Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Kaut kas sagājis grīstē??

 
Reitings 264
Reģ: 13.02.2009

Piedodiet, ja tēma liksies apnikusi, parasti nodomātu to pašu, ko jūs- ej tačupie ginekologa, bet situācija ir mazliet sarežģītāka.

Lietoju Evra kontracepsijas plāksterus, katru nedēlu nomana, viena nedēla brīva, kad mēnešreizes, vairāk kā pusgadu viss super, kā pēc pulksteņa. Tagad atbraucu atvaļinājumā un mēnešreizes sākās vienu nedļu ātrāk, nodomāju, nu nekas, no pārbrauciena, var mainīties, turpināju lietot plāksterus kā pierasts. Tagad sākās divas nedēlas ātrāk, man tāds šoks, jo nesaprotu, ko darīt, turpināt lieto plāksterus, kā visu laiku biju pieradusi, vai ņemt nost. Loģiski, ak jājautā savam ginekologam, bet man Latvijā nav sava ginekologa un savs ir tieši atvaļinājumā, lai varētu piezvanīt. Vai es varu pazvanīt kādam citam ginekologam un pajautāt, vai arī iet uz vizīti, bet tur rindā jāgaida nedēla, ko pa to laiku, staigāt ar plāksteri un mēnešreizēm? pēc divām nedēļām braucu atpakaļ.

sviest, varbbūt kādai ir kas tāds bijis un var, ko ieteikt, jo tagad esmu mazliet apmulsusi, it kā jau baigi krenķēties nevajag, bet nesaprotu, kā darīt ar plāksteri tagad, jo noņmšu, tad var vispār tos hormonus izčakarēt.

Paldies!

10.08.2011 13:29 |
 
Reitings 2840
Reģ: 29.01.2009
man šomēnes šitā bija ar tabletēm. nu labi,es lietoju divus mēnešus pēc kārtas, bez pārtraukuma, nedēļu pirms beidzās tablešu dzeršana man sākās smērēšana, domāju, nu ok sākās mr, bet turpināju dzert zāles. domāju, ka pēc 6d dienām beigsies, bet nekā, bija arī mr paredzētajā laikā, tā nu es 2as nedēļas asiņoju. bet nu septembrī tikšu pie dakteres un visu noskaidrošu
10.08.2011 13:36 |
 
10 gadi
Reitings 1517
Reģ: 29.01.2009
par plāksteriem nezinu, bet maz...maz... varu pateikt, ka man arī vienu reizi bija tā, ka lietoju 2 iepakojumus bez pārtraukuma, nedēļu pirms 2.iepakojuma beigām sākās smērēšanās un reāli kopā bija 2 nedēlu "mēnešreizes", pēc tam viss atkal OK uzsākot nākamo iepakojumu pēc pauzes!
10.08.2011 13:58 |
 
Reitings 2840
Reģ: 29.01.2009
engelens iepriekš jau arī tā biju dzērusi, bet nenotika tā. pieļauju, ka šomēnes uzdarbojās mana stiprā olnīca, kurai patīk ļoti asiņot :D
10.08.2011 14:00 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits