadi
Reitings 9435
Reģ: 06.03.2009
Noteikti gribu piemīlīgas,samērā mazas kāzas.Samērā mazas,jo tāpat pa mūsu abu tuvākajiem ģimenes locekļiem un labākajiem draugiem kopā sanāktu kādi 50 cilvēki.Vairāk gan domāju,ka nē,jo paziņas un paziņu paziņas netiktu aicinātas.
Noteikti gribētu vasaras kāzas,bez kkādām muļķībām,māņticībām un tradīcijām.Kleita arī nebūtu kaut kāda milzīgā torte vai entos tūkstošus vērtā zīmolīgā.
Galvenais,gribētos lai pēc tam ir tāda forša savējo ballīte ar dejošanu,smiekliem un daudz pozitīvām emocijām :)
10.08.2011 14:48 |

Reitings 536
Reģ: 06.08.2010
Mums bija samērā mazas kāzas.
1. Kāzas notika mazpilsētā (manā dzimtā pilsētā), nelielā lauku viesu namā.

2. Kopējais cilvēku skaits bija 30, jo ielūdzām tikai tos cilvēkus, ko mēs kā paŗis no abām puseµ pazīstam abi divi. Nekādas tālās māsīcas, brālēni vai tantes un onkuļi.

3. Tusējām divas dienas- dejas pie dzīvā pavadījuma muzikantiem līdz rīta gaismai.

Kopējās izmakas ap 2000Ls, tas bija 3 gadus atpakaļ un jāņem vērā, ka mazpilsēta. Viesu nams mums izmaksāja 150Ls, galds(ēdieni) ap 230Ls, Alko cik maksāja vairāk neatceros, un muzikanti arī ap 200Ls, protams pārējās izmakas satsādīja vēl visādas lietiņas, kleita, uzvalks, apavi, dāvanas vecākiem utt.

PASĀKUMS BIJA TĀDS, KO VISI ATCERĀS AR SMAIDU UN LABPRĀT ATKĀRTOTU VĒLREIZ!
10.08.2011 14:56 |

Reitings 2133
Reģ: 09.05.2011
es gribētu mazas kāzas,tikai ar pašiem tuvākajiem cilvēkiem.negribu aicināt mammas māsīcas un brālēnus,kas skaitā ir ap 20. :-D :-D es vairāk gribētu tādas jauniešu kāzas,kur pārsvarā ir visi mani tuvākie draugi! :-)
skaistā baznīcā salaulāties (liekas,ka jau esmu noskatījusi) un tad ballīteeee.... :-D :-D
p.s.ja tik būtu kāds kas prec! :-D :-D
10.08.2011 14:58 |

Reitings 995
Reģ: 03.12.2009
Ļoti aktuāla tēma arī man.
Es ļoti gribētu mazas kāzas, gribētu salaulāties ar draugu vienā Itālijas kalnu ciematiņā. Taču tas nekad nenotiks, jo man ir svarīgas manas ģimenes domas. Zinu, ka mani tuvinieki ļoti saskumtu, ja es viņiem nedotu iespēju būt mums blakus šajā īpašajā brīdī.
Tāpēc nojaušu, ka manās kāzās būs apmēram 70 cilvēki. Gribu precēties, ievērojot visas tradīcijas. Pagājušajā nedēļas nogalē biju ļoti skaistās, perfekti noorganizētās, tradicionālās kāzās. Ļoti patika senlatviešu daļa-četras tautastērpos ģērbtas sieviņas apdziedāja jauno pāri, lika tiem ievērot dažādas tradīcijas un beigās vēl apdziedāja visus viesus, tas bija tiešām smieklīgi un sirsnīgi!
Sāpīgākais jautājums visā šajā kāzu padarīšānā man ir raudāšana-kā es, ļoti viegli aizkustināma būtne, noturēšos neraud savās kāzās, ja raudu pat skatoties multenes!? :D
10.08.2011 15:03 |

Reitings 262
Man bija kāzas, kurās bija ielūgti tikai tuvākie, bet tāpat bija aptuveni 70 cilvēki un tās ir diezgan palielas. Protams, ir cilvēki, kas uz mums it apvainojušies, ka nav bijuši ielūgti, bet visiem jau nekad neizpatiksi. Uaicināsi vienu, otrs tāda paša attāluma draugs/radinieks apvainosies. Aicinājām tikai tos, ko vēlamies redzēt. KD pieminētās summas ir ārkārtīgi mazas. Mēs visu uztaisījām, kā vēlējāmies, meklējām gan lētākos variantus, bet tāpat sanāca ap 3 tūkst. Mums bija viesu nams ar guļvietām visiem, dušas viesu namā, dzīvā mūzika un bagātīgi klāti galdi. Tie bija "lielie" izdevumi. Visādos sīkumos aizgāja tikpat, cik par lielajām izmaksām.
Taisot vienas dienas kāzas izdevumi ir apmēram 3x mazāki, pieņemu, ja visi dāvina naudu, var "izbraukt" tuvu nullēm.
10.08.2011 15:06 |

Reitings 536
Reģ: 06.08.2010
Mums arī bija tur pat guļvietas visiem viesiem. Tas laikam kā palaimējās atrast viesu namu. Un jā, cilvēku skaits jau arī jums bija uz pusi lielāks.
10.08.2011 15:08 |

Reitings 262
Ups, es nepamanīju, ka cilvēku skaits uz pusi lielāks :)
10.08.2011 15:38 |

Reitings 1202
Ak, es gribētu uz kādiem 100 cilvēkiem un 3 dienas! :D Bet nu tās idejas un vēlmes man ir tik dažādas, ka secinājums ir viens - ja vien līgavainis būs īstais, tad jebkuras kāzas būs sapņu:)
10.08.2011 15:49 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
man nepatik pompozas kazas ar daudz viesiem. ta uzmaniba ir tik nomacosa.
10.08.2011 16:40 |

Reitings 24
Reģ: 02.02.2009
Man sākumā arī vairāk gribējās pavisam mazas kāzas, bet galu galā vienojāmies, ka aicinām pašus tuvākos draugus un radus (cilvēkus, kas mums ir tuvi un ar kuriem reāli tiekamies, ne tādus, kas tikai skaitās radi). Un viss bija fantastiski :) Ļoti, ļoti priecājos, ka tomēr neizlēmām divatā ar lieciniekiem.. Tās dienas emocijas ir jo īpašas, ja kopā ir visi mīļie un svarīgie cilvēki (l) Preecājos, ka vedēji ņēma vērā mūsu vēlmes un no tradīcijām bija 1 tilts, šķivis, valsis un mičošana. Mani vnk tracina visas tās naudas vākšanas no viesiem (pārdodot muļķīgas mantas, metot monētas zīdaiņu rāpulīšus), kā arī nelietderīgi liekas visi karogi, ģimenes zīmogi un vēl nez kas.. nu nav taču pēc tam, kur šīs "īpašās" lietas likt, tik putekļus vāc. :-P
Ja laicīgi visu plāno, tad nav tik traki nemaz tie izdevumi.
10.08.2011 16:54 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits